שובו של הסכמ"ש!!

jess r

New member
משתפת פעולה

שיר השבוע- https://www.youtube.com/watch?v=CAMWdvo71ls 

קנית השבוע- שומרת את כספי לברלין.

ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- http://www.fisheye.co.il/gone_girl_gone/

סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- "נעלמת" היה מטריד ומעולה.
"המפץ הגדול" - אין לי שום דבר מעניין להגיד על הסדרה (כי... היא לא מעניינת) אבל הולי פאק למה פני קיצרה את השיער? לא אהבתי.

קטע מעצבן שקרה השבוע- מערכת שעות שמסרבת להסתדר ומזכירות חוג אחת שמסרבת לתפקד. אה, וגם נושא נורא משעמם בקורס שאני עושה לעבודה.

קטע משמח שקרה השבוע- היה אחלה סופ"ש ובסך הכל שבוע קליל גם אם משעמם.

והשאלה המתחלפת- נראה שכולם טסים עכשיו, אז לאן אתם טסים? ואיזה אטרקציות מעניינות יש שם? או במקרה של הדר, לאן הייתם רוצים לטוס עכשיו? ברלין בנובמבר
האטרקציה העיקרית שם, כך טוענים לאחרונה, היא מילקי זול
סתם - תרבות, אומנות, שופינג ובירה והופעה של Counting Crows

שבוע טוב לכולנו ובהצלחה למי שמתחיל\ה סמסטר חדש

Hadar07

New member
אני הולכת לראות

את נעלמת שבוע הבא אז אני שמחה לשמוע שאהבת כי שמעתי ביקורות טובות על הסרט
אבל בדר"כ מה שמבקרים אוהבים אני ממש לא חח.
וקחי אותי איתך לברלין

jess r

New member
בואי

לא מכירה את הטעם שלך בסרטים, תעדכני מה חשבת.

Mikey Weiss

New member
שובה של המייקי!

שיר השבוע- [URL]https://www.youtube.com/watch?v=VEWxjFmdjXk[/URL]
ציטוט השבוע שלכם (או סתם קטע שהצחיק אתכם)-
ראיתי How to Train Your Dragon בפעם הראשונה. אז זה: [URL]https://www.youtube.com/watch?v=WlAvqA_Gk8U[/URL]
קנית השבוע- בשנה שנתיים האחרונות נכנסתי חזק לאיסוף ספרים על אמנות של סרטים, והשבוע קניתי את הספר היפה הזה כי בהמשך לסעיף מעליי אני בדיוק בכמה שבועות של צפייה באנימציה אחרי ששנים לא צפיתי בשום דבר מצויר.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- בדיוק קוראת את הסדרה הדיסטופית The Testing, ואני עכשיו בספר האחרון שלה, Graduation Day, אחרי שבמהלך השבוע סיימתי את הספר האמצעי, Independent Study.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- חוץ מHow to Train Your Dragon שהזכרתי למעלה שראיתי לראשונה וממש ממש אהבתי, בשבוע שעבר היה הפרק האחרון בסדרה הבריטית Our Girl, שהיתה סדרה קצרה בת חמישה פרקים שממש התמכרתי אליה, על חובשת בצבא הבריטי שמשרתת באפגניסטן (זה היה מעולה, בחיי). היה שם את השחקן שעושה את Ramsay Snow במשחקי הכס, בין השאר, ופשוט צופה בה עכשיו בלופים.
משהו טוב שאכלתם השבוע- הלכתי לבר מסעדה החביב עליי אתמול עם מבקרים מהארץ והיתה שם פיצה פטריות מעולה, זה נחשב?
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא. הרבה הרבה יותר מדי עבודה, ואיכשהו כבר שתיים בצהריים ועוד לא התחלתי לעבוד, הצילו.
קטע מעצבן שקרה השבוע- יותר מדי עבודה. לקוח שכבר חודשים גורר איזה פרויקט ועכשיו נזכר שדחוף לו והפיל עליי עוד עבודה. ובאופן כללי מיליון שיחות טלפון, דואר, ואנשים שדופקים על הדלת כדי לשכנע אותנו להצביע בעד או נגד כל מיני חוקים חדשים בבחירות עוד שבועיים.
קטע משמח שקרה השבוע- סיימתי עיצובים לשני פרויקטים חדשים שממש פחדתי מהם והלקוחות היו מאד מרוצים.
מסר לאומה- I'm back!!
תמונת השבוע שלכם- מצורפת. השותף שלי הכין.
והשאלה המתחלפת- נראה שכולם טסים עכשיו, אז לאן אתם טסים? אני בדיוק חזרתי מחמישה שבועות בארץ, אז המקום הכי רחוק שאני אחשוב אפילו לטוס אליו בעתיד הקרוב זה הסופר.

LeAnnDylan

Well-known member
אומייגאד איזה אדיר זה!!

כל פעם אני רואה אצלי בפייסבוק אנשים שמעלים תמונות של הפמפקינ'ז שלהם ואני תמיד בטוחה שהם מזה ממצאים וזה סו לא הם עשו את זה. זה נראה לי מזה קשה לעשות דברים כאלה ואני לגמרי מעריצה מי שיש לו סבלנות וכישרון לעשות את זה!!

Mikey Weiss

New member
הוא ספציפית הלך לסדנא של גילוף דלעות כדי לעשות את זה

ולא הזמין אותי, המניאק הקטן.
&nbsp
(להגנתו ייאמר שאני הייתי עסוקה בללכת לחתונה באותו יום, אבל עדיין).

איזה סרט

אחד מהטופ 5 סרטי אנימציה שלי בכל הזמנים

איזה עוד סרטי אנימציה יצא לך להשלים לאחרונה?
&nbsp
וואו איזו דלעת

מעניין אם גם אנחנו ניסחף בטירוף גילוף הדלעות פה... נחיה ונראה זה כבר ממש קרוב

Mikey Weiss

New member
אני עדיין קצת מוגבלת מבחינת מה אני

מסוגלת לעכל באנימציה, זה יוצא בעיקר דברים שמבחינת נושא/עולם/אמנות זה כנראה משהו שהייתי רואה גם לא באנימציה. נגיד את כל ה Cars וה Planes ואפילו Toy Story וכאלה אני עדיין לא ממש מסוגלת לראות.
&nbsp
מהישנים יותר צפיתי לראשונה בפוקהונטס, מולאן, הגיבן מנוטרדאם, The Prince of Egypt, וערכתי צפייה חוזרת בסינדרלה, היפהפיה הנרדמת ושלגיה שלא ראיתי מאז הילדות.
&nbsp
מהחדשים יותר ראיתי את:
Frozen
Rise of the Guardians
How to Train Your Dragon - שניהם פלוס הסרטים הקצרים
Tangled + Tangled Ever After (short)
Epic
Brave
&nbsp
הבא שאני אנסה לראות זה כנראה The Croods.
&nbsp
אם עוד לא התחילו עם דלעות אצלכם, כנראה שכבר לא יהיה. הלואין עוד דקה וחצי.

כן שמתי לב שזה פתאום נורא קרוב (האלווין)

נראה לי כדאי שאני אדאג לתחפושת שלי

&nbsp
Tangled זה הסרט האהוב עליי בכל הזמנים

יכול להיות שכבר ראית חלק וסתם לא ציינת כי זה ברור מאליו, אבל ממליץ כמובן על מלך האריות, אלאדין, היפה והחיה, רטטוי, מוצאים את נמו, קונג פו פנדה 1+2. בעיקר מלך האריות.
Toy Story יהיה קשה לראות עכשיו, הם נורא ישנים ונראים ממש לא טוב, אבל עדיין שווה לדעתי כשתגיעי לזה

&nbsp

jess r

New member
אתםן אמיתיים?!

צעצוע של סיפור זה אדיר

ברצינות המלצת על הפנדה במקומו?

Mikey Weiss

New member
אני לא מתחפשת, אז זה בסדר

ממש לא אוהבת, וגם לא הולכת לאף מסיבת הלואין. היה לי שבוע ממש ממש ממש מתיש ואני חושבת שבסופ"ש הקרוב בעיקר אנוח.
&nbsp
את Tangled כבר ראיתי יותר מפעם אחת ובקרוב אקנה את ספר ה Art of שלו. וגם ראיתי את היפה והחיה, לא יודעת למה לא הזכרתי את זה. את מלך האריות ואלאדין ראיתי כשהייתי קטנה אבל לא הרגשתי צורך לראות שוב כרגע.
&nbsp
רטטוי, קונג פו פנדה, מוצאים את נמו וטוי סטורי נמצאים כולם בקטגוריית הסרטים שפחות מדברים אליי, לפחות ממה שראיתי. אבל תן לי עוד כמה שבועות של עניין באנימציה ועד קנייה של כמה ספרי אמנות מלאי השראה על סרטי אנימציה ואולי אני אגיע גם אליהם.

הספר ארט של Tangled גם ממש יפה

עוד ספר ארט שאהבתי הוא של How to Train Your Dragon 2, הוא מעולה ואני ממליץ עליו בחום!

Mikey Weiss

New member
אני אוהבת את הArt של שני הסרטים, גם הראשון מאד יפה

ואני רוצה לקנות, אם כבר, גם את הספר ש DreamWorks הוציאו החודש על ההיסטוריה שלהם. הוא יפהפה.

לא יצא לי לראות אותו

רציתי לקנות את הספר ארט של קונג פו פנדה הראשון אבל לא מדפיסים אותו יותר ועותקים נמכרים במאות דולרים

Mikey Weiss

New member
כן, יש לי כמה כאלו שלא תפסתי בזמן וזה ממש מבאס

גם הזה של The Croods, ובאופן אישי ממש רציתי את זה של ג'ון קרטר שדיסני עשו לפני כמה שנים (לא אנימציה). דיסני בכללי נוטים להיעלם מהר ואז לעלות הרבה.
&nbsp
מצד שני, אם אתה נורא רוצה, שים עין באופן קבוע על הספר. היפה והחיה למשל בדרך כלל נמכר במאה פלוס דולר. בשבוע שעבר היו כמה עותקים פתאום שהופיעו ב40 דולר. התלבטתי ולא קניתי בסוף ובינתיים המחיר חזר ל130 דולר, אבל נגיד The Art of the Avengers נמכר במינימום 130 דולר ויום אחד בפוקס תפסתי עותק שמישהו העלה ב40 דולר גם. ואני גם גרה קרוב לחנות ספרים משומשים נהדרת ומדי פעם כל מיני ספרים שלא הצלחתי להשיג מופיעים שם במחירים שפויים.

Mikey Weiss

New member
קניתי היום את זה של Tangled

ואתמול, אמנם לא אנימציה, אבל את זה של Thor The Dark World. יש לי התמכרות קשה לעניין הזה.

Mikey Weiss

New member
כשיהיה לי יותר כסף

תהיה לי התמכרות לפסלים של דמויות ומקומות מתוך סרטי שר הטבעות וההוביט, יחד עם העתקי פריטים מתוך סרטי הארי פוטר ומעוד כל מיני סרטים אחרים (ממש רוצה את המגן של קפטן אמריקה!). בינתיים יש לי רק כמה דברים קטנים מתוך סרטי ההוביט, אבל זה כי ההתמכרות לספרים (ומהדורות מיוחדות של סרטים) היתה שם קודם, וזה ממש יקר, ואני גם עצמאית, אז תקציב וכאלה. אבל אני מקווה שהשנה אוכל גם לקנות כמה דברים גדולים יותר מההתמכרות שבדרך.
&nbsp
&nbsp

למעלה