מקסים!!
O ortalilu New member 11/2/13 #21 מהמם! עם איזה לקים את משתמשת להחתמה? לצערי עוד לא מצאתי את הלק הנחשק :/
O ortalilu New member 11/2/13 #20 לא הכי מלהיב שלי אבל ככה זה כשחוזרים לצבא לא הכי מדוגם עם הזהב והציור אבל כולם בבסיס כבר יודעים שלקים זו החולשה שלי
לא הכי מלהיב שלי אבל ככה זה כשחוזרים לצבא לא הכי מדוגם עם הזהב והציור אבל כולם בבסיס כבר יודעים שלקים זו החולשה שלי
מ מיסיס בלק New member 11/2/13 #23 זה ממש יפה ! זה מהאינסטגרם? חבל על האפקטים, רואים פחות טוב את העיצוב
D dmarcus New member 12/2/13 #29 הלק שלי לאמצע השבוע הנה סוף סוף אזרתי אומץ להעלות תמונה עם הלק שלי לימים אלו: הלק הוא לנקום 419B Violette Coquette, על האצבע המורדת Violet 670 - Revlon ופסים דקים של Nitza - Florecent pink + White
הלק שלי לאמצע השבוע הנה סוף סוף אזרתי אומץ להעלות תמונה עם הלק שלי לימים אלו: הלק הוא לנקום 419B Violette Coquette, על האצבע המורדת Violet 670 - Revlon ופסים דקים של Nitza - Florecent pink + White
A ashly1997 New member 12/2/13 #31 פעם ראשונה שלי פה מתחילים את השבוע עם משהו רגוע ופשוט יצא נחמד? (*סליחה על האיכות חח)
מ מיסיס בלק New member 12/2/13 #32 עיצוב מתוק! אני מציעה לנקות את שאריות הלק שנוצרו על העור עם מכחול דק
A ashly1997 New member 12/2/13 #34 תודה רבה חח זה כבר נעשה פשוט צילמתי ישר כשסיימתי לפני שהתייבש עוד P: