כן
האמת שאני לא מורחת ביצה שלמה, אלא בד"כ רק חלבון עם קצת חלב סויה (בטעם וניל) וקצת סוכר
(זה בגלל שאני מעדיפה להשתמש לחלות רק בחלמונים, ולא החלבונים\ ואז אני מנצלת לפחות חלבון אחד לציפוי)
וכן - אני מורחת לפני ההכנסה לתנור, ומאד בעדינות כדי להרוס את התפיחה
כדי לשמור על רכות החלות, אני מכסה אותן במגבת גדולה כאשר אני מוציאה אותן מהתנור ומעבירה לרשת.
האמת שאני לא מורחת ביצה שלמה, אלא בד"כ רק חלבון עם קצת חלב סויה (בטעם וניל) וקצת סוכר
(זה בגלל שאני מעדיפה להשתמש לחלות רק בחלמונים, ולא החלבונים\ ואז אני מנצלת לפחות חלבון אחד לציפוי)
וכן - אני מורחת לפני ההכנסה לתנור, ומאד בעדינות כדי להרוס את התפיחה
כדי לשמור על רכות החלות, אני מכסה אותן במגבת גדולה כאשר אני מוציאה אותן מהתנור ומעבירה לרשת.