סכמ''ש

BlacKitten

New member
שלי

איך עבר השבוע במשפט אחד? עבר בסדר

השראת השבוע? החג המתקרב ובא

רציתם לעשות ולא עשיתם? ללמוד הרבה יותר ממה שלמדתי

פידבק חיובי השבוע לעצמכם? אני חושבת שהייתה פגישה טובה עם הפסיכולוגית השבוע

פרגון לעצמכם? קיבלתי 100 בקורס ממש ממש ממש קשה. בהתחלה לא האמנתי והייתי בטוחה שזאת טעות. אבל כנראה שכן עשיתי משהו נכון...

בילוי שאהבתם השבוע? צפייה אינסופית באנטומיה של גריי וקצת שופינג

האם הכרתם אנשים נחמדים השבוע? {גם הכרות בפורום נחשבת} הכרתי כמה אנשים פה בפורום

האם יש לכם תוכניות לסופש? מפגש עם חברות ברוח פורים, ובעיקר ללמוד

אריאל362

New member
מסכם

איך עבר השבוע? סבבה בסה"כ

רציתם לעשות ולא עשיתם? רוצה ללכת בקרוב לסרט "מקום מבטחים"

פידבק חיובי השבוע לעצמכם? הולך מאוד מאוד מהר

פרגון לעצמכם? חושב שאני נראה נחמד

בילוי שאהבתם השבוע? מסיבה משפחתית מקסימה

האם הכרתם אנשים נחמדים השבוע? יש כמה אנשים נחמדים בפורום, אבל עוד לא הכרתי אף אחד/ת ממש

האם יש לכם תוכניות לסופש? בשישי לטייל במרכז ת"א עם אופציה אפילו ללכת לים, בשבת לנוח ולעבוד

האם צפיתם בפורנו השבוע? לא

ניר4819

New member
גם אני עונה

איך עבר השבוע במשפט אחד?
התחיל בסדר, הסתיים נפלא. מסוג השבועות שמשתפרים עם כל יום.

השראת השבוע?
אתמול קלטתי, שכמה שאני חושב על האקסית שלי ועדיין מתגעגע אליה, היא כנראה לא חושבת עלי. לא מזיז לה בכלל שאנחנו לא בקשר. אני כמובן לא יכול להיות בטוח בזה, אבל זה נראה לי סביר מאד. אחרת היינו ביחד. וזה חיזק את הנחישות שלי לא לנסות ליצור קשר. אחרי שחשבתי לכתוב לה סמס שבו אני מוכיח אותה על כך שלא אכפת לה שאנחנו לא ביחד. בסוף החלטתי לא לעשות את זה.

רציתם לעשות ולא עשיתם?
להתחיל לכתוב את העבודה השניה הסימסטר. עדיין נמצא בשלב השקילה והמחשבות והקריאה. אחרי הכל, יש המון מה לכתוב על השואה בקולנוע...

פידבק חיובי השבוע לעצמכם?
לא ניסיתי ליצור קשר עם אקסתי. שאפו על זה ואני גאה בעצמי.

פרגון לעצמכם?
ראיתי את הסרט האהוב עלי על מסך גדול, בפעם הראשונה, למרות שראיתי אותו כעבר עשרות פעמים בעבר.

בילוי שאהבתם השבוע?
הצפיה בסרט הנ"ל, ראן של קורסאווה, אתמול בסינמטק. היה כל כך כיף וואו. וגם הלכתי לתערוכה של ואן גוך. היה יוצא דופן. אני מעדיף תערוכות בסגנון הישן והאהוב, של תמונה שאתה יכול לעמוד מולה ולהסתכל כמה שבא לך. זה לא היה פה, בתערוכה האינטראקטיבית המוזרה הזו, שבה תמונה התחלפה בתמונה וכולן הוקרנו על מסכים. מה שכן, התאהבתי מחדש בואן גוך.

האם הכרתם אנשים נחמדים השבוע? {גם הכרות בפורום נחשבת}
חזרתי לדבר עם חברה טובה שלא דברנו כמה חודשים בגלל איזה ריב טיפשי. זה נחשב מבחינתי...

האם יש לכם תוכניות לסופש?
זה יהיה סופ"ש קורסאווה. מעולם לא עשיתי מרתון של סרטי הבמאי האהוב עלי ביותר, למרות שראיתי כמעט את כולם. בסופ"ש הזה ננסה לדחוס כמה שיותר. נראה כמה אצליח. בימים הגדולים הייתי יכול להגיע גם ל-10 סרטים בסופ"ש, אבל היום אני אודה גם על 4-5. אחרי הכל, צריך גם לחיות ולעשות דברים נוספים כמו לנקות את הבית, ולבשל וכדומה. אבל זמן פנוי יוקדש לאקירה הגדול.
ואני כמובן אהיה בצ'אט בערב. באיזו שעה זה מתוכנן?

שאלת השבוע לנועזים בלבד
שאלת רשות:
האם צפיתם בפורנו השבוע?
לא

איטיזית

New member
יאמי קולנוע יפני

יאללה מתי אנחנו עושים מרתון קראסוואה , אוזו ומיזגוצ'י.

ניר4819

New member
מגניב

ואני מופתע להכיר דווקא פה לא רק חובבת קולנוע יפני, אלא כזו שמכירה גם את אוזו (ראיתי רק את סיפור טוקיו, אבל איזה סרט) ומיזגוצ'י הגדולים. הבוקר הספקתי לראות כבר את יוג'ימבו, אחד מהסרטים של קורסאווה שאני הכי אוהב, ובערב מתכנן על שבעת הסמוראים. קולנוע יפני זו אחת מהאהבות הגדולות שלי, בעיקר אם לבמאי קוראים קורסאווה - הוא הבמאי האהוב עלי ביותר, בכלל.

אוהבת שאלונים וסיכוים!

איך עבר השבוע
במשפט אחד?
מהיר אך מעייף. תקופת מבחנים זה לא כיף!

השראת השבוע? האמת שהפורום נתן לי השראה לאיזו שטות שכתבתי לאיזו משימת כתיבה, לא שעשיתי בטקסט ההוא יותר מדי שימוש...

רציתם לעשות ולא עשיתם? עבודות שונותללימודים

פידבק חיובי השבוע לעצמכם? הייתי גאה בעצמי ששמתי צלליות אתמול!

פרגון לעצמכם? עוד פעם? גם פידבק וגם פירגון? אין לי כל כך על מה לשבח את עצמי.

בילוי שאהבתם השבוע? קבוצת בנות שאני בה במסגרת הלימודים.

האם הכרתם אנשים נחמדים השבוע? {גם הכרות בפורום נחשבת} בקבוצת בנות,!

האם יש לכם תוכניות לסופש? לצאת עם ידיד שלי הערב, טרם יודעת לאן.

שאלת השבוע לנועזים בלבד
שאלת רשות:
האם צפיתם בפורנו השבוע?
לאאאאאא

C l u e

New member
למה אין שיר השבוע?

איך עבר השבוע במשפט אחד?
נגמרו המבחנים!

השראת השבוע?
אמא שלי נפרדה מבן הזוג שלה בשנתיים האחרונות, וזה הוביל לשיחה די מעניינת על פשרנות/בררנות, שגרמה לי לחשוב קצת, ואפילו ליישם אבל לא בזוגיות אלא בעבודה דווקא (יצאתי באמצע ראיון עבודה והודעתי שזה לא מתאים לי. הם היו בהלם ממני).

רציתם לעשות ולא עשיתם?
לסדר את הדירה, למרות שכן יצא לי להתעסק קצת עם משהו בדירה שדחיתי מאז היום שנכנסתי אליה.

פידבק חיובי השבוע לעצמכם?
כשאני רוצה, אני מתלבשת ממש יפה

אני במרתון מטורף של ראיונות עבודה, מה שכמובן מתורגם ב-Girl logic לקניית מלתחה חדשה.

פרגון לעצמכם?
שני פרגונים-
1. שידעתי לצאת באמצע ראיון העבודה ולא לבזבז את הזמן של אף אחד, במקום לסתום את הפה למרות שאני יודעת שאני לא רוצה את העבודה הזאת ולהמשיך בתהליך, אולי אפילו לעבוד שם ולהיות אומללה.
2. שהחלטתי לא לגשת למועד ב' למרות שאני יכולה לשפר בכיף- השפיות שלי והמנוחה מהמבחנים חשובה הרבה יותר, וגם ככה הגשתי כבר קורות חיים וגיליון ציונים עוד לפני שהגיע ה-82 הזה, כך שזה לא משפיע על עתידי המקצועי.

בילוי שאהבתם השבוע?
היה דייט נחמד אתמול.

האם הכרתם אנשים נחמדים השבוע? {גם הכרות בפורום נחשבת}
לא, אבל הכרתי צדדים נחמדים באנשים שאני כבר מכירה. גם משהו.

האם יש לכם תוכניות לסופש?
היום כנראה אצא שוב עם הבחור- הוא רוצה שנראה סרט בדירה שלו, אני פחות מתלהבת מהעניין. מחר sleep over אצל חברה ששונאת את פורים בדיוק כמוני.

שאלת השבוע לנועזים בלבד
שאלת רשות:
האם צפיתם בפורנו השבוע?

לא. פורנו לא עושה לי את זה.

אריאל362

New member
בהצלחה עם הבחור

ואכן לא מומלץ שהפגישה השנייה תהיה בבית
גם אם המטרות שלו רציניות, לא בריא לקשר

C l u e

New member
זאת לא פגישה שניה..

נראה לי רביעית כבר, אני פשוט קשה |כאב ביצים|

את גדולה

וואו לצאת באמצע ראיון עבודה...... גדול!!!!!!

איך ידעת לזהות שהעבודה לא מתאימה לך?

תתחדשי על המלתחה החדשה

ואין שיר כי אני אחדש לכם בכל פעם
עם שאלון אחר

C l u e

New member
טנקס.

העבודה לא מתאימה לי. ממש רציתי שהיא תתאים לי, אז הלכתי בכל זאת לראיון והשתדלתי להבליט לעצמי דברים מסוימים שטובים לי ולהתעלם מאחרים, אבל ישבתי בראיון ושמעתי אותו מדבר על מה שהמשרד מתעסק בו והבנתי שבועת ההדחקה התנפצה, וזה פשוט לא מעניין אותי, לא מתאים לי ולא בשבילי, אז עצרתי אותו באמצע ואמרתי לו שזה לא מתאים לי וחבל על הזמן של שנינו.

נו, לפחות קניתי טונות של בגדים חדשים

אני מאד מרוצה.

ביום שלישי יש לי ראיון עבודה במקום שכנראה יותר יתאים לי, למרות שגם ממנו יש לי את ההסתייגויות שלי.
בינתיים כל מי ש*ממש* בא לי לעבוד אצלו לא חוזר אלי

נו טוב.

איך עבר השבוע במשפט אחד? היה ארוך, לחוץ ונגמר בשופינג חסר פרופורציות.

השראת השבוע? אני עובדת עם ילדים במסגרת כלשהי, אז לכבוד החג עשינו פינת יצירה ובין ציורי המסכות ציירתי חלק מהילדים. הם ממש התלהבו ["היי, זה נראה כמוני!" - למרות שזה לא באמת דומה] ואני נורא נהניתי לצייר שוב.

רציתם לעשות ולא עשיתם? ללכת לשחות.

פידבק חיובי השבוע לעצמכם? יפה ששכנעתי את המרצה ההוא שאני יודעת על מה אני מדברת ושלשם שינוי לא יצאתי מתוסכלת מהעבודה.

פרגון לעצמכם? קניתי מלא בגדים. לא, בהון. אתם לא מבינים.

בילוי שאהבתם השבוע? לא ממש יצא לי לבלות.. ידיד שלא ראיתי חצי שנה בא לבקר. התעדכנו. ישבנו לאכול בחוץ. זהו בגדול.

האם הכרתם אנשים נחמדים השבוע? {גם הכרות בפורום נחשבת} אכן, בפורום. מעבר לזה לא הייתה לי אינטראקציה עם אנשים חדשים השבוע.

האם יש לכם תוכניות לסופש? לא ממש. אני מניחה שנצא לפאב המקומי כרגיל, אבל לא טרחתי לבדוק את זה עם אף אחד אז יש סיכוי שאעשה כלום. מזל שנסעתי 80 ק"מ בשביל זה.

חסר פרופורציות כי אין באמת צורך לקנות בגדים

בהון. בזבזתי היום קצת יותר מ.. אלף שקל.

ובלשון המעטה אני ממש לא רוטשילד. אז יש גם תשלומים בהתאם.
זה אמנם לא אופייני לי ובאמת הייתי צריכה בערך חצי מהדברים שקניתי, אבל.. מה נסגר איתי, מי קונה בכ"כ הרבה כסף? ואפילו לא מרגיש טוב עם עצמו אח"כ.
חשבתי ששופינג אמור לשפר מצב רוח! הכל שקרים.
מה שכן, האשמה הפולנית מציפה אותי כך שלא אקנה לעצמי כלום לפחות בחצי שנה הקרובה.

ו.. הממ.. תודה. חפרתי קצת.

tull383

New member
השבוע שלי

האמת שהשבוע שלי היה מלא אנרגיות שליליות. עם מריבה בלתי פוסקת עם אחד שאני צריכה להעיף מהחיים שלי ולא מצליחה.

השראת השבוע היא הפורום הזה.

השבוע הזה היה דיי בסימן של "להישאר במקום"

פידבק חיובי.... אהמ... הצלחתי ככל הנראה לסגור שתי עיסקאות חשובות מאוד בעבודה בעצמי

ארוחה עם כמה חברים

אין לי תוכניות מיוחדות לסופ"ש נכון לעכשיו, ככל הנראה הוא יהיה בסימן משפחה.

לא ראיתי פורנו השבוע...
אבל ראיתי חצי עונה של דקסטר

למעלה