ג'יילס
ק קליקליקורט New member 2/10/12 #22 טרמיסו! גלידה! לזניה אר מהמחשבה עולים לי ריחות של זה אני מרגישה כמו גארפילד, רק שאני לא נראית כמוהו.
א אנטיבס300 New member 2/10/12 #21 גם גם גם גם שירלי בין עבודות דרום שיימי עוגת גבינה בסוף הצום, משונה שלמחרת היא הייתה פחות טעימה בזמן הצום גם הקופסת רסק מלפני שבוע נראתה לי ממש טוב.
גם גם גם גם שירלי בין עבודות דרום שיימי עוגת גבינה בסוף הצום, משונה שלמחרת היא הייתה פחות טעימה בזמן הצום גם הקופסת רסק מלפני שבוע נראתה לי ממש טוב.
J Jimmy Kane New member 2/10/12 #31 התפקדות שם: אייל עיסוק: אוטוטו סטודנט.. אזור מגורים: צפון דמות נשית או גברית של החודש: פנלופה קרוז מאכל החודש: קניתי בתחילת החודש גבינת צהובה בטעם פיצה אז החלטתי שהחודש יככב הטוסט הפשוט שלי והשאלה - נועמה הציעה שרשור שיקרא "זר החודש" - גולש שירצה יהפוך למוקד השבוע, נוכל לחפור לו/ה, לשאול אותו/ה שאלות ולהכיר אותו/ה טוב יותר. הייתם רוצים להשתתף בשרשור כזה? למה לא
התפקדות שם: אייל עיסוק: אוטוטו סטודנט.. אזור מגורים: צפון דמות נשית או גברית של החודש: פנלופה קרוז מאכל החודש: קניתי בתחילת החודש גבינת צהובה בטעם פיצה אז החלטתי שהחודש יככב הטוסט הפשוט שלי והשאלה - נועמה הציעה שרשור שיקרא "זר החודש" - גולש שירצה יהפוך למוקד השבוע, נוכל לחפור לו/ה, לשאול אותו/ה שאלות ולהכיר אותו/ה טוב יותר. הייתם רוצים להשתתף בשרשור כזה? למה לא
J Jimmy Kane New member 2/10/12 #34 טעים מאוד יש את זה עכשיו בכל סופר ליד הגבינות, אני חושב שזה של חברת העמק ואני מתחיל ללמוד בתל חי, תודה אבל אני די מדוכא.. מצפות לי 3 שנים מבאסות..
טעים מאוד יש את זה עכשיו בכל סופר ליד הגבינות, אני חושב שזה של חברת העמק ואני מתחיל ללמוד בתל חי, תודה אבל אני די מדוכא.. מצפות לי 3 שנים מבאסות..
א אנטיבס300 New member 2/10/12 #47 תתעודד אם אצלי זה יקח 7 שנים בערך? אני באוקטובר מתחילה שנה שלישית ואני בערך בחצי תואר. (או"פ), אבל פה באילת אין לי הרבה ברירות. אבל יש משהו מרגש בהתחלה לא?
תתעודד אם אצלי זה יקח 7 שנים בערך? אני באוקטובר מתחילה שנה שלישית ואני בערך בחצי תואר. (או"פ), אבל פה באילת אין לי הרבה ברירות. אבל יש משהו מרגש בהתחלה לא?
J Jimmy Kane New member 3/10/12 #49 כן אבל את לא יודעת איזה ציונים גרועים אני מקבל ואני עוד הולך ללמוד משהו עם מתמטיקה ופיזיקה מקווה שתסיימי עם התואר שלך מהר
כן אבל את לא יודעת איזה ציונים גרועים אני מקבל ואני עוד הולך ללמוד משהו עם מתמטיקה ופיזיקה מקווה שתסיימי עם התואר שלך מהר
א אנטיבס300 New member 3/10/12 #51 תודה מותק. אני בטוחה שאתה יודע, יש בתפוז פורומים כמעט לכל האוניברסיטאות, הפורום של הפתוחה עזר לי מאוד, עם מבחנים ישנים, סיכומים, ומידע כללי. אני באמת מאחלת לך הצלחה יקירי, וחשוב לא פחות: שתהנה מהתהליך
תודה מותק. אני בטוחה שאתה יודע, יש בתפוז פורומים כמעט לכל האוניברסיטאות, הפורום של הפתוחה עזר לי מאוד, עם מבחנים ישנים, סיכומים, ומידע כללי. אני באמת מאחלת לך הצלחה יקירי, וחשוב לא פחות: שתהנה מהתהליך
E enigma14 New member 2/10/12 #38 גבינה בטעם פיצה?זה כמו שהיה פעם העמק ביס הזה? הלוואי שיחזירו את עמק ביס אהבתי את זה
J Jimmy Kane New member 3/10/12 #50 לא בדיוק זה פרוסות גבינה ויש העמק ביס, הוא עדיין קיים ויושב אצלי במקרר