הידעתם?

mad alot

New member
הידעתם?

שאדיסון חישמל כלבים למוות באצמעות זרם חליפי בשביל שאנשים יחשבו שזה מסוכן וישתמשו בהמצאה שלו, שמתבססת על זרם ישר?
וכל זה רק בשביל קצת כסף! איזה בן אדם נבזה ושפל הוא הא?

ובאופן כללי אני ממליץ על The Oatmeal

זה קומיקס פשוט נהדר שאני עוקב אחריו כבר כמה שנים.

mad alot

New member
אחרי שקראתי את זה

אני ממש לא מבין איך המנהלת של הפורום יכולה לראות בו כגיבור אישי..
מעניין מה זה אומר עליה.

אגב, אחלה אתר

ההיסטוריה נכתבת ע"י בעלי הכח וההשפעה

במקרה שלנו אדיסון הוא בעל ההשפעה והכח (היה לו הון רב, קשרים עם כל המי ומי ואפילו חברים שעבדו במשרד הפטנטים) שרשם את עצמו בדפי ההיסטוריה כאחד הממציאים הגדולים ביותר אי פעם והשאיר פירורים לטסלה. רוב האנשים בעולם בכלל לא מודעים לכך שההיסטוריה האמיתית שונה לחלוטין...

mad alot

New member
אבל היא אומרת שהיא מודעת לכל העבודות האלו

ממש תמוה בעיניי...
:)

spaysi8

New member
אני רואה שהמלחמה התחילה?

לי רק נותר לאכול
ולצחוק :)

כדאי לך לנסות פופקורן עם קרמל

טעמתי כזה בתאילנד וזה מאוד טעים. הבעיה היחידה שלאכול קופסא ענקית גורם לך לרצות להקיא מרוב המתיקות של זה.

EdisonGirl

New member
החטיף? הוא הדרך האולטימטיבית לאכול פופקורן

בכלל, כל הפופקורנים האלו בצבעים וטעמים שמוכרים איכשהו עדיפים על המקור... לא מתה על פופקורן באופן כללי.

EdisonGirl

New member
ברצינות? אני אסביר לך..

כשהייתי בת 14 קראתי ביוגרפיה שלו מתוך סדרת ספרי מדע לנוער, ושם לא הזכירו אותו כבעל שררה! למעשה, כתבו בדיוק ההפך! שהוא היה פזרן מאוד מבחינה כספית. לא היה לו מושג כמה יש לו, ומי שדאגה לענייני הכספים, כדי שהוא לא יאבד את כל הונו הייתה אשתו. בקיצור, הציגו תמונה הפוכה לגמרי מהמציאות. אם הוא היה בחיים, יכולתי להתערב שהוא שילם להם על זה.
בעקבות הספר הזה נכסתי אותו לעצמי כמודל לחיקוי. מאז גיליתי הרבה דברים לא נעימים עליו... זה התחיל בזה שבכלל גיליתי שהיה לו ראש עסקי והוא למעשה היה מן ביזנס מן אמריקאי וזה לבד סתר לחלוטין את מה שידעתי עליו! יכלו פשוט לשנות את הכריכה של הספר לטסלה ולסגור את הבאסטה.

אז למה אני ממשיכה "לסגוד" לו?
קודם כל, אני לא. כלומר, הוא כבר לא מודל לחיקוי שלי בסדר גודל שהיה בעבר. אני פשוט חושבת שלמרות הכל עדיין יש הרבה מה ללמוד ממנו, בתחומים ש*אני* באופן אישי צריכה אותו.
וזה לא עניין הגניבה
בזה הוא מהווה לי דווקא דוגמה שלילית, שהיא שיעור לא פחות חשוב, כמו שאיינשטיין אמר חחח

EdisonGirl

New member
מה פתאום!

אני רק הסכמתי לעובדות (כאילו שאפשר שלא להסכים
אלו עובדות).

למעלה