אפשר, קוראים לזה דת.
E EdisonGirl New member 20/5/13 #46 אפילו לדת יש גבולות הכנסיה הקתולית הודתה בסופו של דבר ב- 1993 (היי, לא להיות קטנוני, זה איחור שולי באמת..) שגליליאו צדק ב"תיאוריה" שלו.
אפילו לדת יש גבולות הכנסיה הקתולית הודתה בסופו של דבר ב- 1993 (היי, לא להיות קטנוני, זה איחור שולי באמת..) שגליליאו צדק ב"תיאוריה" שלו.
ת תמיד מחייך New member 19/5/13 #28 איש עסקים -> מנהל עסקים אמרת שיש לך תחומים שאת לומדת ממנו ולכן הסקתי שאת לומדת מנהל עסקים ואדיסון הוא אחד המודלים לדוגמא.
איש עסקים -> מנהל עסקים אמרת שיש לך תחומים שאת לומדת ממנו ולכן הסקתי שאת לומדת מנהל עסקים ואדיסון הוא אחד המודלים לדוגמא.
E EdisonGirl New member 20/5/13 #33 אה, לא התחום העסקי בהחלט מעניין אותי אבל אני לומדת בכלל עיצוב תעשייתי. התמדה, למשל, היא אחת מתכונות האופי שאני מוצאת בו, וכולי הערצה כלפיו על כך. תוכל להציץ בציטוטים שלו כדי להבין למה אני מתכוונת
אה, לא התחום העסקי בהחלט מעניין אותי אבל אני לומדת בכלל עיצוב תעשייתי. התמדה, למשל, היא אחת מתכונות האופי שאני מוצאת בו, וכולי הערצה כלפיו על כך. תוכל להציץ בציטוטים שלו כדי להבין למה אני מתכוונת
S sarne New member 19/5/13 #7 על טסלה אני זוכר כמה וכמה שיעורים לפיסיקה בתיכון שהפכו בסוף לסתם הרצאות וסיפורים של המורה על כמה גאון הבן אדם הזה היה. אני שוכנעתי כבר מזמן.
על טסלה אני זוכר כמה וכמה שיעורים לפיסיקה בתיכון שהפכו בסוף לסתם הרצאות וסיפורים של המורה על כמה גאון הבן אדם הזה היה. אני שוכנעתי כבר מזמן.
E EdisonGirl New member 19/5/13 #11 הידעת? שגם ההמצאה הזו לא באמת שלו, אלא של מישהו שהוא העסיק..? הרולד סאמת'ינג... אאל"ט... בכל אופן, אכן הרגו חיות. לא רק כלב.
הידעת? שגם ההמצאה הזו לא באמת שלו, אלא של מישהו שהוא העסיק..? הרולד סאמת'ינג... אאל"ט... בכל אופן, אכן הרגו חיות. לא רק כלב.
M mad alot New member 19/5/13 #25 את הקטע שזו בכלל לא ההמצאה שלו, כמו רבות אחרות, ושלל סיפורים על הבחור, מטופשת
M mad alot New member 20/5/13 #40 http://www.paginaintai.net/wp-content/uploads/2012/11/seal-300x268.jpg