צריך להתרגל אליה
צ צופה202020 New member 7/10/14 #62 נתרגל. התכנית נעימה וזורמת מאוד. חוצמזה שבא לי סנדוויצ'. זה פלילי לשים כל כך הרבה לחם מול הפנים.  
נתרגל. התכנית נעימה וזורמת מאוד. חוצמזה שבא לי סנדוויצ'. זה פלילי לשים כל כך הרבה לחם מול הפנים.  
מ מיטללל29 New member 7/10/14 #63 המנחה חמודה דעתנית היתה כימיה הקטע עם יובל הדתי שנגע לו בראש היה חמודרואים שנדלק על אלירז... כפרה עליוכמה קלוזאפים עשו לולילה טוב לכל הנששששמותנתראה מחר בבית המשודרג שלנו
המנחה חמודה דעתנית היתה כימיה הקטע עם יובל הדתי שנגע לו בראש היה חמודרואים שנדלק על אלירז... כפרה עליוכמה קלוזאפים עשו לולילה טוב לכל הנששששמותנתראה מחר בבית המשודרג שלנו
G geulaka New member 7/10/14 #67 טוב תצחקי עלי חופשי אני פשוט רודפת אחרי מיטל שלא יגמרו לי את השמפניה היא אחראית לזה לקחה מאלירז והבטיחה לחלק לכולם
טוב תצחקי עלי חופשי אני פשוט רודפת אחרי מיטל שלא יגמרו לי את השמפניה היא אחראית לזה לקחה מאלירז והבטיחה לחלק לכולם
ד דינה128 New member 7/10/14 #70 אני לא מצליחה להיכנס לפאנל הניהול..בגלל זה... מחר אני מקווה שהכל יסתדר ואז נחזור לסדר שאנחנו מכירים... היום חגיגה.. פעם ראשונה.. התלהבות... התרוצצות.. גם לי כבר כואבות העיניים
אני לא מצליחה להיכנס לפאנל הניהול..בגלל זה... מחר אני מקווה שהכל יסתדר ואז נחזור לסדר שאנחנו מכירים... היום חגיגה.. פעם ראשונה.. התלהבות... התרוצצות.. גם לי כבר כואבות העיניים
ל לאה133 Well-known member 7/10/14 #90 דינה אני כבר יכולה להגיד לך שהופתעתי לטובה, ממש תענוג הבית של אלירז התמלא בכותבים, היתה התלהבות חיובית מאד, והרגשתי מייד בבית. יש לציין: התאקלמות ראשונה חיובית, הפתעה טובה
דינה אני כבר יכולה להגיד לך שהופתעתי לטובה, ממש תענוג הבית של אלירז התמלא בכותבים, היתה התלהבות חיובית מאד, והרגשתי מייד בבית. יש לציין: התאקלמות ראשונה חיובית, הפתעה טובה