אוהל מוסלמי גם למורות נוצריות

Emile Zola

New member
לא משנה, העיקר שיצאת משם.

עכשיו אני מבין את היחס שלך ליהודים... זו בטח היתה טראומה לא פשוטה.

בכל אופן, אוהבים אותך מוני, ואני מקווה שתצליח להשתקם.

moonlight B

New member
זול עוד לא הצטרפת לתג מחיר!!!! למורדים

אני רואה שהקנאה עדיין אוכלת אותך אתה ועוד כמה שכתבו פה בעבר אז סרסתי אותם ולא הפסיקו אף פעם לנסות להפיל את פורום ערבים חחחחחחחחחחח
השמות שמורות במערכת

Emile Zola

New member
אני לא במורדים, אני רק מוכר להם נשק

וגם לצד השני... כדי שיהיה להם איך להתגונן (שיהיה קרב הוגן).

אני מניח שבקרוב תצטרף שוב לניהול.
הפורום כרגע במצב ממש גרוע, אבל מהכרותנו הקודמת , אני בטוח שאם יש מישהו שיכול לדרדר אותו עוד יותר, זה אתה.

פספורט 1

New member
תראה מוני, אתה יכול לרשום על שמך

את הרס הפורום
, מבחינה זו אני מלא הערכה כלפיך.
בזכותך יש לי הרבה כינויים, כל החסימות שלך היו שוות לתחת.
כל תרומתך בתקופת הניהול, התמקדה במחיקות וחסימות. מעבר
לכך שום דבר אפס, כלום...כולך היית רעש וצלצולים.

אז תעשה לעצמך טובה, תזחל בחזרה למערה ממנה יצאת,
תמשיך לצוד עכברים וארנבות...זמנך עבר.

מנהל פורום..
..איזה בדיחה..

אבונור, אל תחייך לעצמך, גם אתה לא היית משהו..

אשי

במקומך לא הייתי מצביע על אחרים ...

יא חובב ליידי בויז, איך יכולת ? בחיאת פספורט, מה מהנה בזה להיות עם ליידיבוי? זה כמו להיות עם חבר שלך רק עם פאה, תתבייש לך יא סוטה, אני מפחד להיות חבר שלך שלא פעם תקבל פלאשבאק מהעבר הקרוב שלך ותתחיל לנשוך שפתיים לידי !

חוץ מזה מה אתה מדבר על מנהלים, אתה ניהלת קומונה כושלת, המנהל הכי כושל שראיתי בחיים שלי זה אתה, וזו עוד קומונה עם אנשים שבאותו ראש כמוך, ונכשלת, ועם כמה שחסמת אותי לא עזר לך, ועכשיו אתה מוריד ראש כמו דחליל ובא לכתוב אצלינו חחחחחחחחחחחחח אוי איך נפלו צרצרים, אתה בשבי של ערבים עכשיו, תראה איך מתייחסים אלייך יפה ומאכילים אותך ושמים לך k300 על הכינים בראש ומטפלים בך יפה, שלא תגיד ערבים מתעללים באסירי מלחמה יא שבוי

moonlight B

New member
הנה הסוחר התעורר תשמע תולעת שכמוך

בזמני לא היו חיות ולא היו תולעות כמוך בפורום וכך יהיו בעתיד ולך תתלונן כמו שעשית בעבר לא יעזור לך כלום חתיכת גזען
תצחק קצת על האוהל של עובדיה יוסף שכחת אדיוט

אם אתה אומר

שאני לא הייתי משהו, זה כבר טוב, האמת אני מלא הערכה לכל חברי הפורום הערבים שמדי פעם מגיחים ונותנים לך אוויר לנשימה, זורקים לך עצם ואתה ישר מתלהב כמו ... :) תהנה פספורט תהנה, כמוך צריך בסביבה תמיד

Woking

New member
ברוכות לכל החוזרים. בשעה טובה!

לדעתי במקום להשקיע אנרגיות בכדי לנסות להפטר מהיודו-נאצים של הפורום, צריך פשוט להתעלם. הבעיה היא לא שלא חסמו או לא מחקו - הבעיה היא שהם מקבלים תשומת לב. תתעלמו והם ילכו. מטוב ועד רע אל תכתבו להם דבר. בסופו של דבר בכל דיון אתם תאלצו לרדת לרמה שלהם, ובזה לעולם לא תצליחו, כי הם ירוצו להתבכיין להנהלת הפורום או להנהלת תפוז.

חבל

נראה שזה הנושא היחיד שמעניין את הרוב להתנגח אחד בשני ,זה מה שכתבתי היום למייק שעצם זה שמגיבים להם מעודד אותם לכתוב עוד.
בינתיים אני עדיין מנסה לכתוב ולהעלות נושאים אחרים ללא הצלחה כותבת ומגיבה לעצמי ואין מענה נראה עד מתי אחזיק מעמד {:

למעלה