ג'נל, קרלי ופיפ הרמוני/אמבלם3
LeAnnDylan Well-known member 16/12/12 #17 אויש תיחנק אבל תעשה את זה אחרי יום חמישי הבא דנה ואני באות לדייט איתך ועם שירי בלוק! חסר לך שאתה לא מתייצב! נעשה מסיבת ליאן ריימס
אויש תיחנק אבל תעשה את זה אחרי יום חמישי הבא דנה ואני באות לדייט איתך ועם שירי בלוק! חסר לך שאתה לא מתייצב! נעשה מסיבת ליאן ריימס
Shiri from the block Active member 17/12/12 #1 דייט איתך ועם דנה תבואו לבית אני אשים את כל השירים של סיסי ברצף
ב בלונדי211 New member 16/12/12 #18 האמת שהגמר שיצא בסופו של דבר דווקא סבבה מבחינתי בעיקר כי קרלי ופיפת' הרמוני שם ופחות אכפת לי מי השלישי. אולי אם דיימונד היתה במקום טייט זה היה עוד יותר טוב...
האמת שהגמר שיצא בסופו של דבר דווקא סבבה מבחינתי בעיקר כי קרלי ופיפת' הרמוני שם ופחות אכפת לי מי השלישי. אולי אם דיימונד היתה במקום טייט זה היה עוד יותר טוב...
C carly fan New member 16/12/12 #19 הגמר שלי ..TOP 3 1.CARLY 2.ROSE 3.SONENCLAR הדייווה המושלמת שלי מחזיק לה בגמר כל השאר באמת משמשים כתפאורה למלכה ה100 ממת
הגמר שלי ..TOP 3 1.CARLY 2.ROSE 3.SONENCLAR הדייווה המושלמת שלי מחזיק לה בגמר כל השאר באמת משמשים כתפאורה למלכה ה100 ממת
ש שועל הדיסקו New member 18/12/12 #31 הגמר של השועל קרלי, סיסי והרמוניה חמישית. בדיוק לפי הסדר הזה. בתחילת העונה רציתי גמר של קרלי דיימונד וסיסי. אבל דיימונד איכזבה את השועל בהמשך וסיסי עפה מוקדם מדי.
הגמר של השועל קרלי, סיסי והרמוניה חמישית. בדיוק לפי הסדר הזה. בתחילת העונה רציתי גמר של קרלי דיימונד וסיסי. אבל דיימונד איכזבה את השועל בהמשך וסיסי עפה מוקדם מדי.