אז כמו שהבטחתי שרשור ההכרות הגדול!

אביטל186

New member
אז כמו שהבטחתי שרשור ההכרות הגדול!

אז בתור מנהלת טריה ביותר אשמח להכיר כמה שיותר גולשים, וותיקים וחדשים.
אני חושבת שזה יעזור להתרעננות כל חברי הפורום (כולל הנסתרים שבינינו
)ויגביר את האינטרקציה
אז בשרשור זה כל אחד רושם על תאור קצר שיכול לכלול מה שתראו לנכון (גיל, מין, מקצוע, תחביבים, תכונות, מתי נכנס לפורום וכו')
בנוסף כל אחד יכתוב:
רמת ההתמכרות לסדרה OUAT
העונה במוצלחת מבחינתכם ולמה!

דמות אהובה במיוחד ולמה כמובן..

דמות שנואה ולמה!

סדרות נוספות אהובות עליכם

צפיות, משאלות, רצונות, שאלות לגבי הנעשה והיעשה כאן בפורום בעתיד יתקבלו ב
ו

כל דבר נוסף שתרצו להוסיף יתקבל בכיף..

אז יאלה לעבודה קדימה!

Lion_Heart

Well-known member
אז...

שמי אלון
בן 38
תחביבים
בישול...מה שמזכיר לי, ארוחת הערב על האש, שניה...
משחקי מחשב-WORLD OF WARCRAFT ולכן לא תראו ממני הרבה בזמן הקרוב...יש הרבה לעשות בהרחבה החדשה
רמת ההתמכרות לסדרה OUAT ככה ככה...לא אכפת לי להפסיד פרק...או שלוש
העונה במוצלחת מבחינתכם ולמה!HUH?
דמות אהובה במיוחד ולמה כמובן.. the charmings , אני אוהב את האופטמיות שלהם
דמות שנואה ולמה!כרגע אמפלסטילסקין....
סדרות נוספות אהובות עליכם-AOS,GRIMM, FLASH,ARROW,SLEEPY HOLLOW,STAR WARS REBELS,,CASTLE, ויש עוד אבל לא זוכר כרגע
צפיות, משאלות, רצונות, שאלות לגבי הנעשה והיעשה כאן בפורום בעתיד יתקבלו ב -אפשר שלוש משאלות?
כל דבר נוסף שתרצו להוסיף יתקבל בכיף..THESE ARE NOT THE DROIDS YOUR LOOKING FOR
אז יאלה לעבודה קדימה! אל תאיצי בי...

Y. Welis

New member
STAR WARS REBELS החדשה - הפתעה לטובה.

בעיקר פרק 5 עם ג'ייסון אייזקס (בקול בלבד - מצויירת עדיין), הרע המושלם. סוף-סוף מעניין.

Y. Welis

New member
עכשיו זה או מה שהיה לפני או אחרי (הסרט ה-7)

אגב הוא והטריילר הראשון - נראה מוזר מאוד. חסר ל-JJ שיהרוס.

אביטל186

New member
כל הכבוד לחלוץ, אני אמשיך.

אז אני אביטל בת 27
התחביבים שלי הם לקרוא ללמוד לחקור תחומי למידה שאני מתענינת בהם,
בישול, אפייה (בניגוד אלייך אלון, אין לי היום א. ערב שווה שמחכה שאטפל בה) גלישה בפורומים שונים,
רמת היתמכרותי לסידרה- 8-9? אני בתהליכי גמילה
דמות אהובה- אמה ללא כל ספק! אוהבת את האופי שלה, נחישות, כוח, עוצמה וכל הדברים האלו..גם יופי על הדרך
דמות שנואה- כרגע רמפל. הוא מנסה להרוס את התסריטים הטובים שיכולים להתרחש מבחינתי.. רשע מידי
סדרות נוספות- אין הרבה האמת, מעדיפה סרטי קומדיה רומנטיקה ודרמה. אה, וכמובן הסידרה חברים. אובייס
צפיות משאלות- את זה אשאיר לכם חברים..

xokeren

New member
יאללה גם אני אענה...

אני קרן בת 24 וחצי מוונקובר קנדה

אני כרגע תלמידה באונ'... שנה שניה-שלישית כזה של גרפיקה ממוחשבת..

תחביבים? אממ.. עריכת ווידאו, כל מה שקשור לפוטושופ, בישול....
רמת ההתמכרות לסדרה OUAT אממ בינוני ככה... בעונה השנייה הייתי יותר מכורה עכשיו פחות... אבל אני לא מפספסת אף פרק...
העונה במוצלחת מבחינתכם ולמה! אין עונה במיוחד
דמות אהובה במיוחד ולמה כמובן.. משפחת צ'ארמינג (בגלל האופטימיות שלהם), הוק (כי הוא חתיך דבר ראשון...) ובל (בגלל אמילי בעיקר)..
דמות שנואה ולמה! ראמפל בגלל האכזריות שלו והסנו קויין גם בגלל האכזריות שלה
סדרות נוספות אהובות עליכם: יש מלא... בונז, קאסל, חץ (למרות שאני די מאחור בכמה פרקים), פלאש, יומני הערפד, reign, נאשוויל, שיקאגו PD, שיקגו FIRE, הפרוייקט של מינדי, new girl, נקמה... וכל אלו מה שבא לי לראש כרגע...

ברוכה הבאה אביטל

אני לא כאן לאחרונה, יותר ידי דברים קורים פה וכבר אין לי זמן כמעט את התוכנית (ועונת הפוטבול השתלטה על כל חלקה טובה....)
נעים מאוד, קסם מעשית, בת 30+, אימא לשתיים, גרה בארה"ב..... נראה לי שהצטרפתי לפורום שהוא הוקם, אבל כבר לא ממש זוכרת.
רמת ההתמכרות לסדרה OUAT: אני נהנת לראות, מתעניינת מספיק כדי להמשיך לצפות, אבל הקסם כבר מתחיל להתפוגג....
העונה במוצלחת מבחינתכם ולמה! עונה ראשונה, בעיקר הפרק הראשון, למרות שזו העונה הכי גרועה של אמה, זו הייתה העונה הקסומה והמרתקת, שהכל עוד היה אפשרי, האגדות היו אגדתיות, הדמויות הרפתקניות בשרניות ומעניינות...
דמות אהובה במיוחד ולמה כמובן.. סנאו וצ'רמניג, למרות שבעונה הקודמת מאוד התאכזבתי מהם. אוהבת את החוצפה, התעוזה והקסם בסיפור שלהם. אוהבת גם את אמה, היא הכי קיקאס שיש!
דמות שנואה ולמה! רמפל, למרות שהוא מעניין מספיק, אני לא מתחברת לכמות הרוע והסבל (לכאורה) שלו
סדרות נוספות אהובות עליכם: אלישה פלורק לנשיאות! סגנית היא אוליביה פופ. כרסטינה יאנג צריכה לפקח על הכל עם איזי סטיבנס.

Rachel47

New member
אז נעים להכיר

רייצ'ל, 26
תחביבים..זה בעיקר המון סדרות וסרטים (גם בבית וגם בקולנוע
אבל לא כל סרט שווה 40 שקל
)
רמת ההתמכרות- הייתה בשליטה אבל בעונה וחצי האחרונות רמה די גבוהה..פשוט ההתמכרות היא בעיקר ספציפית לרג'ינה...
דמות אהובה- רג'ינה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש צורך בכלל להסביר? אמרתי לבויפרינד שאם היא זורמת איתי אני מחזירה לו את הטבעת..
העונה המוצלחת...יש בעיות בכל עונה אבל שוב אם אני אגיד ממה נהניתי, אז הדמות של רג'ינה עברה דבירם יפים בעונה השלישית..וכן חיבבתי את זלינה..אז כן..חצי מהעונה השלישית...
דמות שנואה- אני שונאת לא מעט האמת
אבל הכי מציקה לי בחיים אני משערת שרמפל...
סדרות..יש מלא.. יומני הערפד, אנטומיה, ביג באנג, סקנדל, פרנטהוד שעוד שנייה נגמרת, האשה הטובה, פלאש והחץ (הן כבר בצמד מבחינתי), שילד למרות שהיא מעצבנת..ועוד..אבל אלה זכורות לי כרגע

&nbsp
&nbsp
שיהיה המון בהצלחה בניהול

אביטל186

New member
הי רייצ'ל, חיכיתי לשמוע ממך!

מאז שנכנסתי לפורום כגולשת קראתי הרבה מתגובותייך היפות,
וכן גם אהבתך לרג'ינה קלטתי..

אני איתך! רק שהפייבוריט שלי זאת אמה! בכל זאת ..
המהממת הזאת בכל המובנים פשוט גדולה מהחיים..

niviri

New member
אני

מיטל, 28, די חדשה פה (חודשיים-שלוש)
&nbsp
רמת ההתמכרות לסדרה OUAT- גבוהה, הסדרה שאני הכי אוהבת מבין מה שאני רואה כרגע (רק 3 סדרות אומנם.. ועדיין...)
העונה במוצלחת מבחינתכם ולמה! ראשונה
לפני שהסתבכו עם יותר מדי דמויות ועלילות וחורים. וגם עונה 3ב
דמות אהובה במיוחד ולמה כמובן.. גולד (בדיוק הפוך מכולם
) כי הוא מנהל את ההצגה
דמות שנואה ולמה! הנרי. לא סובלת דמויות ילדים שיודעים יותר טוב ממבוגרים
סדרות נוספות אהובות עליכם- הטופ3 שלי: באפי, בנות גילמור וחברים
צפיות, משאלות, רצונות, שאלות לגבי הנעשה והיעשה כאן בפורום בעתיד - אני עדיין לא מכירה מספיק את הפורום בשביל זה...

אביטל186

New member
הי niviri ברוכה הבאה!

איזה יופי שמשהו כאן אוהב את גולד.. והנרי מסכן מה עשה..
עוד בעונות הקודמות שהוא היה קטן יותר ועם פחות שכל המשחק שלו היה קצת יותר משכנע.
עכשיו זה יותר מורגש שזה מבויים.
לא צריך להכיר פה יותר מידי זמן כדי להביע צפייה מהפורום.. הכל יתקבל בברכה!
מאחלת לך להנות פה ומקווה לראות אותך הרבה.
התמכרות נעימה

niviri

New member
תודה

לא הייתי מגדירה בשום שלב את המשחק של ג'רד "משכנע"... אבל בכל מקרה שמפריעה לי. בעונה הראשונה הכי שנאתי אות, כשכולם חיו את החיים שלהם ורק הוא התעקש להאמין בקסם..

אביטל186

New member
טוב על טעם וריח..

במחינתי הוא בתם נייטרלי..
זה שתמיד מאמין.. ואכשהוא זהה יוצא לטובה...

למעלה