אז כמו שהבטחתי שרשור ההכרות הגדול!

Macphista

New member
היוש

אני מק.

רמת ההתמכרות לסדרה OUAT, לצערי כבר אין רמת התמכרות. זו הפכה להיות את מהסדרות שאני רואה כשיש זמן.
העונה במוצלחת מבחינתכם ולמה- העונה הראשונה, וגם חלקים מהעונה השנייה.
דמות אהובה במיוחד ולמה כמובן- פעם הייתי מאוהבת נואשות ברמפל/גולד, היום שניהם נראים ומתנהגים כמו שידור חוזר מטושטש וקופץ של מה שהם היו. אני מניחה שהדמות האהובה עלי היום היא רובי. למה? כי היא לא נשארה מספיק זמן בסביבה כדי שיהרסו אותה כמו שהרסו את השאר. גם אנה חמודה. אה, ולא נשכח את הבן של רובין הוד. כן, הדמות האהובה עלי היום היא הבן של רובין הוד.
דמות שנואה ולמה! בל בל בל בל בל בל בל. ופעם אהבתי אותה. אישה סמרטוט.
סדרות נוספות אהובות עליכם- האישה הטובה, האנטומיה של גריי, הרשימה השחורה, אלמנטרי, קאסל. חלק אהובות יותר וחלק פחות, אבל זו הרשימה של הסדרות שאני עוקבת אחריהן היום.

אז שיהיה בהצלחה למנהלת החדשה, אני חושבת שאם תצליחי להביא לפורום עוד משתתפים חדשים זה יהיה טוב ומעורר. אין כמו פרספקטיבה חדשה על הדברים.

אביטל186

New member
הי מק, כיף להכיר אותך.

אני עובדת על להביא משתתפים חדשים..
אשמח שהקיימים יעלו את רמת ההשתתפות כאן, יתרמו ויחכימו אותנו כל אחד ואחד.
נחזיר את הפורום הזה לאחד השווים שיש!

איפה אנטיבס?

בכל מקרה מקרה בהצלחה בניהול.
&nbsp
רמת ההתמכרות לסדרה OUAT לא צופה בנתיים.
&nbsp
העונה במוצלחת מבחינתכם ולמה! עונה אחת כי יודעים למה...
&nbsp
דמות אהובה במיוחד ולמה כמובן.. MM כי היה לה את האלטר אגו הכי מעניין בעונה 1.
&nbsp
דמות שנואה ולמה! הנרי וגולד.
&nbsp
סדרות נוספות אהובות עליכם אין כרגע, לא צופה ממש בגלל שנה אחרונה ללימודים.
&nbsp
צפיות, משאלות, רצונות, שאלות לגבי הנעשה והיעשה כאן בפורום בעתיד יתקבלו ב ו
אני חושב שברגע שהסדרה תהיה מספיק מעניינת אני חושב שיהיה פה גיבוש וגם יותר רעיונות אז
&nbsp
כל דבר נוסף שתרצו להוסיף יתקבל בכיף.. שוב בהצלחה בניהול.

&nbsp

הלדיל

New member
לעניין,

בן 30, ארכיונאי (מוסמך. למדתי שנתיים במכללת בית ברל.), רווק. אני כותב סיפורים להנאתי (עם תקווה להוציא אותם לאור). אני אוהב אגדות וכך הגעתי לסדרה. אני פה כמעט מההתחלה, נראה לי.
רמת ההתמכרות לעד עצם היום הזה: בינונית. אני אוהב את הסדרה וצופה בכל פרק בעתו.
העונה המוצלחת ביותר ולמה? העונה הראשונה. הכותבים עשו כמיטב יכולתם ורואים את התוצאות. אהבתי גם את העונה השלישית.
דמות שנואה ולמה? בל. לא אוהב נשים שמנסות לסרס אחרים. הנרי. יותר באשמת השחקן מאשר הדמות, שיתרחק מתפקידים שדורשים הבעת רגשות. אהבתי יותר את הנרי המתבגר השקט מהחלק השני של העונה השלישית.
סדרות אהובות. וואו. הרשימה ארוכה. דדווד. אוז. הרשימה השחורה. זרה. אריזה משפחתית. שלושה בדירה אחת. החץ. תחיית המתים (בגירסה אמריקנית.). הגשר (בגירסה אמריקנית.). הממשלה. לות'ר וכו' וכו'
לדעתי, הסדרה התדרדרה במהלך השנים בהיעדר יד מכוונת של עורך. הכותבים טובים בבניית דמויות ובכתיבת עלילה אבל הם צריכים להשאיר את חיבור כל הנקודות למישהו אחר שיכול להסתכל בצורה אובייקטיבית על מלאכת ידיהם.

Y. Welis

New member
לא כתבת כאן תחת השם Haladin?

גם בעד ה'בלאקליסט'. העונה הראשונה הגיעה לשיאים טובים - מתקרבת לתהילת ALIAS.

הלדיל

New member
ובכן,

החלפתי שם משתמש בתקופה ש-"תפוז" שודרג והיה צורך להחליף שם משתמש וסיסמה כמו אחרים.

Y. Welis

New member
אז ויתרת על שורשיך הטולקינאיים...

או שבעצם לא - עדיין חובב שבט ה- Halad.

אביטל186

New member
אהלן חברים וחברות יקרים

שמחתי לראות את ההענות כיף להכיר את המגוון, אני מקווה שיצטרפו לפורומנו המהמם עוד גולשים כיפיים כמוכם..
אני נועצת את השרשור הזה עד סוף השבוע, מי שלא כתב על עצמו מוזמן עכשיו,
ואני מזמינה גם את שאר הגולשים להיכנס ולקרוא על הגולשים שפחות מכירים..

המשך יום טוב, אוהבת המון!

Shiri from the block

Active member
בדיליי :X
אבל אני רוצה להיות כלולה בשירשור אז מגיבה בכל זאת חח
&nbsp
רמת ההתמכרות לסדרה OUAT- התמכרות ממש!!
העונה במוצלחת מבחינתכם ולמה!- העונה הראשונה. כי זאת העונה שהיה בה את הכי מיסתורין, והרבה דארקנס כזה, והיה הרבה יותר מעניין.
דמות אהובה במיוחד ולמה כמובן..- רג'ינה מילס כמובן, the evil queen!
כי היא דמות אדירה עם מלא רבדים והיא לא משעממת ורק טובה ועושה דברים צפויים, היא מעניינת ומנהלת מאבקים עם עצמה והסביבה שלה וזה יותר מעניין מסנואו וואיט.
דמות שנואה ולמה! סנואו כי היא מיותרת. הוק כי הוא המאיס את עצמו ואין לו שום מטרה בסדרה חוץ מלהתעלק על אמה כל שנייה.
סדרות נוספות אהובות עליכם: זינה הנסיכה הלוחמת, חברים, מכושפות, באפי, אנג'ל, מרוששות, משחקי הכס, יומני הערפד, דקסטר, המפץ הגדול, סמולוויל ועוד ועוד ועוד

אביטל186

New member
היי מעולה שהצטרפת, למרות הדילאיי.

טוב להכיר אותך, כעוד מכורה רצינית, אני אשמח לקרוא את תגובותייך
הוודאי מחכימות.
יום מקסים :)

למעלה