אירוח מנכ"ל תפוז

danchen

New member
בעוד כמה ימים יפתח תפוז עסקים גם בפורומים....

באשכול בעלי חיים. לאחר מכן הוא יושק באשכולות נוספים עד שבתוך זמן קצר יופיע בכל הפורומים בתפוז.

היילידי

New member
עתיד פרסום ברשת חברתית

פרסום בפלטפורמת פורומים היא מצוינת, אך כיצד ניתן להבטיח שהגולשים אכן יגיבו לתכנים פרסומיים, ולא יתעלמו מהם? ובעניין אחר, כיצד ניתן לקשר בין פרסום בפורומים לבין פרסומים ברשתות חברתיות מקבילות כגון פייסבוק, מבלי ליצור כפילות ו"הצפת מידע"?

doria2

New member
היי

היי דן,
אני צלמת בתחילת דרכי וכיום אני בעיקר מתעסקת בדרכים לפרסם את העסק שלי.
רציתי לדעת, איך תפוז עסקים יכול לעזור לעסק שלי? לכמה זמן הפרסום?
והכי חשוב , מה המחיר?

danchen

New member
בהצלחה קודם כל

תפוז עסקים יכול בהחלט לסייע לעסק החדש שלך ולחשוף אותך בפני קהל רלוונטי.

את היתרונות הצגתי בהודעות קודמות ואת מוזמנת לקרוא אותן.

אני מציע לך להתקשר אלינו ולקבוע פגישה עם אחד ממנהלי הלקוחות בתפוז עסקים כדי שייתן לך יותר פרטים (כמובן בלי שום התחייבות).

036109610 שלוחה 2

בהצלחה!

hydroman

New member
אז למה דווקא בתפוז?

למה שמישהו יבחר בעצם לפרסם בתפוז לא לדוגמא, בדפי זהב?

לוע

New member
יש שאלה אחת שמעניינת אותי..

האם מי שמפרסם במסגרת תפוז עסקים יכול לקבל בתמורה ניהול פורום באותו תחום?

danchen

New member
בוודאי... שלא!

הפורומים של תפוז הם פורומים אוביקטיבים לגמרי וזה הייחוד שלהם וכך הם ישארו.

בעל עסק שיכנס לתפוז עסקים יקבל חשיפה רלוונטית וניראות בפורומים הרלוונטיים, הוא מוזמן כמובן לפעול בהם ולענות על שאלות בתחום עיסוקו ולתרום מהידע שלו (דבר שיסייע לו להפגין מומחיות, לקבל דירוג גבוה ולהיות מקודם באינדקס העסקים של אותו הפורום והאינדקס הכללי) אבל הוא לא יוכל "לקנות" את ניהול הפורום.

מה יוצא לגולשים מזה?

האם למשל יהיו הנחות כלשהן למי שמגיע לעסק מסוים דרך תפוז (ולא, למשל, דרך גוגל)?
והאם אתם לא חוששים שהפורומים יתמלאו בפרסומים לא אובייקטיביים של בעלי עסקים שכאלה?

danchen

New member
שאלה טובה

ראשית אני רוצה לשתף אתכם בעקרונות שמנחים אותנו בתפוז עסקים -

1. לתת ערך אמיתי ומתמשך לעסקים הקטנים והבינוניים שיבחרו לפרסם בתפוז עסקים. לחשוף אותם ואת השירותים והמוצרים שלהם ללקוחות פוטנציאלים ובסופו של דבר להביא אליהם לקוחות חדשים.

2. לתת שירות ויחס מצוין לכל בעלי העסקים ונותני השירותים, תמורה ראויה ומחיר הוגן.

3. ליצור קהילת עסקים קטנים ובעזרתה ובעזרת המדיה של אתר תפוז, לקדם ולהציף את הבעיות שמעסיקות את העסקים הקטנים, לשתף את בעלי העסקים במידע ובידע בנושאים שיכולים לעזור להם, לארח בפורומים הרלונטיים בתפוז מומחים בתחומים שונים שייעצו לבעלי העסקים הקטנים ולארגן מפגשים ואירועים פיזיים למפגשים והעשרה של העסקים הקטנים (בעיקר בתחומי האינטרנט אבל לא רק).

והכי חשוב (לשאלתך):

4. לתת ערך לגולשים בפורומים. לא סתם רשימה של עסקים אלא אינדקס עדכני ומתעדכן שבו יוכלו להיחשף גם לחוות דעת של גולשים מהפורום על אותם עסקים, לקבל המלצות על עסקים נבחרים, לשתף ולהמליץ.

בעל עסק שיופיע בתפוז עסקים מחויב לתקנון האתר ולכללי ההתנהגות בפורום בדיוק כמו כל גולש אחר. הוא לא "קונה את הפורום". אסור לו לעשות ספאם וכו' בדיוק כמו כל גולש אחר.

הוא כן מוזמן להפגין ידע ומומחיות ולענות על שאלות בתחום עיסוקו בדיוק כמו כל גולש רגיל.

דרך אגב - ככל שהוא יהיה יותר פעיל בפורומים, יתרום מהידע שלו ויענה לשאלות באופן ענייני, הוא יקבל יותר חשיפה ויופיע במיקומים טובים יותר בתפוז עסקים (כלומר באינדקס עצמו). אחד הדברים החשובים לבעלי העסקים הוא המיקום שלהם בתוצאות החיפוש - למשל אם מישהו מחפש תומכת לידה אז בהחלט יש חשיבות להיות במקומות הראשונים בתוצאות החיפוש (וחשוב גם כמובן הדירוג של הגולשים!). המערכת שקובעת מי יופיע קודם מושפעת בין היתר מפעילות העסק בפורומים בתפוז (וגם מהדירוג שלו).

היי דן

מה שלומך?

יש לנו עסק משפחתי קטן, חנות המייבאת מוצרים מסין. זו חנות די ייחודית כי אין מתחומה כמעט בארץ. ועדיין, היו תקופות של מכירות טובות ובזמן האחרון זה בסדר, אך בירידה הדרגתית של המכירות. אחי, שזה הוא המנהל את החנות, פתח אתר ונראה שבעקבות זאת המצב השתפר במקצת, אך לא מספיק.
והשאלות:
איך אנו יכולים להיעזר בתפוז עסקים?
באיזה פורום אפר לשלב את העסק שלנו?

מצרפת קישור לאתר כדי שתתרשם במה מדובר:

http://www.chinese-store.co.il/

תודה ובברכה, המשך יום טוב.

נועה

danchen

New member
הי נועה

ראשית אני חייב להודות שעוד לא נתקלתי בארץ בחנות דומה לזו שלכם שמציעה את אותם מוצרים ומגוון.

כיצד את יכולה להעזר בתפוז עסקים?

תפוז עסקים בעצם מכיל רשימת סיווגים בדומה לכל אתרי האינדקסים למיניהם כאשר כל סיווג משויך גם לאינדקס של הפורומים הרלוונטיים.
כך למשל החנות שלך מן הסתם תופיע בסיווג ביגוד והנעלה ,תחפושות, עיצוב הבית, מוצרים מהמזרח וכו'.
כל אחד מן הסיווגים האלו מופיע באינדקסים של הפורומים הרלוונטים לו - למשל עיצוב הבית יופיע בפורום עיצוב פנים, אדריכלות, בונים בית וכו', מוצרים מהמזרח מופיע באינדקס של פורומים אסיה, יפן, המזרח הרחוק וכו'.
כלומר תקבלי חשיפה לכל קהלי היעד הרלוונטיים לחנות שלך.
בעל העסק עצמו לא בוחר את הפורומים שבהם הוא ישולב - זו נגזרת של הסיווגים שלו ותחום פעילותו וזה יכו ללהשתנות - אם מחרתיים נפתח פורום "תרבות סין" אז העסק שלך יקודם גם בו אוטומטית.

השילוב של העסק בפורומים הוא גם באינדקס של הפורום - לדוגמא - http://www.tapuz.co.il/Forums2008/biztab.aspx?forumId=2278 וגם בפרסומות טקסטואליות בפורום עצמו (בצד שמאל או מתחת להודעות בפורום).
וזאת בנוסף להופעה שלו באינדקס הכללי של תפוז עסקים.

חשוב לציין שלעת עתה השקנו את תפוז עסקים בכ- 30 פורומים בלבד בתחומים של הורות, הריון ולידה ומשפחה אבל בקרוב נפתח אותו בפורומים נוספים.

ערך מוסף, במיוחד לעסק שיש לו אתר אינטרנט או חנות אינטרנטית, הוא מבחינת SEO (קידום אורגני בגוגל). בכרטיס העסק שיפתח לך בתפוז עסקים יהיה קישור לאתר החנות שלכם. המשמעות היא שזה גם יעזור לאתר שלכם להתקדם במנועי החיפוש וגם יכניס את כרטיס העסק שלכם בתפוז עסקים למנועי החיפוש - כלומר מגדיל את החשיפה שלכם במנועי חיפוש (ולא רק באתר תפוז).

בכוונתנו לאפשר לעסקים שמוכרים מוצרים לקדם גם מכירות בתפוז עסקים אולם זה יקח עוד כמה חודשים לפחות.

אשמח לדעת האם את מקדמת את העסק שלך באמצעים אחרים באינטרנט ואם כן אז באילו?

danchen

New member
ועוד דבר..

היחוד של תפוז עסקים הוא בחיבור שלו לקהילה - לא רק מבחינת החשיפה לקהל היעד אלא מבחינת המעורבות בקהילה הרלוונטית - כלומר הוא יוכל להיות פעיל בפורומים הרלוונטים ובאופן זה לקבל חשיפה גדולה יותר לעסק שלו (יש חיווי וחתימה מיוחדת למי שיש לו כרטיס בתפוז עסקים).

כמו כן הגולשים שיגיעו לכרטיס שלו בתפוז עסקים יוכלו לראות את התכנים שכתב בפורומים ולראות האם באמת מדובר בעסק רציני שמתמחה בתחום.

תודה על התשובות דן

בניגוד אלי, אחי לא ממש מתחבר ומעורב בענייני פורומים, קהילות וכד', לכן החלטתי להיות יותר מעורבת בעסק, לפחות בקטע הזה.
מעבר לאתר שלנו, יש לנו דף בפייסבוק, שלדעתי הוא לא ממש פרודוקטיבי, או שאנו לא יודעים איך לעשות שימוש נכון בו.
בכל אופן, אני יודעת שזה לא מספיק. אשמח לקבל עוד אינפורמציה כאשר יתווספו הפורומים הרלוונטים לעסק שלנו.

RoyceGracie

New member
ברשותך אם אפשר להוסיף

אני מציע לך להכנס לפורום קידום אתרים ולשאול על טכניקות שונות לקידום העסק שלכם באינטרנט...

danchen

New member
למידע נוסף - 036109610 שלוחה 2

אני מזמין את כל מי שמנהל עסק קטן ליצור איתנו קשר ולהיפגש עם מנהלי הלקוחות של תפוז עסקים לפגישת הכרות (ללא תשלום וללא התחייבות).

המשך שבוע מצוין.

דן.

למעלה