אירוח משה גלמין

shazrf

New member
בית ישן במושב בן שמן

היי מושיק שמי שרון ואני מתגוררת עם בעלי במושב בן שמן, בבית אשר היה שייך לסבו וסבתו של בעלי. הבית קסום מוקף בחצר ובעל פוטנציאל עצום להיות בית חלומותיי, אולם הוא בית ישן אשר לא השתנה רבות מא התגוררו בו הסב והסבתא ומטבע הדברים - זקוק לשיפוץ יסודי ורציני. אני ובעלי שכירים אשר משתכרים באופן ממוצע וומה עוד שהתחדשנו לאחרונה בתינוק, מה שמקשה עלינו בהפיכת החלום למציאות. נהיה אסירי תודה באם תוכל לסייע לנו להגשים חלום זה :) המייל שלי: [email protected] תודה רבה מראש, שרון sharonf1976

תותה11

New member
תאורה

שלום
ברצוני לשאול איפה ניקנתה הנברשת שהותקנה בבית של מני ומעיין בסלון

shazrf

New member
בית ישן במושב בן שמן

היי מושיק שמי שרון ואני מתגוררת עם בעלי במושב בן שמן, בבית אשר היה שייך לסבו וסבתו של בעלי. הבית קסום מוקף בחצר ובעל פוטנציאל עצום להיות בית חלומותיי, אולם הוא בית ישן אשר לא השתנה רבות מא התגוררו בו הסב והסבתא ומטבע הדברים - זקוק לשיפוץ יסודי ורציני. אני ובעלי שכירים אשר משתכרים באופן ממוצע וומה עוד שהתחדשנו לאחרונה בתינוק, מה שמקשה עלינו בהפיכת החלום למציאות. נהיה אסירי תודה באם תוכל לסייע לנו להגשים חלום זה :) המייל שלי: [email protected] תודה רבה מראש, שרון sharonf1976

shazrf

New member
בית ישן במושב בן שמן

shazrf

New member
בית ישן במושב בן שמן

שיפוץ סלון ומטבח

אנו משפחה בת 5 נפשות המתגוררת ביישוב שלומי שבצפון .
לפני 4 שנים הרחבנו את גודל הבית אך מחוסר תקציב המטבח נשאר ברהוט ישן , לא מעוצב ולא מתאים לשיפוץ.
יש מקומות ריקים והמון דברים שלא קשורים למטבח כגון מייבש ומכונסת כביסה ,חללים לא מנוצלים שיש בהם המון בלאגן מחוסר אחסון ...
כמו כן הסלון גדול אך אין בו משהו מעניין בעיצוב , ומבחינת אקססוריז , האילים ישנים , עיצוב מת ללא חיות ...
זה שני מקומות שנכנסים לבית זה הדבר הראשון שרואים וזה הרושם הראשוני לכן חשוב לנו שיראו אותו ויגידו "וואוו".
העיצוב בנאלי ושגרתי וחסר לו את הטאצ' שלך !
עוד מעט יהיה ביקושים כי הבן הגדול מתחתן ואנחנו צריכים לארח את הוריי הכלה ואנו רוצים לארח אותם ואת המשפחה הקרובה כראוי .
מקווים שלא תאהב את מה שתראה ותחליט לעשות לנו שינוי כי אנחנו באמת זקוקים לך אז בוא אלינו מושיק !

חדר שמש

שבוע טוב מושיק היקר,

ראשית תודה על תוכנית מוצלחת, מהנה, מלאת השראה....

אני מתגוררת עם ילדיי הקטנים בדירת גג . דירה ששופצה לפני למעלה משנתיים ושונתה לגמרי.

הדירה היא דירת תפר עם חדר שמש. רציתי לשאול איך אני יכולה מצד אחד לשמור על הפרטיות ומצד שני לא להסתיר את הנוף המדהים שנשקף מחדר השמש.

מצדו האחד של החדר יש פסנתר של הילד ומצד השני שולחן העבודה שלי (אל דאגה...זה לא מתנגש אחד בשני אנו מתחלקים במקום תוך התחשבות) הבעיה שלי שקשה לשבת ולעבוד בו כאשר השמש קופחת . יש בו ארון נסתר (ארון עבודה) ומסך טלויזיה והחדר מרווח.

למרות ששיפצתי את הבית עם אנשי מקצוע ואדריכל-מעצב,לצערי לחדר הזה לא נמצא פתרון והוא לא בשימוש . החלום שלי ושל הילדים להשמיש את החדר ולאחר צפייה ומעקב אחר תוכניותך ,בני בכורי הציע לי לפנות אליך כמושיע שיתן לנו סוף סוף פתרון .

אני מניחה שלא היה לך אתגר לעבוד עם חדר שמש אבל סומכת עליך שתמצא את הפתרון כך שלפחות ילדיי יוכלו להנות בו .

אנא עזור לי להגשם את חלום בני (שעבר מספיק טלטלות)...

תודה מראש,

קרן

perlev

New member
שאלה לגבי איחוי סדקים בקירות והסרת שפריץ

היי מושיק,
אנחנו (זוג + יהלי) מקבלים ב-15/11 מפתחות לדירה קטנה של 3 חדרים שקנינו בר"ג וזקוקים לשיפוץ קל - חידוש הקירות בעיקר (ללא שבירתם):
1. הורדת שפריץ בחלק מהקירות.
2. איחוי סדקים הן בחיבור של הקירות עם התקרה (כנראה בגלל שהמרפסת נסגרה, באופן חוקי, עם בלוק 10 שכנראה מיועד לקירות פנימיים ולא חיצוניים) והן בקירות החיצוניים של הבית.
3. בתקרת האמבטיה וחדר השינה ישנו חומר שגורם לצבע להתקלף שוב ושוב לאחר צביעה (כנראה חומר איטום שנמרח כבסיס לצבע).
יש לנו תקציב מאוד מוגבל אבל כנראה שחייבים לטפל בעיות הנ"ל מהשורש על מנת שלא יחזרו שנית לאחר זמן קצר.
נשמח לשמוע פתרונות והלוואי והיית יכול לעשות פרויקט אצלנו בבית - אנחנו מאוד אוהבים אותך ואת העבודה שאתה עושה.
נשיקות ושתמשיך להצליח

יקיריי אנשים שרוצים להשתתף בתוכנית

פונים אלינו המון אנשים שרוצים להשתתף בתוכנית
לכולם אני מסביר שצוות התוכנית הוא צוות גדול ושבכדי שנגיע צרכים להיות הרבה דברים שמסתדרים ומתחברים
בכל מקרה כל אלפיי הפניות שמגיעות צריכות לעבור דרך צוות המלהקות ולא דרכי
אז קדימה תרשמן את המייל שלחו תמונות ואת הסיפור שלכם ל
[email protected]

איזה כייף!!

היי מושיק,
אני מאוד אוהבת את התכנית שלך, נראה שזה היעוד שלך, חייבת להודות שבהתחלה לא כל כל הבנתי את הקשר בינך לבין הום סטיילינג, בתור סטייליסט מהמם!!

אני עוברת דירה בחודש הבא ויש לי מס' שאלות:
1.בדירה של 70 מטר, התקרה גובה 2.40 מטר, אני רוצה לתלות שנדלירים שהגובה שלהם 40 ס"מ, השאלה אם אני לא מגזימה והם יהיו ארוכים מידי לגובה של הדירה הזו? אני יודעת שאפשר גם לתלות צמודי תקרה אבל הם פחות מרשימים..

2. באותה דירה יש כוך בסלון, ממש נישה של גובה 2 מטר ורוחב מטר עומק מטר, זה נמצא ממש בסלון, ליד הקיר של הטלביזיה וזה מוציא אותי מדעתי! לפי נגר שהבאתי, אי אפשר לסגור עם דלתות מכיוון שהצדדים לא שווים בעומק..
אי אפשר להפוך את זה למחסן או למקום לשים צעצועים של התינוק כי זה פשוט יהיה מכוער ולא נעים, במיוחד שזה צמוד לפינת אוכל,
אז חשבתי לתלות בשני הקירות הצדדיים מעין קיר תמונות, ובקיר שממול אולי להניח מדפים עם ספרים ודברי נוי?? אין לי מושג..

אני ממש ממש אשמח לכל עזרה!!!!!

yaara38

New member
הי מושיק

קודם כל תודה שאתה נותן מזמנך ליעץ!

אנחנו בשלבים של בנית בית.
הבית בנוי בצורה שאני לא אוהבת ולא ברחתי ( חמי בנה ומכר לנו את הבית).
בעיותיי העיקריות בבית הן, הכניסה לבית, שהיא ברגע שפותחים את הדלת ולוקחים שני צעדים, מתחילים לעלות במדרגות ואז מגיעים לקומה הראשונה שבה סלון חדר ממד חדר אורחים חדר ילדים ומטבח.
מפריעה לי הכניסה לבית שנראית אפלולית ולא ״מכניסה״ ולא נעימה. מה אני יכולה לעשות על מנת לעשות אותה יותר נעימה ומזמינה?
מהקומה הראשונה ישנם שוב מדרגות לקומה השניה, שבה יחידת ההורים שלנו. בגלל בעיות הגובה הגג של הקומה נמצא בשיפוע כמו סוג של משולש לא מדוייק. לאחר התלבטויות רבות מאוד בין אם לעשות תקרה רגילה או תקרת עץ, התפשרתי על הרגילה. האם זה היה נכון לעשות? פתאום מרגיש לי לא שלם עם זה..
השירוקלחת בקומה הראשונה ללא חלון (אבל עם ונטה) שוב מטעמי אילוצים וחוסר אפשרות בגלל קיר עם חדר בכל צד. מה אפשר לעשות כדי לגרום למקלחת להיראות ולהיות נעימה ולא מסריחה
מודה לך מראש מקרב לב!

shron17

New member
תכנון בית בקיבוץ,,,

מדובר על זוג צעיר שמתגורר בקיבוץ,באיזור השפלה,(בקירבת לוד),
לבית 1/2 3 חדרים,
כאשר 2 חדרים "מאולתרים" ע"י מחיצה,
והשטח של הבית לא ממש מתוכנן כראוי ,
ולכן ,איך שלא מניחים את הריהוט,תמיד קיימת תחושה של צפיפות, ושל חוסר אווריריות.
הסלון די קטן (מחובר אליו מטבחון פתוח,) ובקושי רב שולבו בו 2 ספות, ושולחן קטן.
(אגב,כול הקירות בבית צבועים בצבע לבן).

קיימת תחושה של צפיפות ושל אי -נוחות כללית בכול הבית,
ולכן ,הדלת אחת הוסרה מחדר המחשב, בכדי ליצור חלל כולשהו ,אך זה עדין מרגיש צפוף.

השאלה היא:
איך ניתן ליצור אשלייה ויזואלית "להגדלת" כול חדר ,בכדי שיראה כביכול,מרווח ואוורירי יותר ?
האם יש צורך בעזרה יותר מקצועית בעריכת השינוי ,כגון צבע הריצוף ו/או שינוי גודל התריסים,
ואולי הוצאת חלק מתכולת הבית ? (כרגע ממש לא יודעים איך ,, ומאיפה צריך להתחיל).
נשמח לייעוץ.

laalaalalala

New member
בחירת מיטה לחדר שינה ..

היי, אני מתה על התוכנית שלך ועל עיצוב בכללי ..
אנחנו עוברים דירה ואני מעצבת את החדר שלי מאפס . חשבתי ללכת על חדר מרגיע ונעים - הקירות בצבע בז' אוליי קיר אחד עם טפט, הרהיטים לבנים והאקססוריז בצבעי פסטל בהירים (כריות נוי, וילון, שטיח .. ) בגלל שהחדר לא הכי גדול (290/360) אני מתלבטת בין מיטה וחצי לבין מיטת ספר נפתחת (אני בת 18) מצד אחד תמיד רציתי מיטה וחצי עם ראש מיטה יפה , מצד שני אם אני מתפשרת על מיטת ספר אני יכולה להשאיר אותה פתוחה תמיד ולסדר הרבה כריות נוי שיראה כמו מיטה וחצי והבונוס הוא שאם אני אצטרך מקום בחדר אני פשוט יכולה לסגור את המיטה.

מה אתה חושב? מיטה וחצי או מיטת ספר ? תודה.

בנוגע לקרמיקה ישנה במטבח

אני לא רוצה להחליף קרמיקה אני רק מחפש משטח להדבקה, כמו פי וי סי,
שמעתי באחת התוכניות שיש משהו זול יותר שנקרא 'ליאוליאוניום' או משהו דומה?
מה השם המדוייק?
מה המחיר למ"ר?
היכן ניתן להשיג?

מצרף דוגמא של הרצפה כעת.

tchika

New member
מושיק זקוקים לך!

היי מושיק מה שלומך?
אני נעם, ואני גרה עם חבר שלי בישוב ליד ירושלים.
יש לנו בית קטן עם חצר ממש גדולה, באיזור יחסית מדברי והמון המון פוטנציאל.
לצערנו אנחנו לא כל כך מצליחים לגדל צמחים כי יש המון שפני סלע באיזורנו והם אוכלים הכל, אבל הכל (כולל הרדוף הנחלים!)
אז גידרו והבאנו כלבה ושוב גידרנו ואז עוד פעם... את הגדר אילתרנו מהרבה רשתות וברזלים אז זה נראה קצת כמו כלא...
החצר נראת חסרת חיים וכל הצמחים שיש ברשותנו (ששרדו) צריכים המון מים ולכן בנינו מערכת מים אפורים ביתית. הסתבכנו קצת עם המערכת ואנחנו די תקועים... היא עובדת אבל בערך..
יש לנו המון תוכניות ופנטזיות שקצת קשה לנו ליישם וכאן אנחנו מבקשים את עזרתך.
אם נשמע לך מעניין או שיש ברשותך איזשהי דרך מופלא לעזור לנו קצת אנחנו ניהיה מאושרים!

נעם 0525545150
מייל [email protected]

חידוש ספות

הי מושיק, בדיוק עכשיו צפינו בתוכנית.
יש לנו ספות בד גדולות, ואפשר להוריד את רוב הכיסויים. רציתי לדעת אם מומלץ לפנות לניקוי מקצועי מאלה שעושים לך בבית, הבנתי שהם משתמשים בקיטור וכו' או פשוט להוריד את הכיסויים ולמסור למכבסה. כמובן שאמא שלי טוענת בתוקף שהשירותים הביתיים זה סתם למרוח את הלכלוך ואין כמו כביסה טובה. מה דעתך? תודה רבה

תחליף לווילונות

יש לך אולי רעיון למה שניתן לעשות בקופסאות הפלסטיק האלה שמכסות את הגלגלת של התריסים למעלה? יש לנו נוף מאוד יפה בסלון ואני לא רוצה לחסום את זה עם וילונות כבדים... בכלל לא נורא אוהבת וילונות. חיפשתי וילונות קצרים, אבל הכל נראה לא מודרני במיוחד. יש לך רעיון למשהו חלופי? אפשר פשוט להדביק שם בד או לצבוע מעל פלסטיק בצבע שישתלב עם הריהוט? תודה.
נ.ב - אולי בכלל תקפצו אלינו :))) יש לי עוד מיליון שאלות בסגנון

למעלה