אקס פקטור ישראל - פרק 5

השועל חותם לכם שמה שקרה עם איפרגן היה מבויים

אין מצב שזה קרה על באמת.

והשועל לא אהב הפעם את המסחרה בין שירי למשה פרץ. אם המתמודד טוב תעבירו אותו, אבל אל תעשו טובות זה לזה. זה לא מקצועי.

גם אני לא אהבתי

גם אני חשבתי שמישהו בהפקה חמד לצון ופשוט הוריד את המתגים של האורות. ולפי דעתי המסחרה הייתה מעצבנת ולא עניינית - ובנינו לא הייתי מעבירה אף אחת מהבנות האלה

xjoiq

New member
הכשרונות שמצאו חן בעיני בתוכנית

מי שהיה ממש נעים לשמוע אותם הם: אורי שכיב,ענבל בן שטרית,מאי פינטו.
אני יודע שהקונטרה-טנור דור סוויסה שר די יפה ודי נעים אבל לא נמסתי ממנו למרות שהוא משהו די מרענן בארץ מאז דוד ד'אור.(מעניין איך ייצא לו תשמור על העולם ילד)
ובשביל שהיא לא תצא מתחת לרדאר לגמרי אפשר לציין את דניאל ביטון ששרה את השיר הדוחה והמאוס born [repulsive]this way. צריך לשמוע אותה בעוד שירים כי יש מצב שהיא כשרונית ואני לא יכול להתרשם על אמת מאומן שבוחר לבצע דווקא את זה.
היתה גם זמרת אחת עוצמתית שלא בוחלת שלא להפציץ(אךךך כמה נדיר הדבר הזה בארץ) גלית בורג שכמעט חשבתי שהולכת להיות לנו תשובה ישראלית לסם ביילי האנגליה מ- xf uk של השנה אך לא העבירו אותה.

danlevin1

New member
דור סויסה שר יפה ונעים???

הוא שר מזעזע והרס לי את האוזן מרוב שהוא צרח וזייף
רק בישראל מתלהבים מדבר כזה , מזכיר לי את חנן בן סימון האיום

xjoiq

New member
אני לא התלהבתי ממנו

אבל אני מבין את מי שמצא אותו הרמוני. ואם הייתי שופט הייתי חייב להעביר אותו.
תראה יש כאלה שגם לא יסבלו את הפלצטים של פרדי מרקורי ויגידו לך שהוא קקופוני וצורם לחלוטין.
אתה זוכר את הרומני ההוא שזכה בקדם הרומני וייצג את רומניה באירוויזיון עם השיר it's my life ואפילו הגיע לגמר?
בטח ממנו היה לך חררה.
דרך אגב אותו ממש חיבבתי אפילו עד היום והשיר שלו דרך אגב עם זמן תפוגה הכי ארוך מכל שירי האירוויזיון.
חנן בן סימון היה לו אודישן גרוע אבל אחר כך הוא היה קצת יותר נסבל בכל מקרה סויסה הרבה יותר מוצלח וכשרוני מחנן בן סימון למרות שהוא לא ממש הקאפ אוף טי שלי.

danlevin1

New member
צודק

זה באמת מבחיל אבל זה סוג של אופרה אז אני מניח שהוא עושה את זה טוב
יש זמרים שצורחים אבל עושים את זה טוב כמו צ'סטר בנינגטון הסולן של לינקין פארק , גם לזה צריך מיומנות

xjoiq

New member
צריך

שהטונים של הזמר יהיו אחד אחד נעימים וערבים לאוזן ואז תצעק חופשי תתפוצץ כאילו אין מחר תסחט את הריאות במסחטה חשמלית של לימון הכל ייצא נעים ומענג עד מאוד בקיצור צריך להישמע טוב בגבוהים ובשליטה+ריאות חזקות ולדעת איך להרעיב את הקהל לגבוהים ולהשביע אותו במידה זה כל התורה על רגל אחת.(chop suey של system of a down היא דוגמא מושלמת סוףף של מה שאפשר לעשות עם זה)

mmeny

New member
הוא צעיר,נראה טוב ויש לו קול טוב

אפשר לעבוד עליו, ולמכור אותו.
לדעתי הוא יעוף דיי מוקדם אבל אתם חייבים לדעת שבריאליטי אוהבים לקחת צעירים ובטח כאלה שנראים טוב.

לצעירים לא אכפת אחרי התוכנית להופיע כמעט בחינם,
הם מוכנים לחתום על חוזים מקפחים לכמה שנים העיקר לקבל חשיפה

סוף-סוף

זמרת שגם רוקדת ולא עושה מעצמה צחוק - כל הכבוד לדניאל על ביצוע וריקוד מדהימים!
אורי - ששר שיר שכתב והלחין ושר אותו בהמון רגש ושיר מדבק שיכול להפוך ללהיט של ממש, מאמינה שיגיע רחוק
חבל שלא העבירו את גלית. היא שרה מדהים. הייתי מנקה ממנה את כל התיאטרליות, אבל יש פוטנציאל, וחבל שלא עברה הלאה....
גם זמר הקאנטרי הביא משהו יחודי ואני שמחה שהוא ממשיך

דור היה מעצבן בקול הגבוה והבלתי אפשרי, ראו כמה הוא מתאמץ להגיע לסולם הזה, ובשום פנים ואופן הוא לא מתקרב לחנן בן סימון המדהים! שפשוט שר ככה. כי זה הקול שיוצא לו, בדיוק כמו לילדה הזו עם הקול הצפצפני כשהיא שרה, זה כאילו התחלף לה הקול.

אה, ולא הייתי מעבירה

לא את לינוי ולא את עמית. שתיהן שרו מזעזע ושתיהן זייפוף ולא אהבתי את הקטע שאמרתי לשלך כן, אז אתה חייב להגיד גם לשלי כן

mmeny

New member

יש מישהי שחושבת כמוני.
גלית הייתה מעולה ומיוחדת, וקול גבוה זה לא סוף העולם
והוא בטח לא היה יותר טוב מחנן, כי חנן היה כולו מקוריות והוא בסה"כ שר בצורה מעצבנת קצת crazy

xjoiq

New member
מסכים עם הכותרת

לא מסכים עם מה שכתבת בסוף. גם בכוכב נולד ז"ל היו מצבים ששופט מעביר מתמודד תוך שימוש בזכות וטו מתוך משהו שהוא רואה מתחת לחומר הגולמי שמופיע בפניו ואחרים לא רואים ולפעמים זה הצליח והמתמודד הצליח לחשוף מעצמו רבדים יותר גלויים של אומן שירה.
לכן יש לאפשר לשופטים זכות אחת או שתיים של וטו כדי לתת צ'אנס לכשרונות מכסימום יעיפו אותם במחנה האימונים

mmeny

New member
הייתה לי בפרק הזו אכזבה גדולה

וקוראים לה גלית.
נכון שהיא זייפה קצת, נכון שהיא לקחה את השיר קצת יותר מידי גדול,
אבל האודישן שלה היה מלא מקוריות ואופי,וגם קול ענק.
היו צריכים להעביר אותה.

אני יודע שכמעט כל המתמודדים שעוברים כבר סיכמו עם ההפקה שהם עוברים, והאודישן זה "כאילו", , ואז פתאום באה איזהמישהיא מוכשרת והשופטים לא יודעים מה לעשות או איך להגיד לה לא.
בתוכנית הזו מי שהפתיעו את השופטים היו עמית וגלית.
השופטים לא ידעו מה לעשות, כי הן היו מצויינות, עמית קיבלה פעמיים לא (אבל בלחץ של משה והקהל עברה) ואת גלית לא העבירו. גלית גם מבוגרת-הם לא אוהבים מבוגרים כי הם מוכרים פחות לצעירים ולא פרייארים בקשר לזכויות שלהם.

איך אתה יודע שהתוכנית מכורה?

זה עוד אחד מתיאוריות הקונספרציה? או שיש לך מידע ממקור ראשון?

למעלה