אקס פקטור ישראל - פרק 5

mmeny

New member
המילה "מכורה" לא מתאימה

זה לא בדיוק מכורה.
אני יודע ממקור ראשון על מתמודד שהציעו לו להיות גם בכוכב נולד וגם באקס פקטור, וכמובן שסוכם איתו מראש שהוא יעבור את האודישנים.
לדעתי,רוב המתמודדים שעוברים,באים מראש בתיאום עם ההפקה (מובטח להם שהם עוברים), ויש עוד קצת מקומות ששומרים להפתעות שיבואו, ועליהם נאבקים קשה המתמודדים כמו עמית או גלית.

רק לידיעתך,גם מתמודדים כמו הראל סקעת,מויאל או ממ"ב היו מתמודדים שהיו כבר מוכרים בתעשיית המוזיקה (לא לציבור)

Nightingale5

New member
הרבה מתמודדים מגיעים כי ההפקה מזמינה

אותם באופן אישי גם בלי להבטיח להם מקום בתחרות
בכל אופן אלה שכן מובטח להם הרי זה בצדק והם היו עוברים גם בלי ההבטחות האלו
פשוט יש הרבה אנשים מוכשרים במדינה שצריך סוג של "לשכנע" אותם להגיע לאודישנים בתכניות ריאליטי כאלה כי הם לא היו מעוניינים בכך על דעת עצמם.

LiRs Lullaby

New member
צ'מע, זה לא בדיוק מכור

כי להעביר מישהו גרוע אי אפשר, זה יהיה בטעם רע מאוד ולא יתרום לתכנית. אז מבטיחים לאנשים שכבר קצת מוכרים בתעשיה, עם ניסיון וותק, ושומרים מקומות לזמרים פחות מוכרים.

אבל יש קטעים שדי ברור שמזמינים לשם אנשים עם יכולות מוכחות.
בפרק עם מאי ספדיה, ברור היה לי שהזמינו אותה לשם. ראיתי קטע שלה ביוטיוב והיא שרה בקליפ - באותה השמלה האדומה. אין לי שום ספק שההפקה גילתה אותה באותה הדרך וביקשה ממנה לבוא ספציפית עם הלוק הזה.

גם אחרים, שבאים מכל קצוות העולם - באים כנראה לפי בקשת ההפקה, לאחר שהם ראו אותם מופיעים או שמעו עליהם. כל הקטעים האלה שמראים לך ראיונות עם המתמודדים - נועדו כדי לספר איזשהו סיפור. אי אפשר סתם להביא אנשים לשיר מבלי לתת קצת רקע לצופים בבית.
הבעיה היא שהעריכה כזו גרועה, שגם אחרי שהסיפור סופר בראיון, רואים את השופטים "במקרה" שואלים את אותן שאלות ש"במקרה" הן הדבר שהכי מטריד את המתמודד. וזה סתם מציק, אבל לומר שזה מכור זה קיצוני, כי אפשר להביא מתמודדים מוכרים בבקשת ההפקה, אבל אי אפשר להכריח את השופטים להעביר מישהו ששר גרוע (אלא אם כן קוראים לך עברי לידר).

Bar Ben David

New member
בשתי מילים..... ליאב אזרן

סיכום ארוך

פרק מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!

הגרועים:
גלית- היא נראתה ןנשמעה כמו הופעת אירווויזיון גרועה וביאסה אותי לגמרי.
רחלי איפרגן: אודישן מצחיק וכיפי כי צריך גם כאלה.
האחרון שאני לא זוכרת איך קוראים לא היה גרוע לטעמי.

הטובים:
דניאל אני רוצה למצוא חתן ביטון הייתה מעולה יש לה את האקס פקטור לא יכולה לחכות לראות אותה בהופעות החיות
אורי שביב הזמר המזרחי הלוהט בסביבה ושדודו אהרון ואייל גולם יתחילו לרעוד כי מדובר במלך הבא של המוזיקה הים תיכונית.
ענבל בין שטרית ההפתעה הגדולה ביותר שהייתה לי בתכנית מאוד רוצה שתתקדם הלאה
מאי פינטו היא לא האחיינית של איציק מהמירות למליון? היא הפתיע בטירוף שרה יותר טוב מנינט את השיר הזה.

וכמובן הכוכב הכי גדול שיכול למכור גם בחו"ל זה ליאב אזרן הקאובוי הכי מוכשר בסביבה.

נקודות קטנו:
השופטים מצחיקים בטירוף
הקטעים הערוכים משאירים טעם של עוד
מה עם להקת בנות/בנים חדשה מאז מיראז' לא הייתה להקה ?

israelmiv

New member
התגובה של עברי לידר למאי פינטו היתה משונה

הוא התלהב מהקול של ביצועים הרבה פחות טובים מזה. אין לי מושג מאיפה באה הקרירות והעוינות הזאת. (ככה זה היה נראה)

mmeny

New member
dont worry

אם היה עוד לא בשופטים,עברי היה מתגלגל לפינה של הכן.
ככה זה,הרבה פעמים למועמד\ת המוכשרת יש שופט אחד שלא מאמין בה,זה חלק מיסודות הריאליטי,וזה מקפיץ את כל הקהל בעדו

israelmiv

New member
זה בודאי היה מבויים

אבל אם גם אתה נטשת את האמון שלך בתוכנית הם בהכרח עשו את זה ממש גרוע...

למעלה