אקס פקטור ישראל -7- אודישנים אחרונים!

האם אודישנים שמשדרים הם לא אודישנים אמיתיים?

מתמודד "אקס פקטור": "שיפצו לי את האודישן
http://www.israelhayom.co.il/article/133699

מתמודד ב"אקס פקטור" טוען כי נדהם לצפות באודישן שלו בטלוויזיה, שהיה טוב בהרבה מהביצוע שלו במציאות
מתמודדים נוספים מספרים שהם נקראים להקלטות נוספות של שיר האודישן, שמשמשות ל"שיפוץ" התוצאה המשודרת.

LiRs Lullaby

New member
הזדמנות ראשונה, שניה, שלישית.... נו, מה יהיה?

המוצא/מראה שלה מגניב, אבל היא פשוט זייפנית וצורחת סתם. על מה שירי ועברי מחרטטים? שוב מעבירים מישהו בגלל המראה על חשבון יכולת השירה??? פסדר שירי, יש לה את האקס פקטור, וניתן יהיה להוציא ממנה שיר באולפן בעזרת אוטוטיון כבד ואחרי 7 שעות כמו שמשה פרץ אמר.....

Uri04

New member

לא נורא, זה הופך את ההופעות החיות בשלבים המאוחרים יותר של התכנית להרבה יותר משעשעות

LiRs Lullaby

New member
אני לא יודעת אם עורכי האקס פקטור קוראים פה

אבל היום נדמה לי שרואים צד קצת יותר עדין אצל השופטים, לא? עברי אשכרה נותן לו (לבחור המולטי טאלנט בחולצת תכלת) עצה מכל הלב, במקום לצחקק לו מול הפרצוף/לגחך/לומר לו שיוותר על המולטי ובהזדמנות גם על הטאלנט או משו בסגנון.... זה נחמד השינוי סגנון בטון הדיבור, רק שיפסיקו להעביר זייפנים.

ברגע שהוא התחיל

להשתחצן על עצמו, באותו רגע ידעתי שמדובר בזייפן צמרת. מדהים אותי שלאנשים בכלל אין מודעות עצמית לגבי יכולת השירה שלהם

LiRs Lullaby

New member
חיבבתי+ את הבחור מהשווארמה הצמחונית

אבל חוץ ממנו.... MEH.

למה, את מי אהבת עד עכשיו בפרק?

השועל לא זוכר שמות, אם בכלל אמרו אותם, של אלה

שלא הראו את האודישנים המלאים שלהם הערב.
אך זאת ששרה את השיר של ג'וזי כץ נשמעת מעולה.

LiRs Lullaby

New member
חחח כמוני, גם אני לא מצליחה לזכור שמות

אלא אם כן חוזרים עליהם כמה פעמים... כשיסתיימו האודישנים, אני אטריח את עצמי לזכור שמות. כרגע יש יותר מדי מתמודדים לעקוב אחרי, ואני מעדיפה לשמוע אותם בלייב לפני שאני אקשר למישהו
שיעוף בפעם הראשונה.

LiRs Lullaby

New member
מסכימה

משה הוא השופט היחיד כרגע שמעביר בצורה הכי עניינית ומתייחס ליכולות השירה כבסיס שממנו אפשר להעביר מתמודדים.

אולי הם מנסים להעביר גם זייפנים שנראים טוב כדי לעשות עליהם ניסויים ולראות אם אפשר לשפר ביצועים קוליים תוך שבועות ספורים. נחיה ונראה את תוצאות הניסוי

אני, כאילו, המומה!!!!

מגיע ילדון פצפון קטן זייפן ענק. לא יודע לשיר, לא שומר על הסולם, וכשהוא ניסה להראות את יכולות הקול הגדולות שלו הוא זייף יותר, ובכל זאת שמעו אותו עד סוף השיר וגם התלהבו ממנו, ולא ברור למה.

הסתכלתי המומה ונדהמת מתגובות השופטים, ממש רציתי לצעוק להם: "המלך עירום", "המלך עירום"

Nightingale5

New member
חחחח כל כך נכון!

אני מקווה שזאת הפעם האחרונה שראינו ושמענו אותו בתכנית

xjoiq

New member
ברנרד

הזמר שהכי לא נתתי לו צ'אנס בתוכנית אמרתי לעצמי אוףף כבר שייגמר הקטע שלו עוד אחד שרוצה להמציא לעצמו את מנהרת הזמן או סתם מחפש צומי(התחלתי להזדהות עם התחושות שעברו על סיימון קאוול כשהגיעה אליו סוזן בויל)
ופתאום הבן אדם הזה ריגש אותי ריסק אותי מעך אותי איזה צבע קול איזה רגש יא וואראדי

אמרתי איזה תוכנית גרועה ופתאום בא זה וואי וואי וואי.

בינתיים הכי טוב בתוכנית(של היום(8) לפחות וגם של תוכניות 6 ו-7).
בקטנה, אפקט סוזן בויל.

כשהוא התחיל לשיר

ישר נזכרתי ביוסי בנאי, סגנון השירה שלו מאוד דומה לזה של יוסי, ואחר-כך פורטיס אמר מה שחשבתי.

xjoiq

New member
חוץ מקצת דמיון בתחום המנעד אין ממש דמיון

ברנרד הרבה יותר זמר והרבה יותר מוזיקלי מיוסי בנאי וזאת למרות שיוסי בנאי הוא מאוד רדיופוני ובעל דיבור נעים וערב שאף פעם לא עבר מעבר לשירה החובבנית. אם יוסי בנאי היה לו קול כמו ברנרד הוא היה מפתח קריירה של זמר עוד לפני קריירה של שחקן. או שהוא היה משתלב בקאסטים של כל המחזמרים.

למעלה