סיכום האודישנים
התפלתי שיהיהו כל כך הרבה מתמודדים ועוד לט הראו לנו אודישנים מלאים של כולם.
בשביל מדינה קטנה שיש לפחות עוד 3 תכניות ריאלטי מוזיקה ו2 שרצות כמעט במקביל לאקס פקטור.
באו מלא כישרונות אבל אני חייבת לציין שקבוצת המבוגרים לפי תחושה שלי קיבלה פחות זמן מסך והאמת שנבחרת המבוגרים נבחרת הלהקות אלו שני הנבחרות שאני שמה עלייהן עין והתאבסתי שלא נתנו להם רבה זמן.
ברנרד הזה מאילה פירק אותי לגורמים, ממש מחקקה לראות מה יהיה איתו.
בלהקות הכי זכורים לי מיראז ולהקת הבנות איספרשן - אם הייתי ההפקה הייתי שוקלת להציע אותם לסיימון כי הם כל כך חו"ל.
אני מקווה שבעונה הבאה יהו פחות תכניות אודישנים כי זה כבר יותר מידי שמונה תכניות.
אני חייבת לציין בפוסט הזה כמה מתמודדים שאני רואה את הפונציאל שלהם והם יגיעו רחוק מאוד לדעתי: ליאב אזרן - קאובוי הקאנטרי מכפר סבא, ענבל ויוי - כוכבת פופ מהסוג שחסר בארץ,
סול בן יוסף - עופרה חזה החדשה ואורי שביב- מלך מוזיקת הפופ הים תיכונית החדש.
הופתעתי שלא ניסו לדחוף להקת ים תיכונית או הרבה ים תיכוני כמו למשל דמיינו סוג של וואן דיירקשן אבל מסלסלים, זה יכל היה לראות מאוד מעניין אבל אולי עוד נראה את זה בהמשך.
בנתיים השופטים ממש טובים חוץ מעברי שמעצבן לעיתים אבל חינני בשאר הזמן.
אני אחזור ואומר זאת פעם אחר פעם, פורטיס זה ליהוק גאוני - שופט מהסוג שעוד לא ראינו בתכניות הריאלטי בארץ שילוב של ניקול פאולה ולואי - מבוגר משוגע עם נפש של ילדה טובה שרק רוצה שיבינו אותה.
שירי היא שופטת רגילה למדי משהו שכבר ראינו בעשר העונות של כוכב אבל היא עושה את זה יותר טוב מכל שופטת כוכב נולד לדורותיו.
משה פרץ - לא שונה ממה שהוא היה בבית ספר למוזיקה/כוכב נולד אבל חמוד לא אחסר אם במקרה יורד מהמסך בגלל פרשת המיסים.
וכמובן איך אפשר לסכם את שלב האודישנים בלי משוב על המנחה המאמי הלאומית החדשה בר רפאלי? אי אפשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בר רפטלי עושה עבודה מצויינת כאשר היא מראיינות (ןלפעמים מרואיינת
) היא חביבה חמימה ומצטלמת מדהים.
פשוט נותנת הרגשה של חו''ל בתכנית עוד ליהוק מבריק.
אני לא יכולה לחכות לראות איך היא תנחה בהופעות החיות מה שבטוח היא תהיה תחרות סטייל קשה ביינה ובן שירי.