סיכום:
ובכן... ערב דיי חלש פעם נוספת... לא שיפור גדול מהשידור הקודם.
נאמברים מאד לא זכירים, ביצועים חלשים, עיבודים משעממים, ושיפוט צפוי של פאנל השופטים.
אבישחר J - מתמודד שלאט לאט יורד מהרמה של עצמו. הביצוע לא התרומם לשום מקום, והכל נבע מעיבוד מזעזע וקריוקי לחלוטין, וגם לדעתי נמוך מדי לסולם שלו. גם כל המסביב לא הוסיף הרבה מבחינתי. שוב חבל על אבישחר.
תמר - כששמו את הוידאו לפני הביצוע ופורטיס דיבר עם תמר, הרגשתי כאילו הוא קרא את מה שכתבתי בפורום והחליט לפעול בהתאם
סך הכל הביצוע היה שטוח, לא מרגש, אבל אהבתי שהביאו לה מקום משלה על הבמה הזו שהיא יכולה לעשות דברים שהם היא. לפחות להתחיל.
לא מעלף אבל התחלה טובה להמשך הדרך
עדן - היו רגעים שאהבתי, אבל רוב הזמן בכלל לא אהבתי. זה היה שיר לא מתאים, מעייף וכל המסביב היה המוני מדי עבורי לשיר הזה.
בן - לדעתי הגיע הזמן שלו ללכת, כי בחירת השירים שלהם עם משה לא מצליחים לעבוד על הבמה. לא היה ברור שום דבר מהנאמבר הזה.
אורי שכיב - עוד ביצוע, נו... שיהיה...
ענבל - מצד אחד אני אוהב, מצד שני לא. אני כן חושב אבל שמכל הדברים הקודמים שענבל ניסתה - עכשיו ויחד עם הביצוע הקודם, היא התחילה להזיז עניינים בתחרות ולכן הקהל ממשיך להשאיר אותה שם.
האחים אגמי - שירי אמרה את כל מה שיש לי להגיד. יום זיכרון
הקהל מוזמן לעמוד. תודה.
Fיוז'ן - החריבו את השיר. לא שהזמרת המקורית טובה בלשיר את השיר הזה חי, אבל מילא.
שום הרמוניה קולית, המון עבודת מיתוג ושיווק, מעט עבודה על איכות והנה התוצאה.
הכרקוקליות - איפשהו תהיתי בשלב בתי השופטים על הנושא הזה, אבל מהתכנית הראשונה הבנתי שעברי בהחלט היה נחוש להעיף להם את הקלידים מהידיים, וכך הוא עשה- מה שהשאיר את הבנות על הבמה עירומות, ללא שום ייחוד שעבד מהן באודישנים, והחריב סופית עד שגם הצביע נגדן. כמה שעברי בחור מקסים... לא? אם תגידו שכן, אולי אני עוד אאמין.
רוז - אומנם לא הצליחה לרגש אותי, אבל נתנה ביצוע גדול!
אהבתי שהיא פחות לחצה, אהבתי את הוידאו-ארט על המסכים, ובכל פעם מאד אוהב את הלבוש, האיפור, השיער, וגם את רוז שהיא מקסימה כבן אדם
משפט על בר - היום יותר מכל היא העבירה את השידור באופן מעולה! לא קפאה, הייתה ידידותית עם המתמודדים וכמובן יפהפייה