X פקטור בריטניה בטלויזיה? מרגש
מסכם
קודם כל, וואו איזה כיף לראות את הגרסא הבריטית בטלוויזיה! מי היה מאמין שזה יקרה?
פעם ראשונה שאני רואה את שלב האודישנים ואת התוכניות במלואן, כזכור...ואיזו איכות (הצילום למשל)
איך אפשר לסכם? היה פשוט כיף! נהניתי
חבל רק שזה הרגיש קצת כמו איידול עם האודישנים בחדר מממ...הרי זו כל המהות של X פקטור-הגרנדוזיות שמתבטאת גם בשלב האודישנים עם הבמה הגדולה מול אלפי איש!
חבל2- הורידו את רף הגילאים ל-14 כמו בארה"ב...אין לי כוח לילדודס האמת
דבר נוסף- מאוד
מאוד מקווה שסיימון לא יקבל את הלהקות...די נמאס כבר מהציפייה עליו שימצא את ה"וואן דיירקשן" הבאים, מספיק בשתי העונות האחרונות של האמריקאית הוא היה מופקד על הלהקות
שאחת הבנות תהיה המנטורית!
*נעזר בסיכומים המפורטים של דנה(זכרתי נכון?
) לזכור מתמודדים*
יש כמה וכמה שירים שאהבתי מהפרק הראשון שאני חייב לחפש אותם!
כמו השיר של איימי מהמיוזיקל...מאוד מרגש, אהבתי את הביצוע שלה, ודי בטוח שהיא תגיע לשלב הלייב-שואוס ובטח שריל תהיה המנטורית שלה...לא יוותרו על איחוד/"תיקון" שכזה
קלואי היא פרח חדש בX פקטור! הסיגנון הקברטי שלה וכל הלוק...לא חשבתי שאתחבר, אבל זה מרענן ויש לו קול יפה
מפתיע שאני לא היחיד שלא התרשם מג'יימס...קודם כל, בחירת השיר- say something די! אם יש משהו שאני אוהב בבריטית זה שבחירת השירים היא לא עכשווית תמיד/לקוחה משירים שאנחנו שומעים כיום בטלויזיה וברדיו...שזה הכי כיף. ואז הוא בא עם השיר הזה מממ כבר איבד אצלי נקודות, השופטים ממש התלהבו ממנו, פחות התלהבתי גם מהאישיות שלה, אבל הו וול...הגיע לו לעבור בכ"ז.
תהיתי מתי ישימו דגש על הלהקות ועל הבוגרים ואז הגיע הפרק השני...
אונלי-דה-יאנג אהבתי את המיקס הזה של בנים ובנות, מעניין! יש להם גם הרמוניות טובות
גם שאר הלהקות שהראו היו די טובות, אהבתי את הרצף של ה-3 נשים מעל ל-30 שהופיעו
לינזי-חששתי שסיימון יעביר אותה, אבל אני מרוצה שהוא הסכים עם שריל ושהם בחרו לא להעביר אותה...היא איבדה את הקול, זה לא קשור ללחץ...ומה יהיה כשהיא תעמוד על במה מול מאות/אלפי איש? זה לא מלחיץ? קיבלו החלטה טובה.
אוף, היה קצר...
מחכה כבר לשבוע הבא
ובעיקר לשלבים המעניינים-בוט-קאמפ, בתי השופטים, אבל הכי-ללייב שואוס
מקווה שתהיה עונה מוצלחת
אה ו- בא לי שיהיה מישהו סטייל ריילן העונה זה היה חסר בעונה הקודמת...מישהו פאן כזה עם הופעות מושקעות ומקוריות