מגיב
אורי.. אתה תמיד היית כזה שלילי?
וכעת תגובתי: בלטו לטובה: ג'וש לוי- שאולי אפילו אתן לו את תואר ההופעה של הערב- הוכיח שהוא, כנראה, הבן הכי מוצלח אצל פאולינה, מכל הבחינות. ג'ף גוט, שלטעמי היה מוצלח לאורך רובו של הביצוע שלו. לילי מקלאוד - נראתה טוב וגם נשמעה טוב, לדעתי. ההופעה הכי מוצלחת שלה עד כה, לדעתי. חיה כהן ממשיכה להתבלט, אבל לטעמי היו כמה בעיות בביצוע שלה, שמבחינתי ממקמים אותה רק באמצע הלהקה הערב.
ככה-ככה: רייצ'ל פוטר. בעיקר בגלל הצרחה הזאת שהיא הכניסה במהלך השיר. מאיפה זה הגיע???
בכל מקרה אני ממש לא מבין למה קלי מתעקשת לא לתת לה שירי קאנטרי. רייצ'ל היא זמרת קאנטרי וזה מה שקלי צריכה לתת לה!(או לחילופין שירי קאנטרי על גבול הפופ). אילונה סנטיאגו נתנה, כרגיל, הופעה מעולה, אבל השירה שלה -
. בקצב הזה נראה לי שכבר אעדיף שחיה תיקח את המקום שלה בגמר.
רסטלס רואד - ממשיכים להוכיח לי שהזמר המוצלח היחידי בלהקה הוא קולטון. שני האחרים - מיותרים. ממשיכים להיות טובים בהרמוניות ובשירה המשותפת, אבל לפשל בגדול(חוץ מקולטון) בסולואים. בבקשה שילכו הביתה!
אכזבו - "סוויט סאספנס" - בחירת שיר גרועה של סיימון! והביצוע היה בהתאם. קיוויתי שאחרי שבוע שעבר(שיר ההצלה שלהן) הן יתחילו יותר לשיר מ..."להופיע". זה היה רע! הבחירה הזו של סיימון גרמה לי לדז'ה-וו מהעונה שעברה עם "פיפת' הרמוני" - להקת בנות, שהוא הקדיש להן הרבה פחות זמן ונתן להן הרבה פחות כבוד מלהקת הבנים הפייבוריטית עליו! לדעתי לסיימון פשוט אין טיפת מושג כשזה מגיע ללהקת בנות.
ריון פייג' - לדעתי השיר פשוט לא ישב לה טוב על הקול. גם היו לה לא מעט בעיות של זיופים וחוסר שמירה על הסולם הנכון. את מי אני מאשים? כמובן שאת דמי. מאותה סיבה שאני מאשים את קלי בכך שרייצ'ל לא הייתה מוצלחת יותר - ריון היא גם קאנטרי וזה מה שצריך לתת לה!
קרליטו ,לדעתי, גם בלט לרעה. הייתי בטוח שיש לו קול הרבה יותר מוצלח... כנראה שלא.
טים ממשיך לשיר טוב, אבל להיות משעמם למוות. בבקשה תלך הביתה. עד היום אני לא מבין איך פאולינה החזירה אותו לקבוצה שלה בשלב "הכיסאות המוזיקליים". היו לה אקטים כל כך הרבה יותר מוצלחים.
את אלכס וסיירה אני גם אכניס אל רשימת "המאכזבים שלי" השבוע. קודם כל עוד בחירת שיר גרועה של סיימון(תגידו הוא לא אמר להם בשבוע שעבר ש"מהיום והלאה הוא נותן להם לבחור את השירים שלהם"?
) הם התחילו בצורה די משעממת, לדעתי. השיר והעיבוד לא הצליחו ממש לעבוד לטובתם - חוץ מלהישמע בדיוק כמו הביצועים האחרים שלהם עד כה(מלבד "שיר ההצלה" שלהם) מה שכן הם השתפרו מאוד מהאמצע, אבל בסה"כ - אכזבה.
מי צריך להיות הבוטום3 מההופעות השבוע? טים, קרליטו וסוויט סספנס(מצטער) או ריון.
מי אני רוצה שיהיה שם? רסטלס רואד, טים וריון(טים ורסטלס מודחים)
מי יהיה שם, נראה לי? יש מצב שטים. גם לילי אני חושב ואולי גם ריון.