אקס פקטור USA - טופ 13

Uri04

New member
נהפוך את זה לרשמי - אקס-פקטור Top12

תאונת הרכבות הזאת לא מפסיקה לספק חומרים חדשים!

ואין דבר יותר מפדח מערב אייטיז ("ספיישל שנות השמונים, מישהו מודח עם כריות כתפיים" - אורנה בנאי) שגם כופה על המתמודדים בו לבצע שירי אייטיז בדיוק באותו סגנון ועם אותו לבוש כמו באייטיז
.
בנים - קרליטו בינוני והוא בטוח עף הביתה. בתקווה שיודח אוטומטית בתחילת הערב הבא. טים אולסטד היה בסדר, אבל מה הקטע עם הרקדנית הקובבה הזאת? כאילו, אני מבין שזה ספיישל אייטיז, אבל האם באמת היה נחוץ להכניס קטע ריקוד משיר של דפנה ארמוני מתוך קטעי המעבר בזהו-זה + מכונת עשן + גדר חיה ברקע? טים המסכן.. השופטים בהחלט לא אוהבים אותו. הוא היה צריך ללכת ל'איידול' במקום, שם הוא היה מקבל לפחות את המקום השני המגיע לו, שנייה לפני צלילה בחזרה לאנונימיות מוחלטת. ג'וש לוי - אני מניח שיש כאלה שיתלהבו מהילדון הזה, אבל הוא כל כך לא מעניין אותי, ואני מוכן לסלוח לו שהוא לקח שוב את השיר המיושן הזה של פאולה, אבל אם הוא היה לפחות מתאים אותו לימנו, כמו קנדיס ב'איידול' האחרון - הייתי חושב שהוא גם נהדר. אבל לא..

בנות - ריון לא מעניינת, ואני יודע שזה לא פוליטיקלי קורקט וזו לא אשמתה, אבל אני ממש מתקשה להסתכל עלייה כשהיא שרה עם הידיים האלה שקופצות בצורה לא טבעית בכל פעם שהיא מקפיצה את הראש לאחור, אלונה - שיעמום תחת. יש מיליון כמוה והיא לא כזאת משהו. מצטער בשבילה קצת על הנפילה על הטוסיק באמצע ההופעה, אבל הבמאי ידע לקטוע את זה מהר כדיי שלא נקבל משהו כזה, עם כל האספקט הבידורי והשמחה לאיד שמצויה אצל רובנו. חיה'לה - באופן מפתיע היא הביצוע הטוב של הערב! עכשיו אני מתחיל לראות את הפוטנציאל. עם עוד קצת עבודה על הקול, היא תוכל ממש להצליח בעוד שנתיים-שלוש ככה.

זקנים - כאילו - מה הקטע לומר ללילי מק'לאוד לפני שבועיים שהיא מיושנת מדיי, ואז לתקוע לה פיאת וויטני/דיאנה רוס סטייל 1989 וג'ינס בגזרה גבוהה, ולתת לה לשיר שיר דיסקו שנראה שנלקח היישר מתוך קסטה שמכרו פעם בתחנה מרכזית (הישנה, מי שזוכר)? כאמור, מביך מאוד. קצת ריחמתי עליה. נראה שהיא מודעת היטב למי היא ומה היא, אבל עדיין ההפקה מנסה בכוח לחבל בסיכויי ההצלחה שלה (ולא רק שלה) עם כל ערבי-הנושא ההזויים האלה שרק מוכיחים ששום דבר טוב לא יוצא מהם (תראו מה קרה בשבוע שעבר; ערב אחד המתמודדים שרו שירים שהם בחרו בעצמם, וראו זה פלא - כמעט כולם נשמעו נהדר!).

קבוצות - סיימון יכול לדחוף את הצביעות האינטרסנטית שלו ל'אתם יודעים איפה' - הקבוצות שלו לא טובות מספיק, בייחוד להקת הבנים שמסרבת להרשים אותי. הם פשוט לא מספיק טובים על הבמה, והכימיה שלהם כמעט לא קיימת. משלושתם רק לאנדרו יש איזשהו אקס-פקטור, אבל קולטון (הזמר המוביל, למה לא ממש ברור) והשלישי עם הקול הנמוך בעיקר מביכים. לגבי הבנות - אני מסכים עם קלי ודמי בעניין הזה. הן היחידות שאשכרה ניסו לפוצץ לסיימון את הבועה והזכירו לו שהבנות האלה לא מספיק טובות. אלכס וסיירה - אני חושב שאשכח (או אנסה לשכוח) את הביצוע הזה בעוד 5,4,3....

שורה תחתונה - ערב הזוי וגרוע שרק מוכיח למה הרייטינג של התכנית מדרדר מרגע לדודלי. לא יכלו ללמוד משהו מהגרסה הבריטית? שם זה עדיין עובד.

is00

New member
מגיב

אורי.. אתה תמיד היית כזה שלילי?

וכעת תגובתי: בלטו לטובה: ג'וש לוי- שאולי אפילו אתן לו את תואר ההופעה של הערב- הוכיח שהוא, כנראה, הבן הכי מוצלח אצל פאולינה, מכל הבחינות. ג'ף גוט, שלטעמי היה מוצלח לאורך רובו של הביצוע שלו. לילי מקלאוד - נראתה טוב וגם נשמעה טוב, לדעתי. ההופעה הכי מוצלחת שלה עד כה, לדעתי. חיה כהן ממשיכה להתבלט, אבל לטעמי היו כמה בעיות בביצוע שלה, שמבחינתי ממקמים אותה רק באמצע הלהקה הערב.

ככה-ככה: רייצ'ל פוטר. בעיקר בגלל הצרחה הזאת שהיא הכניסה במהלך השיר. מאיפה זה הגיע???
בכל מקרה אני ממש לא מבין למה קלי מתעקשת לא לתת לה שירי קאנטרי. רייצ'ל היא זמרת קאנטרי וזה מה שקלי צריכה לתת לה!(או לחילופין שירי קאנטרי על גבול הפופ). אילונה סנטיאגו נתנה, כרגיל, הופעה מעולה, אבל השירה שלה -
. בקצב הזה נראה לי שכבר אעדיף שחיה תיקח את המקום שלה בגמר.
רסטלס רואד - ממשיכים להוכיח לי שהזמר המוצלח היחידי בלהקה הוא קולטון. שני האחרים - מיותרים. ממשיכים להיות טובים בהרמוניות ובשירה המשותפת, אבל לפשל בגדול(חוץ מקולטון) בסולואים. בבקשה שילכו הביתה!

אכזבו - "סוויט סאספנס" - בחירת שיר גרועה של סיימון! והביצוע היה בהתאם. קיוויתי שאחרי שבוע שעבר(שיר ההצלה שלהן) הן יתחילו יותר לשיר מ..."להופיע". זה היה רע! הבחירה הזו של סיימון גרמה לי לדז'ה-וו מהעונה שעברה עם "פיפת' הרמוני" - להקת בנות, שהוא הקדיש להן הרבה פחות זמן ונתן להן הרבה פחות כבוד מלהקת הבנים הפייבוריטית עליו! לדעתי לסיימון פשוט אין טיפת מושג כשזה מגיע ללהקת בנות.
ריון פייג' - לדעתי השיר פשוט לא ישב לה טוב על הקול. גם היו לה לא מעט בעיות של זיופים וחוסר שמירה על הסולם הנכון. את מי אני מאשים? כמובן שאת דמי. מאותה סיבה שאני מאשים את קלי בכך שרייצ'ל לא הייתה מוצלחת יותר - ריון היא גם קאנטרי וזה מה שצריך לתת לה!
קרליטו ,לדעתי, גם בלט לרעה. הייתי בטוח שיש לו קול הרבה יותר מוצלח... כנראה שלא.

טים ממשיך לשיר טוב, אבל להיות משעמם למוות. בבקשה תלך הביתה. עד היום אני לא מבין איך פאולינה החזירה אותו לקבוצה שלה בשלב "הכיסאות המוזיקליים". היו לה אקטים כל כך הרבה יותר מוצלחים.

את אלכס וסיירה אני גם אכניס אל רשימת "המאכזבים שלי" השבוע. קודם כל עוד בחירת שיר גרועה של סיימון(תגידו הוא לא אמר להם בשבוע שעבר ש"מהיום והלאה הוא נותן להם לבחור את השירים שלהם"?
) הם התחילו בצורה די משעממת, לדעתי. השיר והעיבוד לא הצליחו ממש לעבוד לטובתם - חוץ מלהישמע בדיוק כמו הביצועים האחרים שלהם עד כה(מלבד "שיר ההצלה" שלהם) מה שכן הם השתפרו מאוד מהאמצע, אבל בסה"כ - אכזבה.

מי צריך להיות הבוטום3 מההופעות השבוע? טים, קרליטו וסוויט סספנס(מצטער) או ריון.
מי אני רוצה שיהיה שם? רסטלס רואד, טים וריון(טים ורסטלס מודחים)
מי יהיה שם, נראה לי? יש מצב שטים. גם לילי אני חושב ואולי גם ריון.

is00

New member
תוצאות.

רייצ'ל פוטר הודחה?
? איך היא וחיה בכלל הגיעו לבוטום 3? לאמריקאים באמת יש טעם רע.
אני תומך, עד גבול מסוים, במי שכתב פה שהגמר האמיתי של העונה היה בסוף התכנית - מאבק ההישרדות בין רייצ'ל וחיה. ומי ששרד ממנו, בסופו של דבר, לטעמי היה האקט הנכון. אומנם שתיהן לא הרשימו יותר מדי בסינג אוף שלהן, לדעתי, אבל חיה הייתה טובה יותר. לדעתי זה בגלל שרייצ'ל בחרה את השיר הלא נכון למעמד הזה(והצרחה הלא ברורה שהיא שוב הצליחה להוציא מעצמה במהלך הביצוע).
דבר אחד בטוח - קלי ודמי צדקו ב- 100% - לא הגיע לאף אחת מהן להגיע למעמד הזה כל כך מוקדם. חבל לי על קלי - אחרי ההדחה הזאת אני לא חושב שיש לה סיכוי לנצח עם מישהו מהקבוצה שלה העונה, כי המועמדת הכי טובה שלה הודחה בערב הנוראי הזה.
כנראה 5 מיליון הצופים שהאקס פקטור האמריקאי איבד מהעונה שעברה היו צופים חובבי קאנטרי. מצד שני... קלי התעקשה לא לתת לרייצ'ל לשיר שירי קאנטרי, אז אולי זה לא קשור.

ההדחה המיידית של סוויט סספנס גם הייתה מפתיעה, אבל לא בגלל שההופעה שלהן בערב ההופעות הייתה כל כך מוצלחת(היא ממש לא הייתה, כפי שכבר כתבתי), פשוט חשבתי שזה לא ייקרה כל כך מהר. בכל מקרה מהבוטום3 הזה הסכמתי רק על אקט אחד שהגיע אליו - להקת הבנות. בראבו לסיימון שהצליח לחסל את הסיכויים שלהן כל כך מהר. עכשיו הוא יוכל להתרכז בהריסת האקט הבא בקבוצה שלו אלכס וסיירה והדחתו, לטובת להקת הקאנטרי הגרועה שלו.

לגבי התכנית עצמה - לדעתי הם הצליחו לספק פרק ממש גרוע(ולא רק בגלל התוצאות שלו). קודם כל נראה לי שהייתה בעיה במיקרופונים של סלינה גומז ושל פיפת' הרמוני(למה דווקא השיר הזה, בנות?
). השיר המשותף של הטופ12 היה... גרוע. המתיחה המיותרת של חשיפת התוצאות הייתה יותר מעצבנת מהרגיל(ובסוף גם לקחה את כל הזמן מהשופטים להתבטא לפני ההצבעה שלהם לגבי מי להדיח) והפרסומת...
. זה היה פשוט מביך ורע!

Bar Ben David

New member
ספוילר|הקבוצות|

הקבוצות השנה ממש גרועות - הימור שלי נראה אותם בחוץ בשבועיים הקרובים חוץ צרסלסט רואוד אף אקט מהקוצות לא יכול למכור ולהיות סופר סטאר
לשם השוואה בעונה ה2 היה לכולם פוטנציאל למכור מה שסיימון בחר אחר כך זה לדחוף את אמבלם 3 ופיפת' הרמוני שלפי דעתי לא ממש מצליחות.
הקבוצות מהעונה ה1 עדיין פעילות חוץ מאטנסיטי(?) שהתפרקה.
אני חושבת שחוץ מלהקת הבנות רוקסי מונטה, שלא אהבתי בכלל , אף להקה לא תשרוד אחרי התכנית, אלכס וסיייה זה גימיק שייגמר בפרידה שלהם או בהחלטה של אחד מהם לצאת לקריירת סולו.
סוויט סספנס שהודחו אתמול לא יישארו ביחד.
רסלסט רואוד בטח יוציאו דיסק ואז ייפרדו לפי דעתי השילוב לא עובד, הרעיון מאוד נחמד.

is00

New member
קצת נסחפת.

פיפת' הרמוני הן האקט הכי מצליח שיצא מהאקס פקטור האמריקאי ועושות חיל בצפון אמריקה(וכנראה גם באמריקה הלטינית כי הן הוציאו במיוחד אלבום EP שכולו שירים בספרדית, ממה שקראתי ). וזה לא בזכות העזרה של סיימון במהלך העונה שלהן. למה לא? כי הוא לא באמת עזר להן ולא באמת האמין בהן וראו את זה לכל אורך העונה, עד הגמר. הוא ניסה לקדם בכוח את אמבלם3 על חשבון כל יתר הלהקות.

לגבי הלהקות העונה... מסכים איתך לגבי העתיד של רסטלס רואד ו"סוויט סספנס" אחרי התחרות. ואם ההימור שלך אכן ייקרה ורסטלס רואד אכן יודחו בשבועיים הקרובים... לא נראה לי שאפילו אלבום אחד תראה מהם.
לגבי אלכס וסיירה... לדעתי אתה לא מעריך אותם מספיק. מה שכן, אם הם אכן ייפרדו זה בטוח יביא את הסוף על הצמד שלהם.

אגב תזכיר לי מי היו הלהקות בעונה 1? אני זוכר את הסטריאו הוגס, את אינטנסיטי ואת "לאקודה ריין"(שאגב ממה שאני זוכר - הפכו מלהקה של 4 ללהקה של 3 ,אחרי העונה שלהן). מי היו השאר?

Bar Ben David

New member
הלהקות של עונה 1

חוץ מהלהקות שהזכרתי הגיעו לבתי השופטים כם הבאוור בויז שהיו חמודים אבל בטח כבר לא פעילים לא שמעתי עליהם כלום.
המסקנה היחידה מהעונה הקודמת וההצלחה של פיפת' הרמוני זה שסיימון לא מבין כלום בלהקות בנות ודווקא פאולה כן מבינה כי לקודה ריין (פחות אחת,באמת לא ידעתי את זה)פעילות עדיין אני לא יודעת אם בהצלחה רבה.
אני חושבת שהאנשים שעובדים עם סיימון שסיימון בחר שיעבדו עם הבנות פשוט יודעים לעשות את העבודה.
ל"סוויט סספנס" יש עתיד לדעתי אם יהיו להם את השירים הנכונים בסגנון "I DON'T CARE" שהן ביצועו מעולה.
סיימון פשוט גאה (מידי) בוואן דיירקשן וזה נראה שהוא לא באמת משקיע בקבוצות כי וואן דיירקשן מכניסים לו המון וגם אם הוא לא באמת עושה משהו , הוא בסוף יחתים אותם, אם הוא ייראה שאוהבים אותם ויעשה כסף.

אלכס ןסיירה, אולי טובים אבל זה מרגיש לי גימיקי מידי וסיימון מאוד אוהב את זה בגלל זה הוא מאוד בעדם.

שמעת שהחברה של סיימון עוזרת לו בבחירות השירים? זו כנראה הסיבה למה הבחירות גרועות, סיימון כבר כנראה לא סומך על הטעם של עצמו, סיימון צריך להודות שנגמר לו הסוס והוא חייב לקחת חופש ולחזור עוד שנה- שנתיים עם כוח במותניו וחדות בלשונו, כי בלי זה הוא נראה סתם זקן(במיוחד עם המשקיים, מה הוא מנסה להראות חכם?) שחושב שהוא מבין מהציעירים טןהבים מה שמסתבר כשטות גמורה.
סיימון מאוד גאה לומר שוואן דיירקשן כותבים ובוחרים את השירים לבד, זה בעצם אומר שהוא לא משפיע על כלום ושההצלחה שלהם היא שלו רק כאשר מגיע הצ'ק.

מסקנה: אקס פקטור מתה בגלל שסיימון כבר לא כמו שהוא היה פעם ובגלל זה הרייטנג התרסק והתכנית תבוטל (אולי אפילו באמצע העונה, דאבל אווצ'), אני לא חושבת שחזרה של סיימון תתרום משהו ל X הבריטי, אולי קצת בידור אבל הרייטינג לא יקפוץ לשמיים.

השועל לא מאמין למה שקרה אמש

רייצ'ל פוטר? המתמודדת הכי טובה בתחרות העונה הודחה?

ואיך בדיוק, כשיש כל כך הרבה מתמודדים גרועים העונה, כמו אלכס וסיירה וכמו הבנים של פאולינה שרק אלוהים יודע מי מצביע להם, מכולם דווקא היא הגיעה לבוטום 2?

אפילו כל השופטים עצמם היו בשוק. אין מה להגיד יותר על העונה הזאת, אמריקה נפלה לגמרי על הראש. ייתכן שזה בכדי להרוס ולעשות דווקא להפקה על העונה הגרועה הזאת.

לא להאמין שרייצ'ל פוטר הודחה, ועוד אחרי ביצוע ענק כזה, השועל עדיין לא מעכל זאת, נראה כאילו זה חלום בלהות ואוטוטו השועל עומד להתעורר ממנו ולגלות שהכל היה חלום.

אין יותר בשביל מה לצפות בעונה הזאת, מבחינת השועל העונה הסתיימה היום. וכנראה שכשסיימון יעזוב, והוא מתכוון לעזוב, כבר לא יהיו יותר עונות של האקס פקטור בארה"ב.
השועל מקווה שהעונה הראשונה של הגרסה הישראלית של האקס פקטור לא תסתיים בצורה מביכה כזאת.

פלאטוס

New member
הם השתגעו? למה הם הדיחו אותה?

אמריקנים מפגרים. לא מזהים קול גדול גם כשהוא דופק להם בדלת.

snirf

Active member
אילונה סנטיאגו לא מוערכת מספיק

הבחורה כזאת hard worker עם עיניים למטרה...מפציצה כל שבוע הן בהופעה והן מבחינה ווקאלית!
השופטים לא מעריכים אותה מספיק לטעמי...ביחס לשאר המתמודדים היא צריכה להגיע לגמר, ואין מצב שלא!!!

אז נכון השבוע מבחינת ווקאלית זה היה קצת shaky אבל עדיין היא הפציצה בגבהים, וההופעה הייתה מושקעת ומדהימה כתמיד

מעצבן אותי שהם ייעצו לי שמעתה היא תיתן הופעות "רגועות" יותר בלי ריקודים
כאילו שזה באמת מה שחסר לנו בX פקטור המנומנם הזה...להיפך! צריך עוד ביג-שואוס כמו שהיא ג'וש לוי למשל מספקים...

ה-הופעות של השבוע: אילונה, ג'וש, רייצ'ל וקאיה כהן.
ג'וש- אהבתי! הצליח להעביר הופעה ויזואלית מוצלחת יחד עם ביצוע קולי טוב. כיף שהשופטים גם מתלהבים ממנו

רק שלא יקשיב להם וימשיך לרקוד ולהתנועע בהופעות שלו
רייצ'ל-וואלה לא חיבבתי אותה בשלבים הראשונים של התחרות, אבל לאחרונה השתנתה דעתי עליה
אהבתי מאוד את ההופעה ואת הביצוע הקולי שלה לALONE שזה שיר מוכר וידוע, ונחרש הרבה בתוכניות שירה...
הצווחה הייתה הדבר הרע היחיד בביצוע שלה.
קאיה כהן-יש לה קול כ"כ מיוחד...נתנה הופעה ווקלית ממש טובה!

את לילי מקלאוד אני לא יודע איך לתייג השבוע...מצד אחד נורא רציתי לראות אותה מבצעת שיר קצבי, והיא נראתה כ"כ אדג'ית בהופעה הזאת! אבל...ווקאלית היא לא הייתה מוצלחת השבוע, ולעיתים היא נראתה לא נינוחה על הבמה עם צעדי הריקוד...
ממ...כך שלדעתי להבא כן כדאי שתמשיך לבצע שירים קצביים(גם), אבל ש...תשתדל להתמקד בשירה ולא בלהתנועע על הרחבה.

ג'ף...תמיד יודע לבחור את השירים הנכונים שמתאימים לו, אבל כמו שסיימון אמר-הגיע הזמן שיקח סיכונים ויצא מהcomfort zone שלו

מאוכזב מקרליטו...ההופעה הייתה טובה, אבל בחירת השיר לא
הגיע הזמן שיהיה יותר אסרטיבי ולא יישמע רק להוראותיה של פאולינה

ולמה אין "הכרזה" של כל מתמודד? שהם מקריאים בשמו כמו שתמיד היה/יש בX פקטור

xjoiq

New member
אל תדרוך לי על הפצעים

לפי הביצועים של השבוע אילונה היתה הראשונה שצריכה לעוף עם השיר הכי מאוס בעולם שיכול להיות במוזיקה אמריקאית ירודה.
אם אמריקה היתה מעיפה אותה על הביצוע הזה הייתי ממליץ להעניק את פרס אמי הבא לציבור האמריקאי על בגרות מוזיקלית.
הבעיה ששמעתי שיש קבוצה גדולה מדרום אפריקה שמצביעים בשבילה.

נ.ב.: בתוכניות קודמות היו לה ביצועים יותר סבירים.

snirf

Active member
לא מסכים איתך כלל

להעיף אותה כשיש מתמודדים אחרים הרבה פחות טובים ממנה? אין היגיון בדברייך.
היא עובדת קשה, נותנת ביצועים טובים, יש לה יכולות ווקליות מרשימות...

למעלה