ביקורת על העסקית של רפאל

erezavn

New member
עוד עסקיות סופ"ש...

מסה - שישי - עסקית כמו של אמצע שבוע, שבת - עסקית צהריים מעט יותר יקרה.
יפו תל אביב (ניסיתי - לא התלהבתי). יש עסקיות סופ"ש בצהריים.
קלואליס - יש עסקית כל היום באמצע השבוע (כולל אופציה לעסקית בערב). תקף גם לשישי צהריים.
הוטל מונטיפיורי - לא סגור על זה - אבל ייתכן ועסקיות הצהריים תקפות בשישבת.

gastro101

New member
הודות לך גיליתי שמסה שינוי לגמרי את תפריט הצהרים !

בעבר הרחוק, בימים א עד ו היו שני תפריטין ב 88 שעלה ל 98 שח והשני יקר יותר. אחר כך העלו את מחיר עיסקית ששי למחיר של שבת צהרים
עכשו אני רואה שיש בימים א עד ו תפריט אחד ב 128 שח, כמדומני ומרבית המנות חדשות לגמרי ! תפריט מצומצם יותר מבעבר...
אכלתי שם בסוף דצמבר- עדין היה התפריט הישן - מנה של חציל ברוטב גבינה ועגבניות- מנה מעולה! עכשו נעלמה , חבל

oreldi

New member
תודה על הדיווח. העסקית הכי טובה בישראל לדעתי

מחיר העסקית ביחס לתמורה הוא מצחיק. המנות הראשונות בחלקן הגדול מושקעות וטעימות מאוד (אחחח החומוס...), ולדעתי אי אפשר לדרוש במחיר הזה עוד יצירתיות בעיקריות. העיקר מבחינתי שיהיו חומרי גלם טובים.
טוב שהזכרת לי שצריך לחזור לשם בהקדם...

Ornitr

New member
החומוס היה נפלא

ומנות נוספות היו פשוט נהדרות (לא נתקלתי בכזה שפע בעסקית צהריים באף מסעדה אחרת).
נו, כנראה שיש לי ציפיות גבוהות. אבל כן, חומרי הגלם מצוינים.
שמחה שאהבת את הביקורת

החתולית

New member
על הדיווח

רפאל אינה מסעדה שמציעה חדשנות, אלא שימוש וטיפול נכון בחומרי גלם משובחים, ומהדיווח שלך עולה שעמדה יפה במשימה.
&nbsp
לפי הספר שלי, מחזירים מנה באחד משני מקרים, אם היא מכילה מרכיבים שלא הופיעו בתיאור המנה, או אם היא הוכנה לא כראוי או מכילה מרכיבים לא ראויים (היינו מקולקלים).
מליחות יתר במנה היא סיבה להחזרתה והחלפתה. כבד עשוי רייר או מדיום רייר, לא גורם לכאב בטן, ואפשר בקלות להחזיר אותו לצלייה נוספת.

אייבורי

New member
רפאל נהדרת

&nbsp
לפחות בכל הפעמים שהייתי בה, לפעמים נדמה לי שמרוב צורך לחדשנות,
פעלולים ואפקטים, שוכחים שאוכל צריך להיות טעים, משביע ובריא.
&nbsp

למעלה