בישולים לאמצע שבוע

elin86

New member
בישולים לאמצע שבוע


אז אחרי בישולים פורים במיוחד אתמול.. חייבת לחלוק
אז קודם כל ניסיתי לעשות גבינה מחלב סויה.. הייתי סקפטית אבל בסוף יצא אחלה, השארתי אותה כל הלילה בבד כדי שתוציא את כל הנוזלים המיותרים (צריכה עוד לתבל לפי המתכון) אבל יצא אחלה!
כמו כן עשיתי פטה "כבד" וריבת בצל.. יצא לי מלא פטה.. אחשוב את מי אפשר לכבד או אולי לעשות עם זה משהו (מאפה כלשהו?)
 

elin86

New member
ופטה "כבד"


הייתי מכינה האמת חצי כמות כי יצא מלא.. אבל ממש טעים ומזכיר קצת את הטעם המוכר
אני חייבת להצטייד במעבד מזון טוב, שלי ממש חרק..
 

RSPA

New member
נראה מצוין. לפי איזה מתכון הכנת?

חוץ מזה סובבי את המלפפון חמוץ לצד השני והמנה תחייך אלייך...
 
עוגת "גבינה" בסקויטים ושוקולד

קרם גבינה באדיבות החיפושית, הוספתי למתכון מעט מלח וקצת פודינג אינסטנט וקצת שמנת אלפרו כדי לעדן את המרקם ויצא סוף
אפילו אלה שאינם מחובבי הז'אנר אכלו וליקקו אצבעות


תראו איזה יופי יצא לי
 

ladybug6

New member
מהמם

עוד לפני שמבינים מה זה, כבר מתחשק לצלול פנימה..
 

Gidi Shemer

New member
במחשבה שניה

אחרי כל נסיונות הפיתוי שלי להעביר אותך לצפון קרוליינה (כולל הרבה תמונות מושקעות)- שכחי מזה.

אם את עוברת עם כל הטוב הזה, אני לא אעמוד בפיתויים המתוקים שגם כך הם לא כל כך קלים.

נראה משהו!
 

יוספה 51

New member
אוי, אני פתאום קולטת. יש לי תכנון

נסיעה לאיזור. יש מה לראות באיזור צפון קרוליינה?
 

Gidi Shemer

New member
היא מאד יפה, בעיקר באיזור ההרים

אבל היא לא בדיוק המקום שאליו יגיעו תיירים מישראל. היות וביקור הוא דבר מוגבל בזמן וכסף, היא לא תהיה האטרקציה הראשונה או השניה של התייר הממוצע.
 

Gidi Shemer

New member
אז הוא פוגש עיירת קולג׳ חביבה

ומרצים לביולוגיה חתיכים וחסונים.

אם זו תקופת הסתיו- הכל מדהים. אם בקיץ מדובר- חם ולח, אבל ירוק ויפה.

לשים קפה על האש?
 
למעלה