בישולים לאמצע שבוע

Gidi Shemer

New member
בודאי

אני, לצערי מנסה להימנע מקפאין משיקולי לחץ דם גבוה, אבל להכין קפה טוב לאורחים אני תמיד מוכן ומזומן. רק שלא תבואי בסוף יולי, בזמן שאני מבקר בישראל.
 

RSPA

New member
זו נראית עוגת פיגוע


מה זה מפתה...מהסוג שמתחילים ולא גומרים עד שנגמר...
בחיאת, מתאים לי


ושאלת אגב, מה זה הקרם גבינה ?
 
של החיפושית

עשינו בבית מחלב סויה ללא תוספים , מיץ לימון. אחר כך בבלנדר הוספנו סוכרף מלחף וניל וקצת שומן קוקוס. יצא משובח
 
בבקשה

קרם גבינה- שני קרטונים של חלב סויה ללא סוכר ללא מלח , אנחנו השתמשנו באלפרו, בסיר על האש עם מיץ משני לימונים בשרניים.
להביא לרתיחה, לכסות לכחמש דקות עד שרואים בעין שהמים נפרדים מהמוצקים. להעביר דרך חיתול בד, מעל הכיור, את תכולת החיתול מעבירים לבלנדר/מעבד מזון. אני הוספתי 3/4 כוס סוכר, כפית תמצית וניל משובחת,קורט מלח, 2 כפות שומן קוקוס, חצי שמנת אלפרו שהיתה לי במקרר, חצי שקיק פודינג אינסטנט וניל.

בינתיים צעיר הבית פורר בסקויטים על תחתית תבנית. הרטיב בחלב שקדים. על זה שפכתי בזהירות את הקרם. מעל הקרם פיזרתי עוד שברי בסקויטים ומעליהם זילפתי חבילת שוקולד מריר שהומסה במיקרו עם 1/5 כוס מים.
למקרר לצינון ויאללה לטרוף.

בעיקרון תערובת הגבינה יכולה להיות ללא האינסטנט אותו הכנסתי ליצירת מגע קרמי יציב יותר ואז היא מתאימה מאד למילוי עוגת שמרים ולאפיה בכלל. אפשר שמן רגיל לא קוקוס.
 

יוספה 51

New member
מעולה. תודה. הכרחי חלב שקדים או שאפשר

גם חלב סויה במקום? ממילא אצטרך להצטייד בקניות (פודינג וניל), כך שאין בעיה...
 

יוספה 51

New member
אחרי קניות. מסתבר שיצאתי בלי הפודינג וניל

(כי למה שאעשה רשימה אם הזכרון שלי כל כך מעולה? -לא), האם אפשר בלעדיו? מה התחליף? אפילו קניתי חלב שקדים...
 
אמממ

כפית או שתיים תמצית , תוסיפי ותחליטי במקום אם מספיק לך.
אבקת סוכר תתחילים מ-4 כפות וכמו הוניל- לפי החיך האישי
 
תנסי בקטן!

קחי חצי כוס חלב חממי בסיר עם מיץ לימון ותראי מה קורה, יכול להיות שזה יעבוד
 
למעלה