בבקשה
קרם גבינה- שני קרטונים של חלב סויה ללא סוכר ללא מלח , אנחנו השתמשנו באלפרו, בסיר על האש עם מיץ משני לימונים בשרניים.
להביא לרתיחה, לכסות לכחמש דקות עד שרואים בעין שהמים נפרדים מהמוצקים. להעביר דרך חיתול בד, מעל הכיור, את תכולת החיתול מעבירים לבלנדר/מעבד מזון. אני הוספתי 3/4 כוס סוכר, כפית תמצית וניל משובחת,קורט מלח, 2 כפות שומן קוקוס, חצי שמנת אלפרו שהיתה לי במקרר, חצי שקיק פודינג אינסטנט וניל.
בינתיים צעיר הבית פורר בסקויטים על תחתית תבנית. הרטיב בחלב שקדים. על זה שפכתי בזהירות את הקרם. מעל הקרם פיזרתי עוד שברי בסקויטים ומעליהם זילפתי חבילת שוקולד מריר שהומסה במיקרו עם 1/5 כוס מים.
למקרר לצינון ויאללה לטרוף.
בעיקרון תערובת הגבינה יכולה להיות ללא האינסטנט אותו הכנסתי ליצירת מגע קרמי יציב יותר ואז היא מתאימה מאד למילוי עוגת שמרים ולאפיה בכלל. אפשר שמן רגיל לא קוקוס.