במה אנחנו צופים הסופ״ש?

בקתה ביער

לקח לי הרבה זמן, כי אני מאוד לא אוהבת סרטי אימה, אבל בכל זאת ג'וס ווידון וכל ההתלהבות מסביב.
היה נסבל, לא עפתי מהכיסא, אבל הגעתי עם ציפיות קצת מנופחות (וישבתי על ספה). יחסית יצאתי עם מעט טראומה. רק הדמות של הרקדנית נתקעה לי בראש אח"כ
- וזה עוד כשעצמתי עיניים...
 

avivs

New member
היילו 4.

בכלל לא ידעתי שיש סרטים כאלה, אז התחלתי לראות מהרביעי. הסרט עשוי מצוין, למרות שבגדול לא קורה בו כמעט כלום. גם לא ממש הבנתי את הסיפור. הראו בהתחלה דקה של ספינה הרוסה, עם כמה ניצולים בהקפאה, גם הראו קטע קצרצר של דמות של אישה שעשויה באנימציה, ואז הסרט המשיך רגיל. לא ברור לי מה קרה שם.
 

avivs

New member
האמת שהוא לא רע.

לא קורה בו הרבה, אבל האקשן די טוב וגם המשחק.
 

wasaby

New member
ריפר סטריט

לא ג'אנרי אבל אני חושבת שהרבה אנשים פה יהנו ממנו. מדובר בסדרת משטרה שמתרחשת בלונדון הוויקטוריאנית, רגע אחרי שג'ק המרטש הפסיק לפעול. ראיתי עד כה רק שני פרקים אבל בינתיים כל פרק הוא שילוב של פתרון התעלומה הבלשית של הפרק, יחד עם דרמה בין הדמויות ורמזים לעלילה מתמשכת שקשורה לעבר של כל דמות. יש התייחסות טכנולוגית - למשל לנושא הצילום והקולנוע שמתחיל להתפתח. יש הרבה לכלוך וקצת מכות.
 
למעלה