במה אנחנו צופים הסופ״ש?

מיכאל ג

New member
Sleepy Hollow, פיילוט לסדרה חדש

לקחו את האגדה על הרוכב חסר הראש, העבירו אותה לימינו חיברו אותה עם האפוקליפסה והבטחה לסיפור שעשוי להמשך שבע עונות. היה קצת דבילי אבל לא משעמם. לא יודע אם זה משהו ששווה להתמכר אליו.

subatoi

New member
אם אני זוכר נכון, זה של צמד החמד הנודע

אורסי&קורצמן, לא?

avivs

New member
את this is the end

הפסקתי באמצע. היו קטעים משעשעים, אבל בגדול זה מטופש.

rsmb1

New member
סיימתי את העונה השנייה של אוואטר

מהנה מאוד, והפרק The tales of Ba Sing Se היה באמת מרשים - תוכנית ילדים או לא.

צפיתי גם ב"מכורים סדרתיים" - סרט תעודה צרפתי שמתמקד בהתמכרות לסדרות אמריקאיות (טלפיליה). יש ראיונות עם צרפתים מכורים במהלך הסרט, סקירה של דברים שכל מי שמוריד מכיר (וגם של התהליך של הרצת סדרה) וגם כמה שיחות מעניינות עם showrunners של כמה סדרות טלוויזיה. ספוילרים לעונות 3-4 של שובר שורות (עם אזהרה רצינית לפני כן), לסיום של הסופרנוס (לא כזה משמעותי, לטעמי) ולאבודים (למי אכפת?).
למי שמעוניין, הסרט זמין לצפייה פה (וכנראה שגם ב- vod של hot):

http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-11139-82274,00.html

avivs

New member
After earth

הסרט של ויל סמית והבן שלו. למרות כל הקטילות ששמעתי עליו אני מאוד נהניתי. אקשן טוב, משחק משובח ואפקטים במידה הנכונה.
אין שם עלילה מסובכת או מקורית, אבל בכל זאת שווה צפיה.

גם לא הבנתי מה הקשר לסנטולוגיה.

כריכרכה

New member
גם אני ראיתי אתמול ומרגיש כמוך.

אין ספק שזה ברמה נמוכה יותר מיתר הסרטים של ויל סמית' (כולל הנקוק? כנראה), וכל הקטע עם "מד"ב חרבות" מעצבן ככל שחושבים עליו יותר, אבל זה סרט קיץ מהנה, כנראה מכוון לקהל צעיר.

Dollhouse

התחלתי לראות את זה כבר לפני שבועיים, ואני מקווה שהווידונים שפה לא יסקלו אותי או משהו, אבל זה לא מדהים. הרעיון אחלה, אבל לא באמת מעניין אותי מה קורה לדמויות - מעניין אותי איך יתפתח הרעיון. ואני שונאת את הפרצוף של דושקו. היא איומה. יש לה טווח סביר של הבעות, אבל במקום להיות, נניח, עצובה, היא חייבת להיות עצובה וסקסית. או עצבנית וסקסית. היא כל כך מודעת לעצמה שזה משגע. כל שורה שלה - פוזה. אפילו כשהיא עושה פעולה פשוטה כמו לשכב בכוכים האלה של הבובות היא מניפה את השיער אחורה. שיואו, את כל כך נשית. נקסט.
בלעכס.
אולי הייתי צריכה לחכות עם ההודעה החתרנית הזאת אחרי אייקון, במקום לתת לאנשים הזדמנות לסקול אותי

להתגרות באנשים ולהתנצל

מוציא את כל הכיף

דעותיי על ווידון בינוניות לכל היותר (אהבתי את באפי כשהייתי בת 7 בערך, ועדיין יש לי כלפיה רגשות נוסטלגיה חמימים, בערך מה שאני מרגישה כלפי סדרת רומח הדרקון, אבל אני כבר לא אגזים ואגיד על אף אחת מהן שהן משהו מיוחד), אבל את דולהאוס אהבתי מאוד (לפחות עד סוף העונה הראשונה שבה התחלתי לשנוא אותה קצת.) ודושקו חמודה! בתור מי שסבורה שכל אישה יפה או סקסית בעולם הזה צריכה למות (עפ"י עקרון 'אם היא מהווה תחרות, היא צריכה למות') חוץ מלייטון מיסטר, דבורה אן-וול וקריסטן בל (עפ"י עקרון your'e funny, I'll kill you last), אני חייבת להודות שדושקו לא שידרה מבחינתי בשום שלב סקסיות ברמה שתגרום לי לזרוק לבנה על המסך.
כמה מוזר.

הו, היא לא סקסית.

חלילה! יאק. היא רק עושה מלא פוזות ומניפה את השיער וזוקפת את דדיה בגאון בצורה מאד מזויפת ומעצבנת. לא הייתי מחליפה קבוצה בשבילה - דבר שהייתי עושה בשביל מישהי שנראית כמו ריהאנה, נניח, או ההיא שמשחקת את ייגריט במשחקי הכיסאות.
ואני חייבת לציין שהתגובות שלך גורמות לי לצחוק בקול ולאנשים שסביבי לתהות האם אני שפויה.

אכמו

New member
אל חשש, הדעות חלוקות לגבי הסדרה

גם אני לא השתגעתי עליה, וכן, אני חושבת שזה בעיקר בגלל דושקו. מחבבת אותה, אבל היא פשוט לא שחקנית טובה מספיק לתפקיד מרובה דמויות כזה, שדורש וירטואוזיות. לראייה טטיאנה מסלאני והעבודה הנהדרת שהיא עושה ב-Orphan Black. ככה זה אמור להיראות.

ואם את עדיין מפחדת מסקילה, מוכנה למשוך את האש אלי ולומר שממש לא אהבתי את האוונג'רז, אפרופו וידון.

אכמו

New member
אבל עכשיו צריך להוסיף בגלל החתולה

שאני לגמרי ממעריצי וידון - באפי ופיירפליי הן מהסדרות האהובות עלי בעולם כולו, ומאוד אהבתי את בקתה ביער. אז מעריצה, אבל לא מעריצה שוטה. מחכה בציפייה ל-S.H.I.E.L.D

אכמו

New member
We are Legion

טוב, לא באמת, הרוב כן אהבו. אבל אנחנו איכותיים!

למעלה