במה אנחנו צופים הסופ״ש?

avivs

New member
מישהו ראה סדרה שוודית

או לא שוודית, אבל קרוב, שנקראת real humans? התחלתי את הפרק הראשון וזה נחמד. זה על רובוטים שנראים ומתנהגים כמעט כמו בני אדם.

אכמו

New member
ראיתי את העונה הראשונה

עדיין לא את השנייה. וכן, זה טוב מאוד.

MonicaF

New member
ראיתי "אבדון" עם טום קרוז

הרעיון לא רע, הביצוע לא משהו והסוף די מעצבן.
וחבל.
מורגן פרימן - ראיתי אותו לפני מאה שנים בסרט "בלתי נסלח" ולפני חמישים שנים בסרט "חומות של תקווה" ובשניהם הוא שיחק טוב מאד לדעתי. בעצם גם בסרט "הנהג של מיס דייזי" הוא שיחק טוב. חוץ מזה - הוא פשוט מאכזב כל פעם מחדש. נמאס לראות אותו מלהק בסרטי הז'אנר ומטביע בהם חותם חיוור שקוף ומעצבן ובכך מוזיל את הסרטים.
פשוט חבל לראות רעיון טוב מתקלקל לך מול העיניים.
אגב שחקנים, אני מאד מעריכה את טום קרוז מאז צפיתי בו בסרט "מגנוליה" והוא עושה עבודה נהדרת ב"משימה בלתי אפשרית" - אבל למה הוא לא תמיד מחשק טוב?
ומה שהכי הרבה אהבתי בסרט "אבדון"
היתה הבריכה השמימית הזו!
וכמובן, הרעיון של לתת לבני אדם להילחם ביניהם כשהם בטוחים שהם נלחמים באויב.

מיכאל ג

New member
כבר הרבה שנים שמורגן פרימן תקוע בתפקיד

של דמות המנטור. כל פעם שצריך בעלילה איזה מישהו שיודע יותר מהגיבור ומסביר לו דברים (לפעמים נכונים, לפעמים שקרים) או שולח רמזים מסתוריים - לוקחים את מורגן פרימן.
במעט הסרטים בהם הוא אשכרה מקבל דמות עם תוכן ואישיות (כמו the bucket list) הוא ממש טוב.

avivs

New member
מאוד אהבתי את הסרט.

מהנה עם רעיון נחמד.
פרימן תמיד עושה עבודה טובה, הבעיה היא שהוא עושה כל פעם את אותה העבודה.

MonicaF

New member
הוא היה נוראי בסרט

Now you see me now you don't
והוא גרוע בסרטי בטמן למיניהם.
הוא כמו הימור בטוח בסרטים בינוניים מבחינתי.

MxIxAx

New member
ARROW פרק עשירי בעונה הראשונה

עכשיו שמשחקי הכס חזרה, המבחר שיש לי לצפייה הוא יותר רציני, במהלך הפסח יש כמה ימים טובים לעשות מרתון סדרות:
VIKINGS
BLACK SAILS
AGENTS OF SHIELD
ARROW
FAMILY GUY
GAME OF THRONES

השבוע צפיתי בקולנוע בשני סרטים, קפטן אמריקה שתיים שהיה טוב עד מצויין, הסרט השני הוא מבול שלעומת האישה שנלוות אלי, אני נהניתי פחות ממנה, העיבוד לא עושה מחווה טובה לסיפור המקור בכלל, הפכו אותו לניסיון לשובר קופות וזה גרוע, בקיצור

בקשר לפרק של ARROW, הפעם סיפור הליבה נדחק הצידה לטובת עניין שאפשר לקרוא לו סיפור אותנטי (חלקית, כי הסוף שונה ביחס לאותנטיות הזו) בארצות הברית.

זהו,צפייה מהנה בינתיים, ברכת חג שמח רשמית עוד תבוא.

MxIxAx

New member
VIKINGS פרק שני עונה שנייה

חזרה לאדמות המערב, למביני העניין

אז, לאחרונה גיליתי שאני מכורה

לסדרות בלשיות של abc family. אחרי מרתון חוזר של משחק השקרים, על 1.5 העונות המופלאות שהסתיימו בטרם עת שלה, עברתי לראות twisted - עוד סדרה חביבה על מקרי רצח בעיירה קטנה ושלווה ותיכוניסטים שמסתבכים בנסיון לפענח אותם.
וכן, נכון, כל הסדרות האלה סובלות מעודף סצינות המשפחה-האמריקאית-המושלמת, אבל זה בערך כמו שכל הסדרות של HBO סובלות מעודף סצינות סקס. כאילו, אני חושבת שאלה מן סימני היכר של הערוץ, ומרגע שפשוט משלימים עם קיומם מתחילים להינות.
בכל אופן, אני חושבת שהעובדה שראיתי אתמול 7 פרקים של twisted ברצף במקום ללמוד למבחן שלי אומרת *משהו*.

MxIxAx

New member
התחלתי את העונה הרביעית של משחקי הכס|כתר

עברתי הרבה דברים מהפעם האחרונה שהייתי שם בסדרה, ההנאה לא חלפה

מתי הפרק הבא משודר?

MxIxAx

New member
הפרק השניים עשר של שילד

אחרי קפטן אמריקה חייל החורף אני מאוד סקרן לגבי ההמשך של הסדרה, איך לא?

avivs

New member
משחקי הכס החדש.

פרק 2.
מדהים.
כמה שציפיתי למה שיקרה בסוף, הם עדיין בנו את זה מעולה.
יופי של עונה בינתיים.

שומרים על הרמה של עונה 3

מבחינת תסרוט, בימוי ומשחק, אבל מתבססים על חומר מקור שמספק עלילה יותר מעניינת. יש לעונה הזאת פוטנציאל ענק.

שמעתי ברדיו שמתוכננות עוד 2 עונות וזהו

הייתכן? אולי הם מתכוונים לעשות 2 עונות לספרים 4 ו5 ואז אולי לעשות סרטים שיסגרו את זה, כשיצאו הספרים האחרונים?

מממ..אני חושבת שיהיה קשה

להכיל את הספרים האחרונים שאמורים לצאת (שהמון אמור לקרות בהם) בסרטים, אלא אם כן יפצלו כל ספר לסרט-שניים, ואז זה סתם יהיה מוזר + זה עדיין לא יוכל להכיל אותם טוב כמו עונה שלמה של סדרה (זאת הסיבה שהם הלכו על סדרה ולא סדרת-סרטים מלכתחילה, לא?)
בלהתחיל את הסדרה לפני שמרטין סיים את הספרים, כשהוא ידוע באיטיות שלו, אכן היה מן הריסקיות - אבל אני די בטוחה שהם לא היו עושים את זה אם הם לא היו סוגרים איזושהי עסקה עם מרטין קודם. נניח, שהוא יוציא את הספרים האחרים בזמן. לא כזה מוגזם לבקש את זה! יוצאת עונה בשנה, עכשיו אנחנו בספר השלישי, ז"א יש לנו עוד שנתיים לשתי העונות הבאות, ואז עוד שנה לחכות לעונה שאחרי - אני די בטוחה שהצופים יסכימו למתוח את זה גם על שנתיים - אז מה, תוך 4-5 שנים אי אפשר לסיים שני ספרים?
או לפחות זה מה שאני רוצה לקוות לו, בתור אחת שלא רוצה למות לפני שאני אדע איך כל החרא הזה מסתיים P:

למעלה