אה, וגם ורוניקה מארס
lame, ומוכוון מעריצים להבחיל.
כמה שחיכיתי לסרט הזה...וקשה לתאר עד כמה הוא אכזב אותי.
טוב, אז, המעריצים שילמו לנו על הסרט הזה, אז בואו נשים שם דברים שמעריצים מעריצים: ורוניקה ולוגאן חוזרים להיות ביחד? check. ורוניקה חוזרת לנפטון למרות שכל חייה רצתה לברוח משם, ובסוף מחליטה להישאר שם, במקום להיות עורכת דין מוערכת בניו-יורק, כי, טוב...כי ככה? check. אה, ואת מי מהדמויות הישנות המעריצים ירצו לראות? וולאס, מק, ויני, וויבל, קליף, מדיסון, דיק (כולם אוהבים את דיק) - אז כולם שם, בלי שום סיבה נראית לעין. כדי שזה לא יהיה עד כדי כך בולט מנסים להסוות את זה בבדלי עלילות משנה שאיכשהו יגרמו לאנשים האלה להיראות פחות תקועים - כמו הקטע הלא ברור הזה של סלסט קיין שיורה בוויבל, או פגישת המחזור הזאת - זאת אומרת, אה, איזה צירוף מקרים מוזר, בדיוק כשורוניקה צריכה לחזור לנפטון כדי לעזור ללוגן, באותם ימים ממש, יש פגישת מחזור של נפטון היי! - אבל הנסיונות האלה שקולים לנסיון להסוות מיקימאוס ענקי באמצע בנק. כאילו, ברור שהוא לא שם כי הוא רוצה להפקיד צ'ק. הוא שם כי הוא מיקימאוס and we love him.
[לפרוטוקול: כן, גם אני אהבתי מאוד את כל הדמויות האלה, וגם אני שמחתי לראות אותן, אבל אני חושבת שהייתי שמחה יותר אם היה פחות מהן אבל הן היו יותר קשורות לעלילה. וואלאס ומק היו קשורים, למשל. וגם ג'יה והבחור החדש הזה שהם שלפו מהתחת. לפי זה אנחנו יודעים שהם הרוצחים - ז"א, כי וולאס ומק לא יכולים להיות, והשאר לא היו על הסירה ההיא. ובכלל התעלומה היתה חלשה בטירוף ונפתרה ב-5 הדקות הראשונות של הסרט ע"י המעריצה המשוגעת הזאת. כל מה שורוניקה עשתה היה לומר "הממ, יש משהו בתיאוריה של הבחורה" ואז להיווכח שהיא באמת צדקה].
כן, מה עוד? רמות השחיתות של המשטרה? מטורפות ולא אמינות.
ורוניקה ולוגאן חוזרים להיות ביחד. אז בסדר, היו להם זמנים יפים, אפשר להבין למה הם ירצו איזה זיון-נוסטלגיה. אבל מכאן ועד לעזוב הכל, לזרוק את כל החיים שלך לפח ופשוט להישאר לגור על לוגאן בבקתת האהבה - זה כ"כ מנוגד לאישיות של ורוניקה, וכ"כ לא מנצל לחלוטין את הפוטנציאל בדילמת אוהבת-את-פיז-אוהבת-את-לוגאן-שונאת-את-נפטון-אוהבת-את-העתיד-שלי, שאפילו האפילוג של הארי פוטר היה אמין בהשוואה לזה. אבל נו, המעריצים שילמו, המעריצים קיבלו.
וגם, קריסטין בל נראית כאילו היא השתילה סיליקון בכל מקום. עוד דבר שמשתלב עם האישיות של ורוניקה בערך כמו כל שאר הסרט הזה.
אני פשוט אלך להעעמיד פנים שהוא לא קיים.
נ.ב
בסדרה לייטון מיסטר שיחקה את קארי בישופ. אם כבר היו חייבים להחליף אותה (ואני יכולה להבין למה היא לא רצתה לקחת חלק בזוועה הזאת) לפחות שהיו מחליפים אותה במישהי שנראית קצת פחות כמו טראנסג'נדרית מפחידה.