במה אנחנו צופים הסופ"ש?

avivs

New member
בפעם הראשונה ראיתי

משהו של בטלסטאר גלקטיקה. את הסדרה לא ראיתי, אבל יצא לי לראות אתמול את הסרט החדש שיצא להם. אהבתי. עשוי טוב, בעיקר יחסית לסרט טלוויזיה. הבנתי שבשביל להתחיל כמו שצריך רצוי לפתוח במיני סדרה, ומשם לעבור לסדרה עצמה...

annefan

New member
מה? באמת??

איפה היית בשנים האחרונות??
כשראיתי את הסרט האחרון (את ה-webisodes עוד לא ראיתי את השלם הרצוף), נזכרתי כמה התגעגעתי לסדרה הזו (או לפחות לרובה...)

אחרי העונה השלישית היתה הפסקה ענקית, ואז שחררו את Razor.
גמרתי את הסרט ואמרתי לעצמי "וואו, לזה חיכיתי כל כך הרבה זמן".

תהנה.
מאוד.

avivs

New member
צפיתי גם במיני סדרה.

אהבתי מאוד. אמשיך לסדרה.

Justice League Unlimited עונה 3

משלים פערים מלפני כעשור
ובעיקר תוהה - מי קהל היעד של הסדרה הזו?

לילדים, היא אפלה ופתלתלה מדי לפי דעתי, ולמבוגרים הדמויות והיחסים ביניהן כתובות ברמה של חטיבת ביניים.
נראה לי שהמסקנה היא מבוגרים-ילדים שהם גם אלה שכנראה קוראים את חוברות הקומיקס של הפרנצ'ייז.

adiavn

New member
לדעתי אתה ביקורתי מדי

יחסית לתקופה, הכתיבה מאוד בוגרת ואיכותית.
הפרק Epilogue, שסוגר את הסדרה "Batman Beyond", הוא לדעתי אחד הפרקים הטובים ביותר שיצא לי לראות בסדרות אנימציה.
וגם הפרק הכפול של ה-Justice Lords מצויין.

Jack the Giant Slayer

היה סרט ממש טוב, היה בו כל מה שאני אוהב בסרט. הוא היה מצחיק, מותח אחלה בחלה אקשן ואפקטים מדהימים והרבה מהם. מאוד אמין מבחינה ויזואלית וגם טוויטס קטן בסוף. זה היה צריך לצאת בקיץ, זה סרט קיץ מושלם. גם ההמרה ל3D הייתה טובה לשם שינוי והיו כמה מוקמות שהשימוש בתלת היה טוב ומתבקש. סינגר במיטבו, מאוד מומלץ.

לפני הסרט היה טריילר משעשע לCloudy with a Chance of Meatballs 2

Yuli Gama

New member
שליש הוביט והתחלנו person of interest

ההוביט היה תענוג (חבל על הזמן, לא ציפיתי שזה יהיה כל כך מוצלח) אבל היינו עייפים מדי אז דחינו את המשך הצפייה ליום אחר.
person of interest... לא יודעת. מישהו ראה? שווה להמשיך לצפות?

annefan

New member
את מדברת על הסדרה?

אם כן, אז בהחלט שווה.
בבסיס שלה היא סדרת אקשן, אבל יש לה מיתולוגיה מאוד מעניינת, דמויות ראשיות מעניינות, ודמויות משניות מאוד מגניבות.

Yuli Gama

New member
אכן הסדרה

שמחה לשמוע כי הפרק הראשון היה חביב אבל לא יותר מזה.איך יכולה להיות שם מיתולוגיה? זו סדרת מד"ב, לא?

annefan

New member
מיתולוגיה במובן של היסטוריה של הדמויות

הסדרה חוזרת לשורשים של הדמויות שלה, וזה חלק מרכזי מהעלילה.

annefan

New member
עוד משהו

זו סדרת אקשן, ולא מעט פרקים הם בפורמט הרגיל של הרע השבועי.
גם את הפרקים האלו הם עושים טוב מאוד.
אבל, הפרקים המעניינים (אותי) הם אלו שבאמת עוסקים במיתולגיה של הסדרה, בעיקר בזו של הדמות הראשית. הם פרקים שחלקם מתחילים בפורמט הרגיל ומשלבים היסטוריה, וחלקם שוברים את הפורמט.
בעונה השניה כבר היו ארבעה כאלה, והם היו פרקים מעולים, אחד-אחד.

נראה שנולאן קיבע פורמט מסוים בעונה הראשונה, עם חריגות קטנות.
עכשיו הגיע הזמן לשבור אותו.

עוד נקודה, נראה לי, למרות שיאן לי ביסוס לכך, שנולאן יודע בדיוק לאן הוא רוצה לקחת את הסדרה. ככה שיש זמן לדברים להיבנות.

מיכאל ג

New member
גם אני חשבתי ככה אחרי הפרק הראשון

היא נראית, לכאוןרה, כמו סדרת אקשן עם "גימיק" שהם מקבלים מידע מוקדם על מעשי פשע.
אבל.
מה שנראה כמו גימיק הולך והופך למשמעותי יותר. איך ולמה פינץ' יצר את המכונה ומה באמת היא יכולה לעשות הן שאלות שהופכות יותר ויותר חשובות במהלך הסדרה. גם הדמויות הופכות להרבה יותר מעניינות. לדעתי הסדרה הזו היא אחד הדברים הטובים שיש כיום בטלויזיה.
ואפילו בתור "סתם" סדרת אקשן היא הרבה יותר מוצלחת מסדרות נוסחתיות אחרות רק בגלל שריס הוא כזה badass - מבחינתי הסדרה הזו היא גרסת העולם האמיתי לבטמן (עם כל הכבוד לסרטים של נולאן שעשו צעדים בכיוון, הם לא באמת ראליסטיים לחלוטין).

Arthur Dent

New member
אני לא רואה את הסדרה בגלל המשחק ה"מעולה"

או ה"עומק" של הדמויות..

השטחיות הטכנולוגית מציקה לי מאד (מסוג הסרטים שרואים על המסך של ההאקר קבצי CSS וג'אווסקריפט).

אבל !!!!!!!
זאת סידרה טובה, אין פרק משעמם, יש עלילה, יש שינויים, יש כלב הולנדי, יש כמה סיפורי רקע, וכל פרק מצליח להפתיע או לחדש.
וזה להבדיל מהמון סדרות אחרות שיש להם איזה 2-4 פרקטים מעניינים בעונה וכל השאר זאת מריחה או מיחזור.

אז אני לגמרי סולח להם.

Arthur Dent

New member
אני דווקא כן רואה את הסידרה

הנושא של ההודעה הקודמת יכול להקרא בשתי דרכים שונות, תלוי באינטונציה :)

is00

New member
לא רמזתי שהסדרה לא טובה.

הסדרה, לדעתי, הכי מוצלחת שעלתה בעונת 2011-12, אבל המשחק של ג'ים קביזל פשוט כל כך מונוטוני, יבש ונוקשה וזה פשוט חבל.

מיכאל ג

New member
למה, הוא משחק מעולה רוצח חסר רגשות

סה"כ התפקיד שלו רוב הזמן הוא להיות שוורצנגר כזה שהולך בחליפה ויורה לאנשים בפרצוף תוך כדי שהוא אומר משהו שנון כאן ושם. ואת זה הוא עושה מעולה. הוא נראה טוב בחליפה? הוא מחזיק את האקדח יציב? פעם בפרק יוצא לו איזה וואן-לינר? הוא מילא את תפקידו.

למעלה