במה אנחנו צופים הסופ"ש?

Arthur Dent

New member
אני ממליץ גם על ELEMENTARY

גם סדרה שלא קופאת על שמריה, לפחות בינתיים.

annefan

New member
אה, ככה

היא לא סדרה רעה. היא גם לא סדרה משהו מי יודע מה. בסדר כזו.

Yuli Gama

New member
צופה בה

גם הסדרה השניה, זאת עם הפרופסור/בלש/ הסכיזופרני מומלצת בחום.

Wreck-It Ralph אתמול בערב, פעם שניה.

הסרט הזה פשוט מקסים ברמות שקשה לי לתאר. הוא קולט במדוייק את האווירה והנוסטלגיה שחשים רבים כמוני, שנולדו בשנות ה-80 המוקדמות, למשחקי ארקייד וכמובן גם משחקי המחשב.
הוא נע ויזואלית בין כמה סגנונות (שמסמלים כל אחד תקופה אחרת וז'אנר אחר במשחקי וידאו) ומלהטט ביניהם בצורה מושלמת, ובסה"כ הסיפור חמוד מאד, אבל לא מתוק וסכריני לגמרי כמו שהתרגלנו מדיסני.
חוץ מזה, המוזיקה מתאימה במדוייק, כולל כל האפקטים הקוליים הנדרשים של משחקי וידאו ישנים, וכותרות הסיום.... וואו. כל הסגנונות הויזואליים האפשריים!!

בקיצור, כמו שכבר אמרו חכמים ממני, דיסני התעלו על עצמם ועשו סרט-פיקסאר. לראות, גם אם אתם לא גיימרים.

מסכים איתך כמעט לחלוטין.

אני לא חשבתי שאמיצה היה משעמם, והיו קטעים שהיה משעשע, אבל הוא ללא ספק הרבה מתחת לסטנדרטים שאנו רגילים לראות מפיקסאר (שלצערי ירדו באופן כמעט עקבי בסטנדרטים שלהם, צעד צעד, בסרטים האחרונים).
אין ספק - ראלף ההורס היה צריך להיות הסרט שפיקסאר עשו במקום אמיצה. ומכיוון שהם לא עשו, איזה מזל שדיסני עשו אותו.

avivs

New member
יופי של סרט.

היה צריך לזכות באוסקר במקום "אמיצה", לדעתי.

מיכאל ג

New member
לא ז'אנרי - אופטימיות היא שם המשחק

סרט שכל הביקורות אומרות שהוא קומדיה רומנטית, אבל למרות שיש בו סיפור אהבה ולמרות שיש בו נימה הומוריסטית משהו, הוא רחוק מלהיות קומדיה או רומנטי. זו דרמה על פגועי נפש - שוב, הביקורות מזכירות שהגיבור יוצא בתחילת הסרט ממוסד לחולי נפש, אבל שוכחים להזכיר שהוא מאני-דיפרסיבי עם נטיה להתפרצויות אלימות ובלתי נשלטות, ואפילו דלוזיות אם הוא לא לוקח כדורים אנטי פסיכוטיים בקביעות. גם הדמות הנשית לא חפה מבעיות נפשיות, וגם לאבא של הגיבור יש תסמינים של OCD. בקיצור, לא בדיוק חומר לקומדיה קלילה. מזכיר את עמוק באדמה, וספציפית, את בילי, קלייר וג'ורג' בהתאמה.

avivs

New member
אהבתי את הסרט.

הוא מצליח להצחיק ולרגש. המשחק של לורנס משובח, אבל לא נראה לי שהגיע לה האוסקר. היה לה הרבה מאוד מומנטום במקרה הזה.

למעלה