במה אנחנו צופים הסופ"ש?

subatoi

New member
אגב, יש בו שני קטעים שיהפכו לויראליים מאוד

ביוטיוב בחו"ל. מאוד.

subatoi

New member
ובכן,

מדובר בשני קטעים שידיעה עליהם מראש לא תהווה ספוילר לעלילה של הסרט עצמה, אבל לדעתי ממש עדיף לא להחשף אליהם לפני הצפיה, אלא לשמור את החוויה המגניבה לסרט עצמו.

אבל למי שממש מתעקש...
בהמשך

מדובר כאמור בשני קטעים.
א. קטע שכולל הצגת תאטרון שמשלבת את שייקספיר ואת סטארוורז, פחות או יותר.
ב. קטע קברטי שבו סטיוארט שר ורוקד. חלק קטן מזה נמצא בסרטון היח"צ הזה.

agamkedem

New member
כבר ראיתי את הסרט

(ללהיות הבן של רשף לוי יש יתרונות)

אבל כן, צודק.

subatoi

New member
קצת מבאס לגלות שהיח"צ של הסרט עובד כרגע על

למשוך מעריצים של סטיוארט, ולא על למשוך קהל לסרט. ב"ידיעות" של הבוקר יש קוד לצפיה בסצינה אחת, ובוויינט יש עכשיו וידאו לסצנה שניה, שתיהן לא קשורות לעלילה של הסרט ושתיהן הסצינות הכי מפתיעות וכיפיות של סטיוארט.
באסה.

אני מציע - למי שמתכנן לראות את הסרט - לא לצפות בהן קודם.

Arthur Dent

New member
איירון מן 3

ממש סבבה. נראה לי שיהיה סיבוב שני כי נדמה לי שהחמצתי כמה בדיחות, כמו ההיא על הילד שבא לבקש חתימה וכריסמס

מיכאל ג

New member
ב-YES יש סרטים מעניינים בזמן האחרון

אתמול ראיתי את abnother earth, סרט שהוא בעיקר דרמה כשברקע שלו יש עלילה מד"בית על גילוי של כדור ארץ מקביל. אבל האמת היא שהשחקנית הראשית, בריט מרלינג, עשתה לי את הסרט. היא משחקת צעירה מבטיחה שברגע של חוסר תשומת לב גורמת לתאונה והורגת משפחה שלמה, והסיפור שלה פשוט קרע לי את הלב. הסיפור המד"בי שברקע נותן איזה נופך ועוזר לקלוזו'ר בסיום אבל הסרט היה יכול לחיות גם בלעדיו.

היום מקרינים את סרט האימה של קווין סמית, red state, משהו על כנופיה פסיכוטית של נוצרים שמרנים. אני כבר ויתרתי על קווין סמית די מזמן, הוא גמר את הסוס מבחינתי, אבל זה משודר, אז אני לא אראה?

חוץ מזה היה עוד סרט מעניין אבל לא ז'אנרי שהוקרן לזכרו של ג'יימס גנדולפיני - In the loop, קומדיה פוליטית שכמו הסדרות מאת אותו יוצר, veep ו- the thick of it (וכמו פולישוק המקומית), מכילה שעתיים רצופות של פוליטיקאים שמקללים אחד את השני באופן יצירתי במיוחד עם תוספת דושבגים בצד.

אכמו

New member
לגבי abnother earth

באמת יופי של סרט. השחקנית הראשית הנהדרת היא גם אחת משני היוצרים של הסרט. היא עשתה עוד סרט מעולה - Sound of My Voice, שגם בו המד"ב הוא הרקע והעיקר זה הדמויות ומה שעובר עליהן, מומלץ בחום.

אכמו

New member
ועכשיו גיליתי

שלה ולבחור שכתבו את sound of my voice יש סרט חדש, the east, שנראה מצוין. ומלבדה משחקים שם גם אלכסנדר סקרסגרד ואלן פייג'. מגניב.

מיכאל ג

New member
השמות כבר מוכרים לי

אבל הייתי צריך את ההמלצה שלך בתור דחיפה לבדוק אותם. תודה!

Arthur Dent

New member
in the loop - כבר כתבתי עליו פה פעמיים

פה ופה
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=161&MessageId=166661178
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=161&MessageId=154392344

להגיד שהוא רצף של קללות יצירתיות זה מאד אנדרסטייטמנט - זה סרט מבריק, שנכנס להרבה מאד דקויות ולעובי הקורה של הפוליטיקה הטראנסאטלנטית

חוץ מזה הזכרת לי משחק מחשב בשם another world, וחשבתי לי שיהיה נחמד מאד אם יהפכו אותו לסרט, במיוחד אם ישמרו על האפקט כמו שהוא, בלי מילים.

כריכרכה

New member
עד היום לא התאוששתי מהסקירה של שרי רז

ב"מהיום למחר עם עמנואל הלפרין" את הסרט הזה לפני כ-4 שנים.

White House Down

ההתחלה מייגעת. איזה 40 דקות עד שמגיע אקשן ראשון. מאוד משעמם אבל כשמתחיל האקשן והסרט נכנס לקצב נהיה סבבה. נפילת אולימפוס שהיה בדיוק באותו הנושא לפני כמה חודשים היה הרבה יותר טוב. לחכות לבלו ריי.

כריכרכה

New member
רולנד אמריך מאכזב עם תקציב ענק?

את אולימפוס שווה לראות רק בגלל רבע שעה של אקשן מטמטם (ומטומטם ברובו) אחרי כ-20 דקות מתחילת הסרט.

הרעיון כמובן לא מקורי וכבר הופיע אצל וינס פלין (בדיוק נפטר) וב-24 ומן הסתם גם במקומות אחרים.

MxIxAx

New member
ראיתי והתרשמתי מהטריילר

אני כבר חשבתי בלי מחשבה שזה משהו קרוב למשחקי הכס... משום מה

Arthur Dent

New member
odd thomas

סרט שקצת בועט במוסכמות של סרטים אמריקאים מז'אנר השדים והזומבים. אולי,, לא ממש בועט, אבל בהחלט נכנס להם בפרצוף.

כשהראו כנסיה ממש חששתי שיתחילו להשתמש בסממנים דתיים כדי להציל את העולם, אבל הוקל לי כשהגיבור הראשי עשה שם פיקניק עם החברה החתיכה שלו, שאם כבר אני מזכיר אותה, יש לשער שהסצנה שלה בתחתונים לא תמוש ממני בשבוע הקרוב.

הבחירה בשחקן הרשע הראשי היתה מוצלחת למדי, ונראה שלי שזה אותו אחד שהיה בתפקיד דומה ב-MIB2 או 3 או בכלל ב-immortel.

בכלל, השדים משחקים תפקיד מאד מוצלח בתור יצורים שאין להם השפעה פיזית ישירה כמו אצל באפי ודומיהם. זה מעשיר את העלילה גם אם במעט, כי במקום שאיזה גיבור על סתם יפוצץ אותם במכות ובחרבות, הוא צריך להתעמת עם המציאות (עד גבול מסויים, כי בסוף מגיע האקדח).
גם זאת קונטרה נחמדה ביותר לסרטים והסדרות האמריקאיים שהדבר שהכי מפחיד בהם זאת בעיקר השטחיות.

ספוליר קטנטן:

הסוף לא שמח
וזה עוד סטירת לחי לז'אנר - יש!...

rsmb1

New member
הגרסה הטלוויזיונית מ- 1998

של הספר עולם חדש מופלא, אבל רק אחרי שאני אסיים את הספר.

למעלה