במה אנחנו צופים הסופ"ש?

מיכאל ג

New member
pain & Gain

ראיתי את הסרט החדש של מייקל ביי ולהפתעתי ממש נהניתי ממנו. קומדייה מבוססת על סיפור אמיתי על חבורת עבריינים / שרירנים ומפתחי גוף שמחליטים לחטוף אנשים ולהכריח אותם להעביר להם את כל הרכוש. ה"גיבורים" הם חבורת אידיוטים שלא להאמין (אני מניח שהאמיתיים היו קצת פחות טפשים) והסרט כמובן מתרחש במדינה היחידה בארה"ב בה דבר מטורף כזה יכול לקרות - פלורידה, מה שנותן לכל הסרט אווירה שמאוד מזכירה את הספרים של אלמור לנארד, קרל הייאסן או דייב בארי.

ראיתי אותו ממש מזמן אבל אני זוכר שהיה סרט טוב

בסגנון של סנאץ'. האמת שלא ידעתי שזה של מייקל ביי, ובמהלך הסרט הייתי בטוח שזה סרט של גאי ריצ'י בגלל הסגנון הדומה. בכותרות הסיום הייתי די בהלם כשראיתי שזה סרט של ביי...

MxIxAx

New member
עוד פרק במשחקי הכס וסיום מילניום

של סטיג לארסון

subatoi

New member
פרקי מב"כ לקראת אייקון. מזל שיש את אייקון,

כדי לתת הצדקה לעשות דברים שאין זמן לעשותם בכל שאר השנה.

avivs

New member
איירון מן 3

באופן מפתיע חיבבתי אותו. אולי האהוב עליי מבין השלושה.

rsmb1

New member
Top of the lake (בקצה האגם)

מיני סדרה בת שישה פרקים, שמספרת על בלשית (שמגולמת ע"י פגי ממד מן) שחוזרת לעיירת הולדתה כדי ללוות את אימה במהלך טיפול במחלה, ומבוקשת ע"י המשטרה לסייע בחקירה. ראיתי 3 פרקים בינתיים שהיו טובים.

Legend of Korra - מעין סדרת נוער/ילדים ששמעתי עליה והתחלתי לצפות בה והופתעתי לטובה. היא לא רעה בכלל, וההומור עובד יותר פעמים משהוא לא עובד, ובסה"כ ב- 4 הפרקים שראיתי בינתיים הצפייה הייתה מהנה.

Yuli Gama

New member
Legend of Korra היא המשך של

שהיה נהדר.
ממליצה לראות

rsmb1

New member
תודה

כבר ביררתי על זה, ואני חושב שאני אצפה בה לאחר שאסיים את כל פרקי Korra הקיימים.
זו אחלה של סדרה כיפית וקלילה.

rsmb1

New member
עוד לא

אבל ב- 13 ממשיכה העונה הראשונה לפרק 13.

כריכרכה

New member
אווטאר וקורה מומלצות מאוד לכל המשפחה

כמובן שחובה לצפות בשפת המקור (מי זה "צוקו"?). ב-13 להבנתי מתחיל הספר השני/העונה השנייה.

rsmb1

New member
סיימתי אותה אתמול

לא התרשמתי ממנה כמו הביקורות המשבחות. היו בה הרבה דברים טובים, אבל גם הרבה דברים קטנים ומרגיזים.

is00

New member
פרומתיאוס.

היה נחמד, אבל לא יותר מזה. האמת היא שבסוף לא ידעתי אם הייתה אמורה להיות איזו פואנטה בו וגם לא היה ברור לי מה הקשר שלו לסדרת "הנוסע השמיני". לטעמי זה היה יכול להיות סרט גם ללא קשר אל סדרת הנוסע השמיני. בגלל זה כל הקטע שהסרט הסתיים בו - עם "הבקיעה" של היצור המוכר מ"הנוסע השמיני", הרגיש לי קצת כפוי מדי. כקטע שרק נועד כדי "להראות" שאכן יש קשר בין השניים.

avivs

New member
אני מהמעטים

שממש אהבו את הסרט הזה.
אני חושב שמצלמים לו המשך, או שאמורים לצלם.

is00

New member
אז מה בדיוק הקשר שלו לסדרת "הנוסע השמיני"?

חוץ מהסוף.

למעלה