במה אנחנו צופים הסופ"ש?

avivs

New member
זה קדמון

אז הקשר אמור להיות רק בסוף הסרט.
בכל מקרה לא הפריע לי החוסר חיבור לנוסע השמיני. הוא עבד טוב בפני עצמו.

is00

New member
בדיוק - הוא יכל לעבוד גם בלי הקשר שעשו בסוף.

אז למה למכור אותו או בכלל "לבסס" אותו על סדרת "הנוסע השמיני"? לדעתי זה סתם היה טריק זול של חברות ההפקה וההפצה של הסרט.

כריכרכה

New member
אותי החיבור בסוף לנוסע השמיני הגעיל מאוד

אני בכלל מתעב את סדרת הנוסע השמיני שהיא מבחילה בעיני, הסיבה היחידה שהתחלתי לצפות בסרט היא כי לא ידעתי על הקשר הזה. אבל בסה"כ אני מסכים שהוא לא רע, מעורר אווירה של סרט מד"ב קלאסי.

cordilio

New member
גם אני אהבתי

באמת לא הסרט של העשור, אבל סך הכל נהניתי לראות אותו. אני זוכר שדיברו על סרט עמוק ובעל רבדים פילוסופיים וכל מיני חרטוטים כאלה, וזה לא היה ממש זה. גם הקשר לנוסע השמיני היה בעיקר טריק שיווקי זול.

Yuli Gama

New member
שנאתי כל רגע ממנו

ערמת אנשים טיפשים שעושים דברים טיפשיים ולא אמינים.
הו כן, הוא נוריד קסדה.
הו כן, בוא נלך לאיבוד כאשר יש לנו GPS משוכלל
הו כן, סנפלינג רגע אחרי ניתוח זה כיף חיים....
והכמובן, הו כן, רצים רק בקו ישר (למרות שבכנות זה דווקא פחות הפריע לי יחסית לכל השאר)

aשרון

New member
פרומיתיאוס....

אהבתי את הסרט ואני אוהב אותו יותר לאחר שאני צופה בו שוב ושוב.

הסרט כמכלול בא לספר סיפור העומד בפני עצמו ולתת לנו בקטנה רקע לעולם שמסביב ל'נוסע', הרי ביקום הזה יכולים להיות כל כך הרבה דברים. ואני מאמין שנדע יותר בסרט ההמשך.

יש כמה קשרים ל'הנוסע השמיני' שמופיעים במהלך הסרט, כגון:
החללית של המהנדסים, הספייס ג'וקי, השם של הכוכב, השינה בזמן הטיסה, ויילנד היא למעשה החברה שמופיעה בסרטי הנוסע כ the company המסתוריים שרוצים לנצל את היצור ולא אכפת להם מי ייהרג בדרך.

trilliane

Well-known member
מנהל
בלוסום! כן כן, הסדרה מהניינטיז... עדיין חינני

הייזל

New member
מרתון "מכושפות"

שעוד לא נגמר ובטח ימשיך כל החודש.

כל הבחורים שהן יוצאות איתן בעונות הראשונות נראים אותו הדבר.
מופיעים שם שחקנים כמו איימי אדמס והבחור ששיחק את המומיה בסרט "המומיה". נשמע כאילו כל וורלוק ושד שהן מתמודדות איתם יש מבטא או קול מוזר.
אני עדיין לא מבינה איך הסדרה הזאת שרדה 8 עונות.

dorhaimovich

New member
תאמינו או לא, שעה מכושפת

רוצה להפוך את אח שלי (8) לחובב מתח כמוני.
זו סדרה מטומטמת שמורכבת לרוב מפרקים לא מפחידים וחסרי עלילה, אבל יש כמה פרקים טובים: (אני שם כאן אזהרת מיני ספוילר, כי מצד אחד אני די עומד לגלות, ומצד שני- מי רואה כאן שעה מכושפת?) הפרק עם הקברים ו"כל כך קר לי", הזקנה שמתה והוודו, וגם הפרק עם הזומבים. זו התחלה די בסדר לחיים של סרטי מתח מגניבים ועל טבעי

aשרון

New member
נוסטלגיה...

חכי שתגיעי לפרק האחרון בעונה 3, פרק נהדר.
ולאיפה נעלמה הולי מרי קומבס?, מגיע לה סדרה משלה אחרי מכושפות .

היא בשקרניות קטנות ויפות

אמא של אריה.
(לא ראיתי מכושפות. שקרניות סדרה טובה דוקא. לפחות היתה, לפני שהם החליטו להעניק לאלי literally כוחות על, כולל היכולת להימצא ב-7 מקומות בו זמנית והיכולת לשבש קליטה סלולרית).

כריכרכה

New member
טוב זה ברור מהפרקים הראשונים שזה לא סביר

מי שלא תהיה ה"אלי" הזו (הפסקתי באמצע העונה הראשונה, אולי עוד אמשיך) יש לה יכולות של ה-NSA וה-CIA במשולב פחות או יותר.

למעלה