במה אנחנו צופים הסופ"ש?

MxIxAx

New member
התחלתי את סוף השבוע עם משחקי הכס

העונה היא העונה השנייה הפרק, הוא הפרק התשיעי

MxIxAx

New member

סיימתי את הפרק, הוא הפרק הכי מרכזי שצפיתי בו עד עכשיו, קורים בו המון דברים משליכים (
)
מהמם

annefan

New member
טלוויזיה

POI חזרה. כרגע העונה מתארגנת על עצמה, יש כוכבת חדשה. נחמד, כרגיל, אבל בינתיים More of the same.
סליפי הולו - להפתעתי - ממש לא רע. הכימיה בין השחקנים הראשיים מצוינת, אני מקווה שהעלילה תתפתח.
The Blacklist - אחלה סדרה. ספיידר מצוין והטוויסט בפרק האחרון היה טוב.
SHIELD - מאכזב, אפילו מאוד. לא ברור שיש לסדרה סיפור לספר. בסדר, הטייסת יודעת ללכת מכות, למדען יש מבטא מגניב, המדענית נראית כמו הרמיוני וקולסון בחיים. מה עכשיו? נראה לכם עוד פטנט מגניב??
Revolution - בסדר כזה, אמריקקי. לפי הרייטינג, עונה שניה ואחרונה.
Elementary - התחלנו. נחמד.

annefan

New member
יש כבר עונה שניה

אבל עם הרייטניג הנוכחי, קשה להניח שתהיה שלישית

כריכרכה

New member
more of the same, עשו סוג של reboot

אבל הדמויות אותן דמויות והמבנה העלילתי דומה. מי שחיבב את העונה הקודמת יחבב גם את זאת, וזהו.

הייזל

New member
זה כרגע די שבלוני.

בפרק הראשון כולם נפגשים בפרק השני מתאחדים מול אויב משותף. שבלוני. יש כבר סודות ושקרים. אני עדיין נותנת לסדרה להנות מהספק. לפעמים שבולני יכול להיות עדיין מהנה.

Yuli Gama

New member
Pacific.Rim

חמוד ביותר. המון טאצ'ים נחמדים (למשל הציוד החלוד או "הפלופ" של הזרועות מוח על הזכוכית שהיו בין הדברים החמודים EVER )
והמון המון מחוות לסרטים אחרים, בין השאר לindependence day אבל לא רק. היתה אפילו מחווה לצייר כריכות של של ספרי פנטזיה michael whelan
קשה לסספונד אבל חמוד ביותר ושווה צפיה.

Arthur Dent

New member
ולכן הרגשתי כל הזמן כאילו כבר הייתי בסרט הזה

אז באמת כבר הייתי בסרט הזה.

בגלל ההרגשה המוכרת, כל רגע חשבתי שהנה, תכף יקרה משהו שכבר ראינו בשבעים סרטים אחרים,
אבל זה לא קרה

!! ספויילר !!

עוד רגע הטנטקלים של המוח הולכים לפרוץ להרוג את כולם, וא לא עכשיו אז בפעם הבאה שרואים אותם
או ואם לא במפקדה אז אצל הסוחר. וגם שם זה לא בדיוק קרה.
או שהיתי ב-ט-ו-ח שהמפלצות ישתמשו בו בשלט רחוק - אבל גם זה לא קרה!
או שהבחור יצא מהחדר שלו וילך אל החדר של היפאנית -- אבל גם זה לא קרה!!!
איזה מרענן.

MxIxAx

New member
בחסות ה sfx

אני רוצה לצפות בפסיפיק רים, בקרוב זה יקרה, עניין של ימים או מקסימום שבוע שבועיים

Zarniwoop

New member
סוכני שילד

ראיתי את הפרק הראשון בינתיים. Meh אבל סוג של מהנה, אני אמשיך עוד כמה פרקים.

הפרש הבודד

סתם כי אני זקוקה למשהו מבדר ומטופש. לאחרונה לא ראיתי הרבה כאלה. הסרט האחרון שראיתי היה "רעב", סרט שקיים כדי לגרום לאנשים להרגיש חרא [יחד עם "בושה", "רקוויאם לחלום" ו"המכונאי", יחדיו או לחוד הם מהווים מתכון בדוק לתחושות דיכדוך וסיכסוך].
גם ראיתי את שני הפרקים הראשונים של שילד, ובגלל שלא אהבתי את הנוקמים באתי עם ציפיות בריצפה והופתעתי לטובה, מה שאומר שאני ממשיכה עם הסדרה בינתיים.

never let me go

איזה סרט משמים ומיותר (אם כי הייתי צריכה לדעת - דברים שכוללים את אנדרו גארפילד הם בד"כ כאלה).
אבל ברצינות, צריך כשרון מיוחד כדי להצליח להפוך את הרעיון "עולם שבו מאריכים את תוחלת החיים למאות שנים באמצעות גידול ילדים למטרות תרומת איברים" לסרט כל-כך חסר משמעות. (אם כי, השתלות איברים לא יכולות לפתור אפילו חצי מהבעיות שגורמות למוות בכלל או מוות מזקנה בפרט. וגם, למה לא לגדל איברים או רקמות במעבדות במקום בנאדם שלם שעלול להזיק לעצמו, להתאבד, לברוח?)
אני אלך לראות השתולים עכשיו או משו.

למעלה