במה אנחנו צופים הסופ"ש?

MxIxAx

New member
הסודות מאחורי Doctor Who

טוב אז ככה, אני קורא המון דברים ב sfx על Doctor Who, רציתי לדעת מה סוד הקסם וקצת ספויילרים לא יזיקו, עד כמה שידוע לי זאת הסדרה הכי ותיקה בז'אנר, תודה

נמרוד

אוי... :) שאלה כבדה שאלת...

מה סוד הקסם שהופך סדרה לקאלט? למה נדלקתי על חייזר בעל מבטא בריטי שמטייל במרחבי הזמן בתא טלפון משטרתי וינטג'י (אהם, לא בטוחה איך לתרגם Police Box)? קשה לי לענות - כנראה מאותה סיבה שנדלקתי על Firefly, על Buffy, על Star Trek ועוד... הרי לא סתם 'הדוקטור' נמצא בשטח מאז שנות ה-60 - מצורף קישור ויקיפדיה לכל גלגוליה ועונותיה של הסדרה.
והנה לינק שמצאתי כעת לכתבה נחמדה של ניר תל-אור ושמה "איזה דוקטור?"

trilliane

Well-known member
מנהל
אליפות העולם בהתעמלות!

- הפרק האחרון של המפץ הגדול (מים ביאליק שולתת!!!!!1)
- הפרק האחרון של בונז (אפילו היה לא רע, לשם שינוי)
- ממש עכשיו סיימנו לצפות (בפעם השנייה) בסרט השלישי בטרילוגיית "בורן" המקורית (זהות משהו, לא הצלחתי לעקוב אחר שמות הסרטים בעברית).
- התחלתי לצפות בסדרה הדוקומנטרית Fry's Planet Word – סטיבן פריי בעקבות הבלשנות.

כריכרכה

New member
bletchley cycle, broadchurch

סדרות בריטיות מהנות למדי, אם כי אני מודה שמ-bletchley התלהבתי קצת פחות, אם מתעלמים מכל רעשי הרקע אז בסופו של דבר יש לנו סיפור בלשי שנמרח על פני 135 דקות אבל חלש בהרבה מפרק ממוצע של שרלוק למשל.

Arthur Dent

New member
אני כבר חודש עם scott & bailey מרוצה לגמרי

לא ז'אנרי בכלל, אלא אם גם אתה, כמוני, חושב ששוטרים מנומסים זה פנטזיה על גבול המד"ב.
ה"בעיה" היחידה שצריך לשבת עם מילון צמוד כי אוצר המילים שלהם מגוון עד כדי שלפעמים בחלק מהפרקים הם מפרשים אחד לשני מילים מסויימות, אבל אני סבבה עם זה.
bugger

MonicaF

New member
ההוביט בפעם השלישית, ועוד

ההוביט בפעם השלישית. קניתי את ההוביט בתלת מימד, כמה נהנינו.
מכל רגע

חוץ מזה אמרו לי לבדוק את הסדרה "בתוך הבועה" - מישהו מכיר? המלצות? ביקורות?

התחלתי לצפות גם בסדרה אחרת, חדשה עבורי, למרות ש"נולדה" בשנת 2008: "שובר שורות". סדרה זו השאירה אותי פעורת פה.

ובלילה הזה ראיתי שני שליש מהסרט "תור". רק העייפות מנעה ממני לראות עד הסוף. נראה סרט חמוד.

מה עם "המתים המהלכים"? שווה להשקיע בה?

למעלה