במה אנחנו צופים הסופ"ש?

annefan

New member
חוששני שאתה טועה

HAVEN היא סדרת כבלים, וככזו יש לה עונות קצרות (13 פרקים)

לא במיקרה של HAVEN!

אני מקליט אותה והיא מגיעה ל-22-23 פרקים לעונה,
מה גם שהודיעו בהכרזה לפרק האחרון ששודר שהוא
ה"מיני פינאלה לעונת החורף" והסידרה תחזור (אם
זיכרוני תקין...) בפברואר או במרץ - כמו שאר הסדרות.

avivs

New member
ההוביט 2

את ההוביט הראשון ממש לא אהבתי.
הוא היה יכול להסתכם בחצי שעה.

הלכתי אל השני עם מעט מאוד חשק, אבל לשמחתי נהניתי מאוד.
הסרט החדש טוב פי כמה מהסרט הראשון, וההבדל העיקרי הוא - יש הפעם עלילה.

האפקטים מדהימים, ברורים וחדים. כל הבנייה של הפרטים הקטנים בולטת לכל אורך הסרט.

היה רק דבר אחד שצרם לי באפקטים - הזהב שנמס בסוף, נראה מאוד מלאכותי.

אז כן, גם הסרט הזה היה מסתדר עם שעה פחות, אבל הוא עשוי מצוין ועומד ברף אחד עם סרטי "שר הטבעות".

MonicaF

New member
להוביט 2

שמחה שנהנית.
ברבע השעה האחרונה עם הדראקון, החזקתי לבן שלי את הידיים. הרגשתי שאני מאבדת שיווי משקל.
המסך ענק, ראינו בתלת מימד באיכות HFR, הדראקון ענק בתוך ההר הזה, כל פרט ברור, והאנשים כל כך קטנים. ממש איבדתי שיווי משקל.
מאד אהבתי את הסרט למעט קטעי האהבה המגוחכת בין האלפית לגמד. האם זה היה חלק מהספר?? אני לא זוכרת. אבל מצד שני זה יכול היה להופיע בסיפורים הנלווים שאני לא מכירה. אני זוכרת בספר ההוביט שהגמדים, או לפחות רובם, התלהבו מליידי גלדריאל, כך שזה באמת יכול להיות קטע קאנוני.
לגבי הסרט הראשון שלא אהבת, אפילו קניתי אותו וראיתי אותו פעמיים בבית מאז שראיתי אותו בקולנוע. אנשים רבים השתעממו בקטע השירה בהתחלה (יותר סוף השליש הראשון) אבל אני נהניתי מכל רגע. הקצב שלו נעם לי והרגשתי שכן יש עלילה.
ובחזרה לסרט השני: שמת לב שהדמות הראשונה בפריים הראשון של הסרט, זהו הבימאי עצמו? הוא נוגס באיזה סלרי או משהו.
ואם אני לא טועה, המלצרית שמופיעה בהמשך ואומרת לאנשים לזוז או להיזהר מהמגש שלה, נדמה לי שהיא בתו של ג'קסון.

אכן הייתה זו הופעה נוספת של פיטר ג'קסון בברי

בפעם הראשונה שראינו את הכפר ,על ההתחלה ראינו את ג'קסון נוגס בגזר, בדרכינו לפונדק הפוני המקפץ. אותה סצינה בדיוק חזרה על עצמה עכשיו עם פיטר ג'קסון הרבה יותר רזה מאז אחוות הטבעת. זה היה מצחיק.
קטעי האהבה בין קילי הגמד לאלפית Tauriel לא הופיע בשום מקום בספרים מכיוון שTauriel היא המצאה של יוצרי הסרט והיא אינה דמות מהספרים.
אני מאוד מאוד אהבתי כל שנייה בסרט הראשו, בעיקר את כל מה שהיה בבג אנד כשהגמדים הופיעו בזה אחר זה. לא הייתי מוריד שנייה מהסרט. לגבי השני, כמובן שאהבתי מאוד. סרט מאוד מרשים וסוחף.
כל קורות גנדלף בדול גולדור ישבתי עם פה פעור. זה היה כל כך מדהים, אני לא מאמין שהראו את מה שהראו. וזאת באמת הפעם הראשונה שהפקה קלונועית יצרה דרקון כפי שדרקון אמור להיות. לא לב הדרקון ולא שום סרט אחר לא הציג עדיין דרקון כפי שדרקון אמור להראות באמת על פי ספרי הפנטזיה לרוב עד כה. הדרקון הכי טוב שנוצר על המסך הגדול עד כה, כל שוט שלו פרייסלס.

MonicaF

New member
מסכימה לגמרי על דבריך בקשר לדרקון

ולגבי בתו של ג'קסון? האם היא היא המלצרית? חיפשתי ברשת מידע על כך אבל טרם נרשם על זה credit כלשהו, או שלא מצאתי.

מיכאל ג

New member
מה חשבת על הדרקון ב- בייוולף?

אני לא זוכר הרבה מהסרט, אבל אני כן זוכר שהדרקון הרשים אותי בזמנו.

בזמנו זה היה מרשים אבל אם תראה את זה היום

תראה שהאנימציה השתפרה המון מאז. חוץ מזה הוא לא מספיק גדול והעניים שלו נראות כמו שאר הדמויות בסרט, חלולות מתות כאלה. זה בגלל שאז לא עשו לכידת תנועה גם לפנים של השחקנים, דבר שלמיטב ידיעתי התחיל באווטאר. לא שזה משנה כל כך, הדרקון של בייוולף לא נעשה בלכידת תנועה אלא באנימציה מלאה. סמאוג כן נעשה בלכידת תנועה כולל ובעיקר פנים ולכן הוא אמנם עשוי באנימציה אבל נראה ממש חי ואמיתי ובסרט של 48 פריימים לשנייה ששוטים אמיתיים נראים אמיתיים כאילו אתה רואה אותם דרך חלון במסך, מאוד חשוב שגם כל מה שנעשה בCGI יראה אמיתי. מעבר לזה סמאוג בגודל הנכון והוא אינטילגנטי מאוד ומדבר בקול מרושע מושלם. אני לא חושב שהדרקון בבייוולף דיבר בכלל.

למעלה