במה אנחנו צופים הסופ"ש?

avivs

New member
היא.

בגדול הוא די מאכזב.
הרעיון טוב והמשחק משובח, אבל לא באמת התחברתי לדמות הראשית ולא הבנתי למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג.
הקצב היה איטי מדי ורוב הזמן נשארתי אדיש.

והטריילר החדש של משחקי הכס מגניב

annefan

New member
Intelligence, Helix, Sherlock וההוביט

Intelligence - בדיוק כמו צ'אק, אבל בלי החלקים הטובים. יוצא זוועה.
Helix - הסדרה החדשה של היוצר של בס"ג החדשה. יותר בכיוון של אימה, פחות מד"ב (שקיים שם). אין את המרחב של החלל אבל משהו בבימוי שלו בהחלט עובר, וזה טוב.
Sherlock - העונה הזו היתה שונה משתי הקודמות. התעלומות היו פחות בחזית, יחסי שרלוק-ווטסון-מרי יותר. הפרק השני היה קומדיה מעולה. אני אראה את כל הפרקים שוב. ואחכה לעונות 4 ו-5.

וסוף וסוף ההוביט במלוא פארו. וסמאוג. וטאוריאל. כיף.

subatoi

New member
שיל"ד 11. אז בצד השני של הקליפהאנגר המתין

בערך שום דבר. ובאמת לא היינו במתח. שום וואו בצד השני של הקליפהאנגר-לכאורה.
כמה גילויים תמוהים ולא ברורים, עדיין רב הנסתר על הנגלה והסבלנות הולכת ואוזלת. וסיפור המסגרת העונתי של "מרבה הרגליים" פשוט לא מספיק מרגש או מעניין.

מישהו יודע אם ווידון עדיין שם או עד כמה הוא מעורב?

MxIxAx

New member
שילד 10+שאלה על ARROW

הפרק בשילד מתקדם טוב לקראת עלילה וגם בפני עצמו הוא מותח ומעניין
על - ARROW, אפשר לדעת קצת מידע? זאת גם סדרה של MARVEL וקשורה לעניינים האלה?

MxIxAx

New member
טוב בא לי לנסות את הסדרה

תודה, משהו של DC זה התחלה טובה, אני מתקרב לעידן של רומנים גרפיים מCNV וגם קומיקזה

המישחק בסידרה הזאת הוא איום ונורא!!

יש לי הרגשה שחיפשו במתכוון את השחקנים הכי גרועים
בכדי לגלם בה את הדמויות.

גם צורת/שיטת(?) הדיבור של רוב בעלי התפקידים הראשיים
מאד מוזרה.
כולם מדברים שם דרך שפתיים קפוצות, שנראה שהם לא יודעים
מה לעשות איתן בתהליך הדיבור-- כאילו שלכולם יש שם בעיות דיבור....
בהתחלה חשבתי שזה דיבוב אנגלי על שחקנים שמדברים באיזשהי
שפה זרה אחרת, כך שהדיבור לא מתאים לתנועות השפתיים, אבל זה
לא כך. הם פשוט מדברים שם מוזר! צריך לראות בכדי להבין על מה מדובר.....

גם הבעות הפנים דם מאולצות וכאלה לא בדיוק לעניין....

בקיצור, סידרה מוזרה שאני שוקל אם כדאי להמשיך ולהשקיע בה זמן.....

Arthur Dent

New member
arrow

בינתיים לא פספסתי אף פרק, למרות ש-50% מהזמן מדובר באופרת סבון זולה להחריד (אני משתדל להעביר את הקטעים האלה ב-FAST FORWARD)

בגדול זאת סדרת פעולה "לא הכי מקורית בעולם". ממש לא.
מה שכיף בה מבחינתי, לפחות בפרקים הראשונים, היה שחלק מקטעי האקשן של הלחימה בידיים היו מדוייקים באופן די משכנע. גם בperson of interest היו קטעים כאלה.

מה שרע זה שכל ששלושה פרקים יש טוויסט "מפתיע" בעלילה שהופך כל מני דברים על פניהם. למשל כל כמה פרקים אנשים שהיו אמורים להיות מתים פתאום חיים, "טובים" הופכים להיות "רעים" ולהיפך, עומק הדמויות, שבד"כ לא ממש משנה לי, אבל אלה שזה מעניין אותם עלולים לגלות שלא קיים, או שטחי פה במידה קורעת לב.

העלילה עצמה די בסיסית: יש את האיש עם הSUPER POWER, ואיך הוא מציל את "העיר הזאת". או "העיר שלי". חוזרים על הביטויים הזה לפחות 20-10 פעמים בכל פרק, אם לא בכל משפט.

מיכאל ג

New member
אז מה באמת הסיפור עם "טהיטי"?

האם ראינו את כל הסיפור? הם עשו "דברים שהמדע לא צריך לעשות" וזהו?
כי אני חשבתי שלא מגלים לקולסון כי יש איזה קאץ' רציני בחזרה שלו בחיים. עסקה עם השטן... חצי המוח שלו הוחלף במחשב... אברים מאסירים מתים... טכנולוגיה חייזרית... משהו כזה.
אם אחרי הטיפול הוא חזר להיות עצמו הביולוגי המקורי, אני ממש לא מבין מה היה כל הסיפור.

subatoi

New member
זה מקום ק-

סום.

אני מניח שלא ראינו הכל. זה נשאר עמום וסתום מדי. הכומר מסרניטי הסביר דברים ויותר משהסביר, עירפל. למה הוא כ"כ התנגד? למה היה כ"כ חשוב להשאיר את קולסון בחיים? איך החזיקו אותו מת כמה ימים? מה המכונה בדיוק עשתה שם? ומה כ"כ קריטי בשמחת החיים הזו שאבדה? זה נשמע כ"כ דבילי. עכשיו כשהוא גילה מה קרה איתו הוא יאבד אותה בחזרה? ומה כ"כ סודי בזה? או בקיצור, ווט"ף?
כשזה המיסתורין היחיד שמעניין ומסקרן את הצופה במשך חצי עונה, ואז אחרי העאלק-קליפהאנגר בקושי מגלה לך משהו, זה לא מעודד את הצופים.

וגם - סיפור מרבה הרגליים כ"כ אנמי וקומיקסי ופושטי ומשעמם. הפסיכי ההוא שראינו לסצנה אחת בכלא ואח"כ בפרק אחד מחוצה לו, פתאום מת ככה סתם באמצע החיים. אז למה היינו צריכים לסבול אותו עד עכשיו? הבחורה בשמלות הפרחים לא מרשימה בכלל. אחרי חצי עונה נזכרים להציג את "חוזה העתידות" הזה, בלי שהוא מתחבר לכלום. הוא יודע הכל אבל הוא לא עושה כלום. קטונתי מלהיות מסוגל להסביר מה לא עובד בבניית ה-arc-ים האלה, אבל זה פשוט לא עובד.
וגם - יש בכל הקאסט הזה שתי דמויות מעניינות, מסקרנות ועם עומק - מיי וקולסון. ולא עושים איתן מספיק. כל השאר ילדותיות ושטוחות מדי.

עוד לא הראו את הכל....

כנראה שיעבירו לנו את סיפור "טהיטי" בדומה לדרך שבה רוברט ג'ורדן המנוח
העביר את הסיפור "כישור הזמן".......

הייזל

New member
true detective

או כפי שזה יקרא בYES "בלש אמיתי".
שני שחקנים שאני מחבבת. מקונהיו עושה קאמבק רציני השנה. אבל, אלוהים תשמור, זה איטי לאללה ומחרטט.

Dam Right

New member
חושב להתחיל

עכשיו כשדה ווקינג בפגרה אינסופית
מעולם לא חיכיתי לפברואר כמו בימים אלו.

MxIxAx

New member
להבדיל אלפי הבדלות

גיביתי את עצמי עם ARROW וסוכני שילד, כל כמה ימים אתה צופה בפרק? אני רק בסוף השבוע בערך כל יום פרק מסדרה אחרת

Dam Right

New member
אממ... אני יותר טיפוס של מרתונים

כך שלהפנות ראש אחרי פרק אחד בלבד (ובידיעה שההמשך נמצא במרחק הקלקה) זה עינוי גדול בשבילי...
אני לא יודע שובע אלא רק אחרי לפחות שלושה-ארבעה פרקים, כשבמקרים קיצוניים (ובסדרות קצרות) אני מסיים הכל בסופ"ש אחד, או במהלך השבוע אל תוך הלילה. אבל זה מתאזן כי לא תמיד יוצא לי לראות סדרות.

וכן, סיימתי את הויקינגים מאז
התחלתי לצפות בעקבות ההודעה שלך ו... טוב XD נגמר לי.
אכן סדרה מעולה! עשו עבודה מצוינת בכל מה שקשור לתפאורה ואווירה. השפה העתיקה מוסיפה המון, והצילומים ממש טובים. אני חושב שרק מי שהיה בסקנדינביה יוכל להבין את הגודל והעצמה של הנופים האלו במציאות... וואו

למעלה