במה אנחנו צופים הסופ"ש?

MxIxAx

New member
אני לא יכולתי להתאפק וצפיתי בחלק מהשביעי

אבל בשורה התחתונה עד הודעה חדשה, הסיום של הVIKINGS, צפוי... לאן תלך עם זה בהשקפה על העתיד ( מה אתה אומר על המחשבות שלי? )

Dam Right

New member
תלוי מה זה צפוי בשבילך

כלומר, מה אתה חושב שיהיה הסוף?
כך או כך, לא אגלה לך כדי שתיהנה מהסדרה כמו שצריך :)

MxIxAx

New member
בהתאם לסדרה מבוססת היסטוריה...

אבל בכל זאת הדרך לנקודת הסיום המשוערת, היא ארוכה

התמונה של פול גרינגראס צריכה להופיע במילון ליד ההגדרה של "מתח". פשוט בניית מתח מבריקה, וסרט מעולה.
רק לאחרונה ראיתי גם את הסרט השלישי בטרילוגיית בורן, The Bourne Ultimatum, גם הוא של אותו במאי וגם הוא מותח בצורה יוצאת מהכלל.

כריכרכה

New member
בעיני זה סרט טוב אבל קשה לטעון שמותח

הרי מהרגע הראשון ברור שהקפטן שלנו ישרוד את הסיפור. וכן, אני לא יודע להסביר למה "גרביטי" כן היה מותח בעיני למרות הדמיון בעניין זה.

Dam Right

New member
גרביטי מבוסס על סיפור אמיתי?

*
ספוילר לקפטן פיליפס
*

ובקפטן פיליפס תיארתי לעצמי שהסוף יהיה טוב, אבל עדיין היה משהו בצורה שבה בנו את העלילה שתפס אותי.

וזה למשל...

*
ספוילר לפרק 8 עונה 4 של דה ווקינג דד
*

הזכיר לי משהו בנוגע לדה ווקינג דד. בטעות גיליתי מה יקרה בסיום הפרק השמיני בגלל הפידים בפייסבוק הנחמד שלי. ומשום מה, למרות שלאורך כל הפרק ידעתי איך זה הולך להסתיים - ברגע האמת פשוט קפצתי מהכורסה בפה פעור. ידעתי מה יקרה, אבל זה עדיין היה חזק ומותח כאילו בעצם לא ידעתי כלום. (האמת שאני לא בטוח שזה בכלל ספוילר אבל שיהיה XD)

כריכרכה

New member
זאת הבעיה עם הוליווד

כל הדמויות פלקטיות וברור שריק הוא הגיבור הטוב והמוסרני שלנו שיגבר על כל צרה, וזה מפחית במידה משמעותית מההנאה של הסדרה.

זה אגב נכון באופן דומה גם לגבי סדרת ספרי הזומבים A New World שגם בה מהר מאוד ברור שהגיבור הוא איזה סופרמן חסין-מה-שלא-תרצה.

Dam Right

New member
מסכים.

עם כל האהבה העצומה שלי לסדרה, והתחושה שהיא נטולת פגמים (לפחות לא משמעותיים) - עדיין יש משהו דווקא בריק שפשוט גורם לי להרים גבה ולצעוק Come Onnnn לעבר המסך. הוא באמת מצטייר כחסין-כל יכול וזה דיי דפוק כי היו לו הזדמנויות מושלמות והגיוניות לחלוטין למות, אבל הנה, הוא עדיין כאן, מחכה לחזור אל המסך עם סיום הפגרה.

כאילו, לעזאזל! מורגן דקר אותו קצת מעל הלב בעונה השלישית! יותר מזה?

למעלה