במה אנחנו צופים הסופ"ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

clouds11

New member
יאסמין הכחולה של וודי אלן

סרט שגרם לי זעזוע סרט מטריד ודי מדכא
אני בעד אנשים אשר רוצים להתעלות מעל המציאות האפורה ולא מתפשרים
אבל בסרט של וודי אלן הגיבורה כמעט מצליחה לחזור לרמת חיים גבוהה (שהיתה רגילה אליה)
עד שבא מישהו ומקלקל לה
כמעט כל דמות בסרט כמו הבן של הגיבורה אחותה החורגת ראויים לחשיבה נוספת והתעמקות
ובינתיים לא הצלחתי להבין מה המסר העיקרי של וודי אלן
סרט קשה מיאש אשר מצריך חשיבה עמוקה

סיימתי סליפי הולו פיינלי!

היה אחלה. סוף קצת צפוי אבל הדרך לשם הייתה רצופה כיף. :) מצפה לעונה הבאה.

מעבר לזה, ראיתי ביס פרק ראשון של סדרה שנקראת being human וזה נראה לי נחמד. מישהו ראה? ממליצים?

Arthur Dent

New member
Being Human מזכירה מאד 2 סדרות אחרות

הקונספט של Being Human, שוטר ורובוט-דמוי-אנושי, זהה כמעט לחלוטין לסדרה total recall 2070 (שנוצרה ב-1999).

total recall 2070 לטעמי היתה סדרה מיותרת לחלוטין. היא התאפיינה בהרבה מלודרמה שמתמרחת עד אינסוף, מעט מאד אפקטים, ולא מעט רמיזות ריקות מתוכן ל-BLADE RUNNER.

רוב האלמנטים הויזואליים שהיו בסדרה לא היו מסונכרנים עם תקופת הזמן שהיא ניסתה לדמות, כמו הבגדים, כמעט כל התפאורה, הרחובות, ועוד. https://www.youtube.com/watch?v=wuR_yTKCnYI

לעומת זאת Being Human עושה עבודה הרבה יותר טובה עם האפקטים והסנריו הכללי, וזה מה שמזכיר את Continuum, סדרה קנדית חדשה עם הרבה אפקטים נחמדים.

מבחינת עלילה - אין חדש תחת השמש, ונסיונות נואשים להעניק רגשות לרובוטים, שזה נושא שכנראה חשוב הרבה מאד אמריקאיים, טכנופוביים, ואנשים אחרים שמתעלמים ממגוון הרגשות והחיים האדיר שנמצא מתחת לאף, אבל מחפשים אותו במכשירי אלקטרוניקה.

פסתול

New member
אתה מבלבל עם almost human

being human שמשודרת ביס היא הרימייק האמריקני של הסדרה עם איש הזאב, הערפד ורוח הרפאים שהם שותפים לדירה.
המקור הבריטי היה נחמד. לא הבנתי למה בכלל היה נחוץ רימייק אם אפילו במקור הם מדברים אנגלית.

פסתול

New member
משעשע? בסדרה המקורית שררה אווירת נכאים ותוגה.

כשעבר פרק שבו אף אחד לא פרץ בדמעות (בד"כ ג'ורג', איש הזאב) זה היה אירוע ראוי לציון.
אם האמריקנים הוסיפו בדיחות זה עשוי להצדיק את קיום הרימייק.

MxIxAx

New member
עוד פרק של ARROW

פרק רביעי כבר, היה מאוד מהנה, סדרה טובה.

MxIxAx

New member
פרק שביעי של VIKINGS

אני הולך על נוסחאות בטוחות, אין נפילה בבחירות שלי, אני מקווה שאני לא אשאר בלי פרקים לראות בחלק מהזמן ובעקרון יש עוד סדרה שאני שוקל להתחיל לצפות בה, המשך יבוא

בעקבות סיומן של סדרות רבות

(בינהן סדרת "רוצה למות בתקופת מבחנים" בכיכובי
) אני מחפשת משו חדש לבזבז איתו את שעות הפנאי המועטות.
אנא שתפו אותי בחוויותיכם, מרמוריכם וסגידתכם בהתייחס לסדרות הבאות:
דרקולה?
מפרשים שחורים?
ברודצ'רץ'?

כמו כן: מתי דם אמיתי חוזרת?

נ.ב
אני *אוהבת* את המילה מרמוריכם. (כמו הרהוריכם, רק מגניב הרבה יותר).

rsmb1

New member
נגמרו לי הפרקים של Rick and Morty

לפחות בפרק השישי הייתה התייחסות משעשעת למשחקי הכס.

avivs

New member
מפרשים שחורים.

בינתיים ראיתי רק את הפרק הראשון והוא היה מעולה. הפקה מרשימה בטירוף ולא מעט אקשן.

אווו, תודה!

חדשות נפלאות בבוקר בו אתה מתעורר אחרי שחלמת על ספרים שנמכרים עם שוקולד - פשוט בצומת ספרים כזה, לכל ספר מצרפים שוקולד שמתאים לו - בחלום היו מ-ל-א סוגי שוקולד - ומגלה שזה היה רק חלום

אני אוהבת פיראטים נורא אז אני אנסה בקרוב^^.

מה זה=סדרת פריקוול

לאי המטמון של סטיבנסון. או כך לפחות מופיע בתקציר (היתכן ומפוקפק) בסאבסנטר. אנשים שראו (=אביב) יוכלו לספר לך מנהסתם יותר.
האם משודר = אין לי שמץ, אבל מה רע בשיטת ההורדות הפיראטיות (פיראטיות, הבנת? כי זאת סדרת *פיראטים*?) הישנה והטובה?

אכמו

New member
בגדול... השתעממתי מוות

דמויות סתמיות ושפע תככים שהשאירו אותי אדישה לגמרי. יש לציין בשם ההגינות שכבר נהניתי בעבר מדברים גרועים לא פחות (ספרטקוס!) וחשבתי שאולי זה יהיה גם כאן בגלל תנאי הפתיחה של חבורת גברים שריריים ונטולי מקלחת זמינה , אבל למרבה הצער היכן שהגלדיאטורים הצליחו בענק שודדי הים כשלו עבורי לגמרי.

rsmb1

New member
כדאי לך לתת לזה עוד נסיון

כשראיתי את הפרק הראשון הייתי קרוב לנטוש את הספינה אחרי חמש הדקות הראשונות, אבל המשכתי וגיליתי שזה משתפר מאוד.
זה עדיף על ספרטקוס בהרבה בכל מובן. בינתיים, בכל אופן.

למעלה