במה אנחנו צופים הסופ"ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

subatoi

New member
מצאתי ביקורת קצרה ב-YNET שאמרה שכמעט ואין

ים. מאכזב, לא?

rsmb1

New member
לא בהכרח

מאבקי הכוחות יותר מעניינים, ובכל מקרה ע"פ קו העלילה המרכזי הולך להיות מסע ימי משמעותי מאוד בהמשך.
גם באי המטמון, אחרי 70%, אין יותר מדי מסעות ים.

לא הייתי מתייחס יותר מדי לביקורת המגמתית מ-ynet. הכותב שלה מוציא משפטים וסיטואציות מהקשרם ואז מתלונן על חוסר האמינות שלהם, בלי להתייחס לתמונה הגדולה (פחות או יותר אלף-בית של איך עושים פרודיה זה להוציא אותו מהקשרו ולהגחיך אותו, ועל כל דבר אפשר לעשות פרודיה).

גם הקשר של מייקל ביי לסדרה לא כזה משמעותי. הוא לא ביים או כתב אף פרק. הוא רק הפיק 3 פרקים, ובכל זאת הכותב לא טרח להשוות ליצירות אחרות בהן ביי רק הפיק, אלא הביא את רובוטריקים (בה ביי ביים - נחמן מאומן). מגמתיות, כבר כתבתי?

מאבקי כוחות זה יאמי

מצד שני, הטעם של אכמו דומה לשלי להפליא (לפחות בספרים - אם כי זה אולי פשוט הטעם של הבוס שלה שנותן לה לתרגם רק ספרים ממש טובים?
)
הפתרון יהיה לעבור את המבחן שלי, ואז את העוד-מבחן שלי, ואז את העוד-עוד מבחן שלי, ואז לראות פרק ולהיווכח בעצמי^^.

avivs

New member
הביקורות ב imdb מעולות

והרייטינג חזק במיוחד.
הפרק השני היה אפילו טוב יותר מהראשון.

avivs

New member
משודר בהוט.

וגם באינטרנט:)
באמת כדאי לראות. נראה לי שהיו בינתיים רק שני פרקים.

subatoi

New member
לא כולם עובדים עם השיטות האלה.

פריקוול נשמע מסקרן.

Dam Right

New member
ראיתי את הטיטאניק.

של קאמרון, בגרסה המחודשת מ- 2012. עדיין מדהים ואלמותי.

subatoi

New member
"שליחות עירונית". הייתי בטוח שיש לי פרק שיל"ד

או שניים שממתינים בממיר, אבל הסתבר שלא (מסתבר שהם שוב בחופש. מוזר). אז ראיתי "שליחות עירונית" של ג'וזף גורדון-לויט. היה נחמד מאוד. אקשן על אופניים. מי היה מאמין.

מסתבר שגם ראיתי רובוקופ 3.

נחמד ביותר! אם תחליטו ללכת, בואו בציפיות לרובוקופ ולא לאיזה סרט מדהים משהו.. אז אתם תהנו, בדוק :)

avivs

New member
כן, בגלל זה התבלבתי לרגע :)

יצא לי לשמוע דברים טובים על החדש. מחכה לראות אותו כבר.

למעלה