במה אנחנו צופים הסופ"ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
Penny

פרקים 3 ו 4.
הפרק השלישי היה חלש, אבל הרביעי השתפר. הסוף של הפרק הזה היה מעולה. הם בנו את המתח המיני שם כל כך יפה.

אני מת על הסדרה הזו. עשויה מעולה ומשחק מושלם.

לדעתי היא מתפזרת קצת יותר מדי

עד כדי כך שנדמה לפעמים שהסיפור המרכזי הוא בסך הכל תירוץ כדי לחשוף אותנו לאזור הדמדומים הזה על שלל דמויותיו הססגוניות (והלא מקוריות). לעת עתה אני לא מתכוון לנטשה, אבל הפנקס פתוח והיד רושמת.

אסור ל

New member
ראיתי פרק ראשון

ולא התרגשתי. זו סדרה מושקעת עם שחקנים כוכבים, אבל הכל הרגיש לי מאד בנאלי. באופן כללי נראה לי כאילו הרבה סדרות מד"ב ופנטזיה חדשות פונות לאנשים שלא מכירים את הז'אנר. ואז זו בעצם חזרה על רעיונות די מוכרים, דמויות אפלוליות כמתבקש, שלל מבטים מיוסרים והערות מסתוריות שלא באמת מעוררות בי עניין.
אני תוהה האם זה בגלל הפריחה המחודשת של הז'אנר, או מפאת גילי המתקדם?
בכל מקרה, זה לגמרי מעורר געגועים לבאפי. מכרה סיפרה לי שלאחרונה היא התחילה לצפות בבאפי עונה ראשונה ושהיא מעולם לא ראתה את הסדרה. כל כך קינאתי בה!
אני בטח אמשיך מתישהו לצפות אבל כרגע זה לא ממש מושך לצערי :( יש שיפור בפרקים הבאים?

avivs

New member
אני אהבתי את כל ארבעת הפרקים.

לא בטוח שאם לא נהנית מהראשון פתאום תהני מהשאר, אבל כן הייתי נותן לזה לפחות עוד פרק אחד.

בהמשך הדמויות מתפתחות וקל יותר לשקוע בסיפור.

ראיתי את קצה המחר בכיכוב קושימרו...

לא ידעתי שדני קושמרו וניר דבורי מופיעים על ההתחלה, הייתי ממש בשוק. לא הספקתי לקרוא את הכותרת שהופיעה מתחת לניר דבורי אבל זה התחיל ב"יצורי האויב מתקדמים..."
הסרט היה מעולה, היו כמה קטעים מותחים שגרמו לי להחזיק את הכסא חזק. והיה גם מצחיק, כעבור כמה דקות כבר שכחתי כמה אני לא סובל את טום קרוז... לרוץ לראות.

pazro

New member
כמה דברים

אני מתכנן לראות את הסרט Summer Wars
את סוף עונה שניה של seven days
וגם איזה פרק או שתיים (ואם להיות כנה אולי גם יותר) של עונה ראשונה של the adventures of sarah jane

מיכאל ג

New member
The Wil Wheaton Project

תוכנית חדשה בערך SYFY. בגדול זה The Soup בנושא מד"ב. למי שלא מכיר את The Soup אז זה "מה נסגר" עם רועי בר נתן בנושא מד"ב (ובלי רועי בר נתן). אין הרבה מה להגיד על זה חוץ מזה שזה מצחיק מאוד בינתיים.

dingaleboom

New member
ראיתי את הפרק הראשון

היה מצחיק לפרקים, ואראה גם את השני. אבל כל הזמן אני מחכה ששלדון יצוץ פתאום מאחוריו ויגיד משהו...

MonicaF

New member
The Time Meddler

פרק אחרון של עונה שניה, דוקטור הו הראשון.
בזמנו חשבו שיהיה זה סופה של הסדרה, כמה מצחיק, הסדרה ממשיכה עד היום.
אחד הפרקים הטובים. סוף סוף רואים טיים לורד אחר מלבד הדוקטור והנכדה שלו. רואים את נטיית הכותבים למצוא לדוקטור אויב ראוי. ולא, זה עדיין לא המאסטר.

מעניין שאף אחד לא מזכיר את משחקי הכס

זה אומר שבאמת לא צופים בזה, או שלהפך, זה כמו להגיד שראינו השבוע חדשות?

MonicaF

New member
חדשות אני לא רואה כמו שאני רואה משחקי הכס

בכל מקרה, זה קורה הלילה, אז יש מצב שאחרי זה אנשים ישרשרו כאן.

avivs

New member
אני חושב שחלק

גדול מפה רואים.
עדיין לא צפיתי בפרק החדש, מעניין אם יעורר זעזוע כמו פרקי 9 בעונות הקודמות.

אז, סתם

ראיתי עכשיו את הטריילר של אשמת הכוכבים. הסרט כאילו.
ולמרות שדי תיעבתי את הספר, אני חייבת להודות שהוא נראה לא רע. השחקנית של הייזל ממש טובה, ומצליחה לגרום אפילו למשפטים המופלצים שתקעו לגאס המסכן בתסריט להישמע פחות מופלצים, פשוט עם הבעת הפנים שלה כשהוא אומר אותם P:
יש שם גם את סאם מדם אמיתי...
אני כמובן לא אראה את הסרט (בכל זאת, סיפור אהבה, אני לא רוצה לחטוף תגובה אלרגית ולמות) אבל אני חושבת שעבור אנשים שאהבו את הספר הוא הולך להיות ממש סבבה.

avivs

New member
אני מתכנן לראות אותו,

אבל לא בטוח שהוא דורש קולנוע.

למעלה