במה אנחנו צופים הסופ"ש?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך
מה שדורש קולנוע, לדעתי

זה סרטי אקשן בעיקר, שאז באמת שווה יותר לראות דברים מתפוצצים על מסך גדול ולשמוע את הבומים ברמקולים איכותיים.
כל השאר אפשר לראות גם בלפטופ P:

subatoi

New member
קרוסבונז וסדרות בריטיות (גם מאפר לעפר!)

אז, פרק ראשון של סדרת הפיראטים "קרוסבונז" עם ג'ון מלקוביץ' היה נחמד. אני ממש מקווה שיהיו הרבה ספינות. אני מת על זה מהילדות, את קוודרולוגית שודדי הקריביים כבר הקלטתי ואני רק צריך לשבת לראות (איך עושים את זה כשכל סרט אורך 47 שעות בערך?). סוף הפרק הלך מהיר מדי ומלאכותי מדי, אבל לא נורא. נזרום ונראה איך זה יתפתח.

התגעגעתי לסדרות בריטיות אז בחודשיים האחרונים חיפשתי דברים מעניינים ב-BBC אנטרטיינמנט. למרות שמסתבר שיש להם איזו בעיה טכנית הזויה עם הכתוביות. מצאתי קומדיות קלילות, נטולות ערך תזונתי למעט סנטימנטים ("בית הקפה", שם מקורי ללא ספק, אבל ככה זה במקור); דרמות משטרה רציניות ("סקוט וביילי", שזה כמו "קגני ולייסי" רק לא באייטיז ומתרחש בבריטניה) ופתאום צצה שם "מאפר לעפר", או בעברית Ashes to Ashes. למיטב זכרוני הסדרה לא שודרה בשלמותה בזמנו בכבלים אז זו הזדמנות להשלים. גם ככה אני לא זוכר כלום ממה שקורה שם, אז זה כמו לראות סדרה חדשה.

חוצמזה יש את "מייקל" ג'יי פוקס (בפרקים שכבר לא שודרו בארה"ב, לפי מה שאני מבין מהאינטרנט) ו"המטורפים" של רובין וויליאמס, שאני עדיין איתן. אף אחת מהן לא להיט היסטרי. הראשונה תמימה ומשפחתית וחמודה ואייטיזית, השניה הרבה יותר סתמית. אבל בשתיהן מדובר רק על עונה אחת, אז עוד מעט זה מסתיים גם ככה.

דיאנה1

New member
ראיתי את ה Tony's

היה ממש נחמד. היה מאכזב שאידינה מנזל הזמרת האהובה עלי לא זכתה אבל זה היה צפוי. נהנתי מההופעה שלה. היה גם שיר מ Wicked לכבוד יום השנה העשירי למחזמר - השיר המקסים For Good, שנהנתי ממנו, אבל אלה שמופיעות עכשיו הן כל כך לא אידינה מנזל וקריסטן צ'נוות'. אילו היתה לי מכונת זמן, הייתי חוזרת עשר שנים אחורה והולכת לראו את וויקד עם שתי המופלאות האלה. המחזמר שזכה - מדריך הג'נטלמנים לגניבה ורצח או משהו בסגנון הזה - נראה ממש נחמד לפי הקטע שהציג על הבמה. בהחלט אנסה אותו אם אגיע לעיר שהוא מציג בה (או אם הוא יגיע לעירי). שאר המחזמרים לא נראו לי משהו, כולל זה של ניל פטריק האריס, שאני מאד מחבבת באופן כללי וזכה בפרס המחזמר המחודש הטוב ביותר. לראות אותו עם קוקיות בלונדיניות מענטז בשמלת מיני קצרצרה, קצת יותר מדי בשבילי. (והקשר למד"ב ופנטזיה - המחזמר וויקד מבוסס על ספר פנטזיה!)

avivs

New member
החדש של משחקי הכס.

לא אהבתי.
שיעמם אותי.
ולמה תמיד הרעים חזקים והטובים חלשים/טיפשים?

הרצף החזק של "פרק 9 OMG" נשבר העונה הזו.

מקווה לפרק 10 חזק.

וגם הפרק החדש של PENNY התגלה כאכזבה. אין לי בעיה עם פלאשבקס, אבל למה למשוך את זה על כל הפרק? זו עונה של 8 פרקים, כל דקה חשובה.

בעיניי, שניהם בסך הכל היו דרך סבירה להעביר את הזמן. אכזבה בקנה המידה של הסדרה.
ולמה. פרק. שלם. עם. ג'ון?

אני חושבת שליהוק שלו היה טעות רצינית. הארינגטון הזה ממש מעצבן, מסתובב על הזמן עם אותו פרצוף אימו וגורם לי להריע כל פעם שאיזה בבון לבוש שחורים קורא לו ממזר.

avivs

New member
מסכים.

אהבתי בערך את כל הליהוקים, אבל מהפרק הראשון חשבתי שפספסו במקרה שלו. דמות כל כך מרכזית צריכה שחקן יותר חזק.
הוא לא עושה עבודה רעה, הוא פשוט מחוויר לעומת שאר השחקנים הראשיים.

אני אהבתי את פני 5 בגלל שכבר הבנתי קודם

לכן שהסדרה הזו פחות עוסקת בעלילה קוהרנטית אחת ולמעשה העלילה היא תירוץ כדי להכניס אותנו לעולמן המוזר של הדמויות השונות ששזורות בה. לכן ממש לא הפריע לי שכל הפרק לא מקדם את העלילה, פשוט הסתכלתי כאל סרט באורך בינוני, ובתור שכזה הוא טוב מאוד לדעתי.

למעלה