קרוסבונז וסדרות בריטיות (גם מאפר לעפר!)
אז, פרק ראשון של סדרת הפיראטים "קרוסבונז" עם ג'ון מלקוביץ' היה נחמד. אני ממש מקווה שיהיו הרבה ספינות. אני מת על זה מהילדות, את קוודרולוגית שודדי הקריביים כבר הקלטתי ואני רק צריך לשבת לראות (איך עושים את זה כשכל סרט אורך 47 שעות בערך?). סוף הפרק הלך מהיר מדי ומלאכותי מדי, אבל לא נורא. נזרום ונראה איך זה יתפתח.
התגעגעתי לסדרות בריטיות אז בחודשיים האחרונים חיפשתי דברים מעניינים ב-BBC אנטרטיינמנט. למרות שמסתבר שיש להם איזו בעיה טכנית הזויה עם הכתוביות. מצאתי קומדיות קלילות, נטולות ערך תזונתי למעט סנטימנטים ("בית הקפה", שם מקורי ללא ספק, אבל ככה זה במקור); דרמות משטרה רציניות ("סקוט וביילי", שזה כמו "קגני ולייסי" רק לא באייטיז ומתרחש בבריטניה) ופתאום צצה שם "מאפר לעפר", או בעברית Ashes to Ashes. למיטב זכרוני הסדרה לא שודרה בשלמותה בזמנו בכבלים אז זו הזדמנות להשלים. גם ככה אני לא זוכר כלום ממה שקורה שם, אז זה כמו לראות סדרה חדשה.
חוצמזה יש את "מייקל" ג'יי פוקס (בפרקים שכבר לא שודרו בארה"ב, לפי מה שאני מבין מהאינטרנט) ו"המטורפים" של רובין וויליאמס, שאני עדיין איתן. אף אחת מהן לא להיט היסטרי. הראשונה תמימה ומשפחתית וחמודה ואייטיזית, השניה הרבה יותר סתמית. אבל בשתיהן מדובר רק על עונה אחת, אז עוד מעט זה מסתיים גם ככה.