במה אנחנו צופים הסופ"ש?

|נושא|

משחקי הכס ברגע שהעונה תרד כבר.
אורפן בלאק - עוד רגע מסיימת תעונה הראשונה :)
tyrant הפרק הראשון נח בתיקייה ומחכה לרגע שיהיה לי כוח להתחיל.

Y. Welis

New member
ממשיך עם STRAIN. עשוי טוב, ומעניין יותר

מ'פני דרדפול'. שווה לנסות.

הפתיחה אגב די מזכירה את הפרק הראשון של פרינג', רק שכאן יש סוכן ראשי ולא סוכנת (הסוכנת הקיימת נראית כמו דוגמנית, שמנסה להסתגל לתפקידה החדש).

אגב ההשוואה בין גרמנים ליהודים ברקע. אולי שאריות מ'הלבוי 2'...

Y. Welis

New member
+ נזכרתי מהיכן אני מכיר את הראשי שם

- קורי סטול. הוא היה הסנאטור המקריח עם בעיית הסמים ב'בית הקלפים' (עונה 1). בחירה יפה.
הבעיה שעם הפאה נראה קצת מוזר... סוג של אהרון אקהארט לעניים.

Y. Welis

New member
כמעט ז'אנרי - רידלי סקוט ביים.

והמסוקים מתפקדים די כמו רחפות. שנה את השחורים לחייזרים, ויש לך מד"ב.

nimrodds

New member
עוד משהו בדומה לזה

אני כמעט בטוח שראיתי את ג'יימי לאניסטר שם

nimrodds

New member
החלטתי להמשיך ולסיים את הראשונה של

מפרשים שחורים, אבל אני לא מבין את רוב מה שהולך בפרקים
הייתי מקודם בפרק הרביעי

Y. Welis

New member
לא עברתי את הראשון. קרוס בונז עדיפה, איכשהו

הרבה פחות דיבורים, גם אם פחות ציץס.

דיאנה1

New member
orphan black בעקבות ההמלצה של ווליס (תודה!)

בפרק שניים הראשונים לא הייתי בטוחה שאני אמשיך כי היה יותר מדי אקשן ואלימות לטעמי. ציפיתי יותר לדרמה מאשר לסידרת מתח. אבל נראה לי שאחרי ארבעה או חמישה פרקים די נתפסתי לסיפור. השחקנית הראשית משחקת מצויין והסידרה עשויה טוב.

Y. Welis

New member
והיא לא רק הראשית...

לא משהו שניתן לומר על סדרות אחרות.

הקונספט מרענן, והאישיות שלה שווה את הכל (מזכירה לי את נינט, כשהיתה מוכשרת, that is).

כשאתה אומר נינט

אתה מתכוון לפרת-הריאליטי של יהודה לוי?

בתור מעריצת-טטיאנה ויכולת-העל שלה להיכנס לתוך מספר עצום (כמה היא שיחקה עד עכשיו, כולל העונה השניה...11?) של דמויות ולשחק כל אחת מהן בצורה כ"כ שונה (עד עכשיו חשבתי שאף אחת לא יכולה לעשות את זה יותר טוב מאלכסנדרה צ'אנדו) אני...מוחה!
אבל כן, סדרה מדהימה של אקשן טהור^^

Y. Welis

New member
מתכוון לימי ב'שיר שלנו'. איבדה את זה מאז

אבל תמיד מעניין לדמיין מה מראה כמו שלה היה יכול להפיק, עם בימוי טוב וסיפור מעניין.

שחקנים טובים בתפקידים כאלה גורמים לך לחוש שאת מכירה אותם. זו האומנות במיטבה.

כמה כבר יהיה קשה לעשות מקבילה מקומית לסידרה הזו? אין שם כמעט אפקטים, רק עלילה טובה. זה כל מה שצריך.

מיכאל ג

New member
מה אתה מדבר, יש מלא אפקטים

כל סצינה של יותר מכפילה אחת מצריכה עבודת אפקטים ופוסט מורכבת למדי. הם משתמשים במצלמות נשלטות מחשב, תפאורות חלקיות ומסך ירוק ועוד כל מיני טריקים שונים ומשונים כדי להשיג את מראה ה"אין אפקטים" הזה.

ולגבי נינט, וואו כמה שלאנשים יכל להיות טעם שונה. לטעמי היא נהדרת בשנים האחרונות (מאז 2009), שלא לדבר על זה שהיא יוצרת, ולא רק קול להשכיר כמו פעם.

ושחקנים טובים, אהמ!

אני מצטערת, אני כנראה חיה בגלקסיה מקבילה אחרת עם חתולים מדברים, אבל אני לא ראיתי שחקן ישראלי טוב אחד - או אפילו סתם שחקן ישראלי לא מביך - מתחת לגיל חמישים. כל אלה של הסרטים הישנים, גבעת חלפון ושלאגר וכל הדברים הכיפיים, בטח, אני מתה עליהם, ואני מתה עליהם גם עכשיו כשהם זקנים (או מתים). אבל דור הריאליטי הצעיר? סליחה, אבל, איכס.
לנינט יש ציצים גדולים. את זה לפחות אפשר לזקוף לזכותה. למרות שהם נראים לי מהסוג הג'לי-רוטט ופחות מהסוג האיכותי.

נ.ב
אלונה טל היא בסדר. היא היתה ממש בסדר בורוניקה מארס. לא כאילו וואו, פושרת, אבל סבבה. אני לא סופרת את אלה שהצליחו להבקיע את הוליווד. אם כי גם גל גדות היא בעיני סתם פרצוף יפה מאוד-מאוד-מאוד. הן כולן צריכות להיות דוגמניות-על, לא שחקניות.

Y. Welis

New member
בעניין הציצים - זה לא ודאי. הנה דוגמא איך

קולנוע טוב יכול לסייע בפיתרון תעלומות מהסוג הזה... כמובן בשם האו[מ]נות.

לדעתי יש לה מרץ ו'סול', וזה אולי יכול להתאים. אם יהיה מי שיראה את זה אצלה וידע מה הוא רוצה להוציא, זה יכול להיות.

מהישראלים הטובים שיש - מרק איווניר, אלון אבוטבול (של היום כמובן), אורי גבריאל (מאז ומתמיד) ואולי גם מנשה נוי. אם פולי (מהגשש) היה רוצה, גם היה יכול להיות מרשים; היה לו חוש מדהים לדמויות ומבטאים.
הבת שלו אולי לא שחקנית גדולה, אבל יודעת ליצור דברים מעניינים (דבש).

הבעיה היא גם בבימוי: במאי טוב יכול להוציא הופעה רצינית (ויש סרט מעניין ונשכח של במאי צרפתי על המוסד, עם גלריה די מרשימה, שהוציא הופעה נדירה מכמה מקומיים), אבל אין כאלה כמעט בארץ.

מסכים בעניין גדות'; דווקא רותם סלע, דוג'מנית בלי יומרות, עשתה עבודה טובה יותר ב'להיות איתה' לפני שנה. צ'יזי אבל מבוצע יפה. ועם איווניר הנ"ל.

דיאנה1

New member
איילת זורר שחקנית מצויינת. גם יעל אבוקסיס

(למרות שלא ראיתי אותה כבר הרבה זמן)
אמנם הן לא ילדות אבל עוד לא מעל חמישים אני חושבת.
גם שתי השחקניות של "רמזור" עשו עבודה מצויינת לדעתי.

זורר אכן בסדר

אבל אבוקסיס? באמת?
כמובן שפולי מדהים! כל הגששים מדהימים! אני אוהבת את הגששים!
לא ראיתי רמזור, אבל אדיר מילר מצחיק. כך שאפשר להניח שהוא יהיה שחקן קומי נהדר. לא דיברתי פה על שחקנים קומיים. למשל כל אלה בשבוע סוף וארץ נהדרת נהדרים (חהחה, משחק המילים). בכלל אני חושבת שאחד הדברים שאנחנו טובים בו ללא השוואה לאמריקאים הוא קומדיות למינהן.
אבל טוב, על טעם וריח וכו' וכו'.

מיכאל ג

New member
ראית את אפס ביחסי אנוש?

כי אם לא, אז, אמממ, תראי את אפס ביחסי אנוש. שימי לב בעיקר לתמרה קליינגון.

למעלה