במה אנחנו צופים הסופ"ש?

trilliane

Well-known member
מנהל
זו אמורה להיות הודעת טריגר מתסיסה בכוונה?

כי לא חסרים שחקנים צעירים מוכשרים בארצנו. אני מצטערת, אבל אני פשוט לא יודעת על מה את מדברת ולמה להכליל כך, והביקורת על השדיים של נינט השאירה אותי פעורת פה. כלומר, לא חשבתי שאי פעם אקרא משפט כ"כ סר טעם ועוד בפורום הזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
מה הקשר? אני נגד גסות רוח ללא תלות במגדר

ואתה, האם ניסית להחמיא לי הרגע?

כן, אני גסה ממין נקבה^^ איכשהו גן הגסות הגיע אלי למרות שיש לי שני כרומוזומי X וידוע לכל שגן הגסות נמצא רק על כרומוזום Y
(אם ניסית לרמוז שבנות לא אמורות להיות גסות זה היה שוביניסטי משהו מצידך. בנים שנמצאים בסביבתי הם בד"כ אלה שמסמיקים ומכסים את האוזניים, ואני רגילה לזה מגיל הגן. אבל, הממ, אני לא נעלבת או משהו. לא מהם ולא ממך^^ סיימתי את תקופת המבחנים שלי ואין לי מועדי ב' לעשות אז נכון לעכשיו אני פשוט אוהבת את כוווולם^^)

Y. Welis

New member
אני בעד, שלא תביני לא נכון.

דרטי טוקינג אצל נשים זה אני.
&nbsp
וכן אני בעד נשים שיודעות להעריך מיניות אצל נשים אחרות (לדעתי רובן יודעות, אבל שששש). תמיד מרענן שזה נשמע. go girl.

trilliane

Well-known member
מנהל
נראה לי שהחמצת את הנקודה...

לנשים רבות (בכללן אני) אין כל קושי להעריך ואף לפרגן לאישה סקסית; אבל לא כך הייתי מתארת את מה שנכתב כאן.

אה, רק הבהרה קטנה

אני *לא* חושבת שנינט סקסית. אני חוששת שלא הייתי עושה אותה גם אם היינו תקועות יחד על אי בודד. הציצים שלה בסדר, כאמור, אבל משהו בפרצוף שלה מזכיר בולדוג. ובאופן כללי כפי שאולי הזכרתי אני מעדיפה חזה מוצק ובחורות רזות יותר. דברה אן-וול, למשל, שמשחקת את ג'סיקה בדם אמיתי, היא לדעתי הסקסיות בהתגלמותה. גם אלכסנדרה צ'אנדו לוהטת למדי.
זהו, עכשיו תמשיכו להתווכח *מתרווחת עם פופקורן*

trilliane

Well-known member
מנהל
הבנתי שאינך מעריכה אותה כך או כך גם לפני כן

לכן הסתייגתי מהגדרתו של יובל ביחס לדברייך. תודה לך על עוד תיאור מלבב ונעים של טעמך ודעתך באשר למבנה גופה של זמרת (וקצת שחקנית, אך לא דוגמנית) בישראל. באמת, איך הייתי הולכת לישון בלי המידע הזה.

אני מצטערת אם פגעתי ברגשותייך או התססתי משהו. זה לא היה בכוונה. אני אף פעם לא מתכוונת לפגוע או להתסיס (אלא אם כן זה לפגוע בנקודה האדומה של הלייזר או להתסיס קולה. היה יכול להיות נפלא להתסיס מחדש קולה שנגמרו לה הגזים, לא?^^)
יתכן שלא ראיתי סרטים מסוימים שאתם ראיתם (כמו אפס ביחסי אנוש נניח) ויתכן שהטעמים שלנו שונים, אבל כמו שאמרתי, אני לא מצליחה לנקוב בשם של שחקן ישראלי צעיר מוצלח שאינו שחקן קומי. אבל מה, הצבא שלנו אדיר! אפילו בארטמיס פאול השני כתוב שבאטלר התאמן בארץ כי הצבא שלנו הכי טוב בעולם. והמצאנו את הקרב מגע והכל.
ההתייחסות לציצים של נינט היתה...טוב, תיאור חיצוני של הבחורה. ציצים זה איבר. ראיתי אותם על המסך. תיארתי איך הם נראים. לדבר על ציצים נחשב לגסות? משום מה חשבתי שגסויות מתייחסות רק למה שמתחת למותניים P:

trilliane

Well-known member
מנהל
יש בישראל סרטים, סדרות ותיאטרון דרמטי למופת

עם שלל שחקנים צעירים מוכשרים מאוד. למעשה אני מתקשה יותר לחשוב על שחקנים לא טובים מאשר על כאלה מוצלחים. רמת המשחק בישראל מצוינת. אם לא צפית בהם אולי באמת קשה לך לנקוב בשמו של שחקן ישראל מוצלח.
&nbsp
בשליפה מהירה – דאנה איבגי, אניה בוקשטיין, גאיה טראוב הן שלוש שחקניות צעירות נהדרות שאהבתי מאוד בכל פעם שראיתי אותן בשנים האחרונות.
&nbsp
ההתייחסות לנינט, או לאישה בכלל, על פי גודל החזה שלה היא התייחסות שטחית מביכה שיש לא מעט מבני המין הגברי שלוקים בה, אבל קיוויתי שלפחות נשים מסוגלות להסתכל על נשים בלי קשר לשדיים שלהן. ומילא ההתייחסות לגודל, אבל לשם מה התיאור הגרפי המפורט? לא מצליחה להבין למה זה היה טוב. פשוט גסות רוח.

אבל, אבל

למין של נינט אין שום קשר למה שאמרתי! מה שניסיתי לומר הוא שלדעתי (האישית) היא נעדרת כל כשרון, והצעתי שיתכן ו(יתכן!) שגברים נוטים לראות אותה במשקפיים ורודות כי יש לה חזית מרשימה (אם כי אני אישית מעדיפה חזה מוצק יותר, כמו של בר רפאלי למשל. אבל על טעם ועל ריח).
אם היא היתה גבר הייתי אומרת בדיוק אותו דבר, רק עם התייחסות לאיבר אחר במקום ציצים!
אבל אי אפשר להתעלם מזה שיש לבנות ציצים. למרות שאולי זה נראה ככה באינטרנט, אנחנו לא ישויות וירטואליות חסרות גוף. אני לא מבינה למה התייחסות לגוף שיש לכולנו צריכה להעליב מישהו. אבל אם העלבתי אני מתנצלת^^

נ.ב
אני לא מתלהבת מאניה בוקשטיין או דאנה איבגי (לא מכירה את השלישית). טוב. טעם וריח. לא צריך לריב.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה ממש לא האופן שבו ניסחת זאת

לו רצית לומר שאת חושבת שגברים אוהבים אותה בשל ממדי החזה שלה, זה היה משהו אחד; את כתבת משהו אחר. מזמינה אותך לקרוא שוב את הודעתך, אולי תביני איך את נקראת.
&nbsp
אני יכולה להתעלם מכך שלנשים יש ציצים כשאני מתייחסת לכישרון שלהן. נינט זמרת מוכשרת מאוד ובמעט שראיתי אותה משחקת (גם במחזמר, אגב) אין לי טענות לגבי כישרון המשחק שלה.
&nbsp
נתתי אולי שלוש דוגמאות של שחקניות שאני אוהבת, גם אם הן לא מלהיבות אותך (נראה שזו משימה די קשה) הבעיה היא לא של טעם וריח אלא שהשמצת בהכללה גסה מאות שחקנים מוצלחים ומוכשרים מתחת לגיל 50. פסלת את כולם בלי יוצא מן הכלל, באופן שגורם לי לחשוד שאת בעיקר לא צופה כמעט בתכנים ישראליים (גם אני לא צופה הרבה, אבל במעט שכן, אין לי מילה רעה לומר על כישרון המשחק של רוב המשתתפים).

טיריליאן, חמודה

אני לא רוצה להתבטא בגסות (באמת בגסות, בניגוד למה שעשיתי עד עכשיו), אבל אם *את* תקראי בתשומת לב את ההודעות הקודמות שלי, תראי שכתבתי בבהירות רבה שלא היתה לי שום כוונה לפגוע באף אחד, וליתר בטחון גם התנצלתי פעמיים.
אז עכשיו יהיה זמן טוב להפסיק לחפור.
thank you and good night

trilliane

Well-known member
מנהל
את צודקת, אם התנצלת זה כאילו לא אמרת דבר

והדברים שכתבת כאן נמחקו. אה, לא, רגע, הם עדיין מעליי, אז לדעתי זו זכותי להביע את דעתי בתגובה לדברים שכתבת, בפרט כשהם ראויים לביקורת, אפילו אם הבהרת שלא התכוונת לפגוע. למען הסדר הטוב, גם לי לא הייתה כוונה לפגוע באף אחד, גם לא "חפרתי" (הנה את ממשיכה להגיב בצורה לא נעימה...) אלא רק להביע את דעתי על הדברים שכתבת. ולא, אני לא מתנצלת על כך.

דיאנה1

New member
נינט יותר יפה. אבל היא שחקנית מדהימה

ודווקא מוצא חן בעיני שהיא לא יפהפיה מדהימה קלאסית. מרגיש קצת כמו סידרה ארופאית ולא אמריקאית, במיוחד עם המבטא הבריטי שלה, המזוייף עד כמה שאני מבינה (קראתי שהיא קנדית).

ראיתי היום את פרק 7, ואני קצת מבולבלת - שרה אמרה שיש 9 כפילות, אבל אני ספרתי רק חמש - שרה, בת', אליסון, קוסימה, הגרמניה והבלונדה המופרעת. מה פיספסתי? בלי ספוילרים למה שקורה אחר כך.

למעלה