במה אנחנו צופים הסופ"ש?

tomasth

New member
אפשר הסבר על התמונה ?

אני מתכנן לראות שני סרטי אנימציה
Superman: Brainiac Attacks
JLA Adventures Trapped in Time

dude101

New member
מסע בין כוכבים: אנטרפרייז

כן, סדרת הטרק שכולם שכחו.
האמת, מצפיה של חצי העונה הראשונה, הסדרה יותר טובה ממה שזכרתי, רק שהיא יחסית רדודה ולא הולכת עד הסוף לשום כיוון.
כנראה פחדו שהסדרה תיתפס כהולכת אחורה, אז הכניסו עלילה של מלחמת זמן. זאת נראית לי הסדרה היחידה בה העלילה המתמשכת גם לא קשורה לתימה המרכזית של הסדרה וגם יותר משעממת משאר הפרקים.
פלוס, הם קופצים מעל דילמות מוסריות במשפט וחצי, בעוד שבדור הבא או בסדרה המקורית הן היו הדגש של הפרק.
אבל הפרקים שעוסקים בגילוי העולם או בדמויות עצמן לא רעים בכלל.

Y. Welis

New member
'מלחמת הזמן' הזו לטעמי הרסה את הסידרה

ב'אנדרומדה' זה עוד היה איכשהו סביל, כי שם לא היתה היסטוריה קיימת. אבל ביקום ה-ST זה נשק לא נורמלי ופתח לשנות כל מה שרוצים.
&nbsp
ראיתי מיתוך אינרציה כששודרה בשבתות בצהריים בערוץ 10 בזמנו (2002). עונה אחת או 2. גם הקאסט בעייתי.

dude101

New member
הכותב שהוסיף את מלחמת הזמן כנראה מסכים איתך

לא יודע מתי הקליטו את התוספות ל-DVD, אבל בריאיון איתו הוא אמר שהאולפנים לא היו מוכנים להפיק את הסדרה ללא אלמנט שמתרחש אחרי תקופת הדור הבא.

subatoi

New member
לא כולם שכחו

יש לי בלב פינה חמה עבורה, גם אם היא לא היתה מושלמת.
שתי העונות הראשונות רדודות יחסית ואפורות. רק אח"כ העניינים מתחילים לתפוס תאוצה. כנראה שהם סבלו מאותה תסמונת שגם "הדור הבא" סבלה ממני, להבדיל, 15 שנים קודם לכן. רצו ליצור סדרה עצמאית שתפנה (גם) לקהל חדש ולא תסתמך על הסדרות הקודמות. אז המעיטו ברפרנסים ובקשרים מהותיים לשאר יקום מב"כ. לקח זמן עד שהבינו שזו היתה טעות, במיוחד כשמדובר בפריקוול שממש "דורש" להיות אחר (גם ב"הדור הבא" היתה תקופת הסתגלות של כמה עונות עד שהרשו לעצמם לכלול דמויות מן העבר, סוגשל).
וכשזה קרה אצל "אנטרפרייז", זה כבר היה מאוחר מדי.

מלחמת הזמן הקרה היתה יכולה להיות מעניינת, אבל היא לא ממש הלכה לשום מקום, וחבל.

Y. Welis

New member
הדור הבא אכן השתפרה בעונה ה-2, אבל היתה הרבה יותר קרובה

לקלאסית (חוץ מהפיצול של קירק לשניים: המוח - פיקארד, הגוף - רייקר). השינוי החל בזקן של רייקר: מרגע שזה הופיע, הכל השתפר.
&nbsp
באנט' - לא עברתי את השניה (אבל ראיתי את פרק הסיום של ה-3 או ה-4 באחד האייקונים/עולמות).

מיכאל ג

New member
אני ממליץ על משהו יותר טוב

(שאני לא זוכר איך קוראים לו וגם אין לי תמונה)

Arthur Dentist

New member
נזכרתי: ??????

Moribito: Guardian of the Spirit
Seirei no Moribito

תרגמה את זה "חתול השממון", אחרי שהיא איבדה את התיש שלה ביערות הסבוכים של נתניה, ואז, מרוב צער, היא נשארה בבית, ולכן היה לה זמן פנוי
הרבה יותר טוב מ"קורה"

האמת היא שעליתי על זה בעצמי ואפילו כבר ראיתי כמה פרקים.

פשוט חיפשתי את התמונה בגוגל. אחח, נפלאות הטכנולוגיה.

Arthur Dentist

New member
מעניין, רק עשיתי צילום מסך באמצע הסדרה

כי התמונה הזאת מצאה חן בעיני. אז זאת לא היה אמור להיות בהכרח תמונה שמוצאים בגוגל,
אבל... מסתבר שכן.

D O 7

New member
אמממ, לא נראה לי :)

קורה זאת אחת הסדרות הטובות שנעשו בטלוויזיה. עשיתי סניק פיק לשניים וחצי פרקים ממה ששמת (וקפצתי קצת קדימה לבדוק שזה נראה אותו דבר גם בהמשך), וזה עושה רושם של סדרה
די איטית וקצת משעממת, איך אפשר להשוות את זה לקורה ???

g l o r y

New member
זה בגלל שסוף העונה הקודמת הודלף לפני הזמן,

אני חושבת. הם לא קיבלו את הכסף שהם רצו. אז הם בטח החליטו לצמצם רק לאינטרנט.

כנראה בעיות עם קהל היעד של הערוץ ומפרסמים

בגלל שהסדרה בוגרת מדי. בכל מקרה זו אחת הסדרות הטובות כרגע על המסך.

nimrodds

New member
אני ממשיך עם סוכני שילד- פרק שני בעונה השנייה

זה היה נחמד מאוד, סיום אופטימי והסיפור המגובש עוד ממשיך בפרק הבא:
אפשר להגיד שהעונה הזו הרבה יותר אמיצה, כבר עכשיו

למעלה