במה אנחנו צופים הסופ"ש?

nimrodds

New member
ARROW

פרק 14 בעונה השנייה, אין לי תלונות על הפרק הזה, כל הזמן מתווסף פלפל לעלילה.

nimrodds

New member
סיימתי עכשיו את הפרק השני של Fargo

אני ממליץ ב.... קור, לצפות בסדרה, יש איזה ניחוח על טבעי לסדרה שמביא אותה לפורום הזה

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני צפיתי... ואני דווקא לא אוהבת את ה"אומץ" של הסדרה

כשצפיתי בעונה הראשונה ציפיתי לסדרה על סוכני שילד (ואהבתי אותה מהפרק הראשון, בחיי) ובמקום זה נראה שהם מנסים יותר מדי "לטלטל את הספינה" (מי שצפה ב"קפטן אמריקה" השני יודע) וזה היה פשוט יותר מדי דרמה בפחות מדי זמן ומשהו בקצב לא טבעי ולא הגיוני ובטח שלא מתאים לעונה ראשונה של סדרה חדשה (שכבר יש לה בסיס קיים, נכון, ועדיין). זה לא שאני לא נהנית לצפות, אבל הייתי שמחה לו היו ממשיכים על מי מנוחות בפורמט הרגיל לפני שהיו ממהרים לשבור אותו. ממש נהניתי מהחלק הראשון של העונה הראשונה, אני לא מצליחה להבין את התלונות (אולי אני לא כזאת חולת אדרנלין ואקשן).

Y. Welis

New member
גותהאם (או גות'אם?) Yeah. אבל לא.

שבלונית שחבל"ז-בבלז.
&nbsp
בן מקנזי קצת גדל מאז ה-OC, אבל בלי מישה בארטון ואדם ברודי, מה הוא שווה? (או הכתיבה של שוורץ).
&nbsp
לא בטוח שאפילו החובבים יתלהבו, כי אין שם באטמן (ואפילו הפנגווין קלוש).

Y. Welis

New member
לעומתה, Forever - כן. כדאי.

מזכירה מעט את 'ג'ון דו' הזכורה לטוב (איפה הסדרות ההן; ואיפה דומיניק).

Y. Welis

New member
ועוד מעניינת - Z Nation. עוד זומבים, אבל יותר אינטנסיבית. של

ערוץ SYFY.

איכשהו הצלחתי לצלוח 3 פרקים מ-Teen Wolf

זו סדרת נוער שבעצם מחולקת דמוגרפית שווה בשווה לבנים ובנות, מחציתה עוסקת ברומנטיקה מתקתקה (בני זוג מחזיקים ידיים ומדלגים מעל חלוקי נחל) והיתר במתח-אקשן-אימה באיכות מביכה. אם יש דבר שאני לא סובל אלה הסדרות הדמוגרפיות שהתפרים הגסים בין קהלי היעד השונים שאוחדו להם יחדיו ניכרים מיד.
&nbsp
Peacky Blinders, לא מהז'אנר אבל דרמה היסטורית לא רעה ומסוגננת (סוף סוף מצאתי תירוץ להשתמש במילה הזאת), רק חבל שלקראת הסוף בניית הדמות של היריב המרכזי הידרדרה קשות.
&nbsp
מחצית העונה השנייה של In the Flesh, בינתיים אפשר לסכם ב-More of the Same, אותה דרמה כפרית דלת תקציב עם טוויסט זומבי, הוציאו דמות (פומפיוס) והכניסו דמות אבל בסופו של דבר אין שינוי משמעותי, ומי שקיווה לאיזושהי התגברות קצב ומעבר לעיר התאכזב, למרות הפתיח המעודד.

Y. Welis

New member
נסה את 'אוטופיה' (גם בריטית)

הזויה למדי - אבל בכיוון אפקטיבי (גם אם די מוקצן).

למעלה