במה אנחנו צופים הסופ"ש?

the giver

אז הסרט עשוי נחמד ויש בו הרבה שחקנים טובים שאני אוהבת, אבל כולו, כאילו, "רגשות זה טוב. עולם חסר רגש זה רע. הסוף." זה בדיוק כמו הסרט ההוא עם כריסטיאן בייל, רק בלי הקטעים הכיפיים שבהם הוא מכסח לבד איזה 12 אנשים. ובדיוק כמו איזה טריליון סרטים אחרים.

dude101

New member
ממומלץ גם למי שלא אוהב כ"כ אימה (אבל נהנה מבקתת הפחד, נניח)?

מיכאל ג

New member
מומלץ *במיוחד* לחובבי בקתת הפחד

גם הסרט הזה לוקח את מוסכמות הז'אנר והופך אותן. אין בו אימה ממש, יש סצינות "gore" די חלביות יחסית לז'אנר.

clouds11

New member
לוסי (2014)

לוסי היא בחורה אמריקאית אשר לומדת בטאיוון (החלק הראשון של הסרט מתרחש בטאיוון והחלק השני מתרחש בפריז) יוצר הסרט הוא בסון היוצר של ניקיטה ושל הסרט "ליאון" בסרטים של בסון הנשים הן המין החזק אשר רוכש עוצמה במהלך הסרט והגברים די טיפשים ומנסים לפתור בעיות בכוח.
לוסי נתקלת בסם בעל עוצמה אדירה(שיכול להתפוצץ) זהו סם שאישה בהריון מיצרת כמה מיקרו גרמים ממנו וזה מאפשר לתינוק לבנות את השלד של גופו.
הסרט מזכיר את הסרט "ללא גבולות" (2011) מי שנהנה מהסרט "ללא גבולות" יהנה גם מ-"לוסי"

annefan

New member
לא הוא לא (יהנה)

סרט כל כך מטופש, כל כך פומפוזי, כל כך לוקח את עצמו ברצינות.
נפיחה מיותרת לחלוטין.
ללא גבולות היה טוב ביחס לסוגו. לוסי זה סתם בזבוז זמן וכסף.

clouds11

New member
הפסילה שלך מוגזמת אני דוקא נהנתי

בסון אומר בראיון על הסרט שהוא חושב על הסרט כבר 10 שנים הוא אומר
שהתיעץ עם מדענים בעלי פרס נובל על הרעיונות בסרט
מה שהרשים את בסון זו המורכבות של הגוף האנושי (פלא נשגב) ברגע שאתה נתקל בפלא נשגב אתה מגיע
אל מקור החיים הזמן המרחב ואלוהים
הגוף האנושי מורכב מטרליון תאים כאשר כל תא מדבר עם שכניו באמצעות שידור של אלף סיגנלים בשניה
מכאן בא הרעיון שכמעט כל דבר אפשרי וגם בחורה ממוצעת יכולה להפוך ליצור על
המוח האנושי מורכב ממאות מליארדי קשרי סינפסה ומחקרים שעשו על המוח של אינשטיין לא מצאו משהו מיוחד אצלו..בסון אומר שהוא רצה לקחת אישה ממוצעת ולראות מה קורה לה כאשר היא הופכת ליצור על

מיכאל ג

New member
כשאתה אומר "התייעץ עם מדענים" אתה בטח מתכוון

שהוא נידנד למדענים עם השאלה אם זה נכון מדעית להגיד שהאדם משתמש ב-10% מהמוח שלו, וכל המדענים אמרו לו "לא, זה שטויות במיץ", אז הוא אמר "פאק איט, אז מה אם זה לא נכון, אני אשתמש בזה בכל זאת".

אגב עניין אותי לדעת עכשיו כמה תאים יש בגוף האדם ולפי ההערכות האחרונות זה משהו כמו 37 טריליון!

clouds11

New member
זה נקרא בויקיפדיה "המיתוס של 10% יכולת"

המדע לא תומך בתאוריה הזו שאנחנו משתמשים רק ב-10% מהיכולת הגלומה במוח... בזה אתה צודק
את הראיון עם בסון תמצא ב-IMDB תקליק שם LUCY
בסרט המצויין של בסון " האלמנט החמישי" בסון משתמש בתאוריה העתיקה שאומרת שהעולם מורכב מ-5 יסודות
מים אש אויר ואדמה ועוד האלמנט החמישי אף אחד לא מאמין בזה ובכל זאת הסרט הוא אחד המעולים שנוצרו.
אני יודע שיש נסיונות ליצור מחשב ביולוגי אשר ירכז את המידע (הארד דיסק ) בתוך לולאות ה-DNA שנמצאות בכל תא של יצור חי אז אולי לזה התכוון בסון ..ואכן אנחנו רואים שהגוף של לוסי כמעט מתפרק במטוס.
הרעיון שאנחנו לא מממשים את הפוטנציאלי שלנו משותף לכל בני האדם לא נתקלתי בבן אדם שאמר
"אני מממש 100% מיכולת המוח שלי"

dude101

New member
סרט עם תסריט מטומטם הוא כמו קוסם

הוא נמדד בעיקר ביכולת שלו לגרום לך לא להסתכל איפה שאתה לא אמור.

לא נתקלת בבן אדם שאמר "אני מממש 100% מיכולת המוח שלי"?

אני מסתכן בניחוש פרוע, אבל האם ייתכן שזה בגלל שבניגוד לסלולרים, לבני אדם אין מד "אחוז השימוש במוח" שעומד לנגד עיניהם ומתעדכן כל הזמן?

Arthur Dentist

New member
רעיון מעניין, ביצוע מרהיב, תסריט די מפגר

limitless היה הרבה יותר טוב מבחינת הקונסיסטנטיות של התסריט לדעתי והקשר למציאות,
והיתה לו ההשפעה שלו על איך שאני רואה את העולם ואת המגבלות של עצמי, גם אחרי שהסרט נגמר.
&nbsp
עם לוסי זה כמעט ולא קרה.
זה נראה כאילו 3 ילדים שונים לחלוטין כתבו את הסרט, וכל פעם ילד אחר משתלט על ה"מה ואיך".
מה הקטע של לתקוע למישהו סכינים בידיים - למה שלמישהו עם פרספקטיבה עצומה על העולם יעשה משהו דבילי כזה.
או הקטע של לתת לרעים להלחם ולהגיע עד הדלת, רק בשביל שיהיה קצת אקשן בסרט?
וכל הסצנה האחרונה עם הציוד האלקטרוני היתה מפגרת מהיסוד, והיא נועדה לעשות רושם על טכנופובים בלבד.
&nbsp
אבל ראיתי את הסרט פעם שניה. יש שם השקעה בפרטים קטנים, ויש אפקטים נחמדים ביותר, ונסיון לא רע בכלל ואפילו די מציאותי להראות מה קורה לבנאדם שהמודעוּת שלו מתפתחת.
&nbsp

Y. Welis

New member
limitless אגב מהסרטים הטובים של 11'. כיף גדול ושווה.

כתיבה נהדרת שנדיר מאוד למצוא בקולנוע היום; שורות זכורות (בעיקר על האנשים שמאבדים עניין במציאות כשהם רואים מסך), קצב מצויין - ועבודה יפה של בראדלי קופר, שמתאים בול לתפקיד (לא התלהבתי משאר דברים שעשה. עדיין היה במיטבו ב-אליאס).

אגב סרט נוסף שלו מ-12', words, נראה כמעט כמו המשך או 'מקביל' לסרט הזה. אותו תפקיד כמעט, רק בלי הגלולות.

Arthur Dentist

New member
לא הבנתי למה בסוף הוא צריך להיות פוליטיקאי מעונב

כשיש לו עולם שלם ודרכים אחרות להיות מעורב, ליזום ולהשפיע.
&nbsp
&nbsp
לא הבנתי מה הקשר ל-WORDS.
שום קשר למיטב הבנתי.
זה הסרט עם הסופר שמפרסם ספר?

Y. Welis

New member
כן. בשני הסרטים הוא מגלם סופר

ובשלב הראשון של 'לימיטלס' הוא די דומה לדמות שלו ב'וורדס'. אפשר היה לשלב סצינות משניהם יחד מבלי שתרגיש...
&nbsp
יש כמה וכמה חורים ב'לימיטלס' - נזכר בפורמולה מאוחר מדי (במקום לחקור אותה דבר ראשון - יותר חשוב מכסף...); נזכר באוקראיני מאוחר מדי, מניח שאין השפעות לוואי (+ דה-נירו קצת מוכר מדי מתפקידים אחרים, מכדי לשכנע כטייקון).
&nbsp
אבל אפשר עדיין להיסחף.

trilliane

Well-known member
מנהל
הסרט נוטפק ונקטל היום בפאנל "יותר בדיוני ממדע" באייקון

ודי בצפייה בטריילר כדי להבין למה...

כל IQ שהיא מוסיפה לעצמה הוא על חשבון הצופים.

cordilio

New member
אני שוקל להתחיל לראות את under the dome

מישהו יכול להמליץ בעד/נגד הסדרה הזו?

Lhuna1

New member
ממליצה נגד.

בעיני סדרה גרועה, שטאנצית, קיטשית, צפויה ומעצבנת. פרשתי אחרי מספר פרקים, ומדברים ששמעתי וקראתי מאנשים שהמשיכו זו היה מוצדק.
&nbsp
(מצד שני, אם תפרט אילו סדרות אחרות אהבת ולא אהבת, אולי ההמלצה תשתנה.)
&nbsp

למעלה