במה אנחנו צופים הסופ"ש?

Y. Welis

New member
הסרט אגב חלש למדי. כמה קוריוזים קלים

אבל הממוצע נמוך - נמוך מדי. אפילו כקומדיה פיזית הוא די מוגבל. אין ספק שנעשו יחסי ציבור מהגדולים שהיו.

ראינו את ההוביט - הסרט המיותר ביותר בעולם.

ראבק, את שיא האקשן כבר העברתם לפני הכתוביות, גולום שבר את כבר את "הבחור שירד מהפסים באופן טוטאלי" וברור לכם שדמות עם זקן לא תוכל להתחרות בו, ואפילו סצינות האקשן היו לעוסות ומיותרות. החדשות הטובות :
אחת מהאלפיות לא תופיע בסדרת הספרים הבאים, ולשניה יש הרבה פחות זמן מסך.

avivs

New member
אוי.

חששתי מזה.
אבל קיוויתי שהמריחה תתרכז לפחות בשעה האחרונה, לא לאורך כל הסרט.
&nbsp
אולי היו צריכים פשוט להאריך את הטריילר בכמה דקות ולסיים את זה בזה.

לחלוטין.

בגדול, יכלו לשים את לפני הכתוביות ואת החזרה של בילבו הבייתה, שני הדברים היחידים שהיו שווים בסרט. אבל מילה טובה על הטרילוגיה :

אחרי פרודו "יש לי בדיוק שתי הבעות פנים" בילבו הוא בהחלט שחקן שיכול להיות דמות ראשית בסרט.

Y. Welis

New member
אגב האף שלו שם אמיתי, כמסתבר מ'שרלוק'.

אף שראוי לסרט פנטסיה...
&nbsp
הוא אכן נחמד שם (בעיקר בסרט הראשון), אבל הוא היחידי ששווה. בעוד שבטרילוגיה המקורית, חוץ מפרודו - הכל היה שווה.

באמת? חשבתי שזו מחווה למספר הסיפורים

אני מסכימה שפרודו היה גולת הכותרת של שחקן שלא היה צריך לשחק דמות ראשית, אבל היו שם עוד כמה לא טובים במיוחד ( לגולס, גם אפ מתעלמים מהשינוי שהדמות הזו עברה בתסריט).

Y. Welis

New member
בסרט הראשון הוא היה סביר, בעיקר כי לא דיבר הרבה...

עדיין, ההחלטה ב'הוביט' לכסות את פני השחקנים שגילמו את הגמדים בכאלה כמויות של פלסטיקה... לפחות במקורית גימלי נראה אמיתי ומשכנע. לא חושב שמישהו שיצא מהטרילוגיה החדשה יוכל לזכור מאפייני אופי ברורים למי מהגמדים (חוץ מהשניים שללא האיפור - תורין וקילי/פילי).
&nbsp

al19

New member
אני יודע שאני חדש פה אבל לא מסכים עם הביקורת

לפי דעתי הסרט היה טוב מאוד ודווקא רוב האקשן התרכז לכל אורך הסרט באופן שווה, אפילו יותר בסוף...
גולם בכלל לא הופיע בסרט ?! מתי הוא הופיע ?
דמות עם זקן הכוונה גנדלף ? זמן המסך שלו אפסי בסרט.. ואישית אני מאוד מאוהב בשחקן...הוא שחקן אדיר והוא מראה שם צד של גנדלף שלא ראינו בסרטים אחרים.. אני כנראה יכתוב ביקורת לסרט בקרוב בפורום.
&nbsp

יש שלוש עשרה גמדים בסרט וכשאני אומרת דמות עם זקן

אתה חושב על גנדף?!

אני אשמח לקרוא את הביקורת שלך, בכל מקרה.

למעלה