במה צפינו השבוע?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
פיץ' פרפקט 2

חמוד חמוד חמוד.
לא קורע מצחוק, אבל בהחלט מהנה ומעלה הרבה מאוד חיוכים.

Bs Bane

New member
Shingeki No Kiojin - Attack on Titan

כבר חודשים זה מחכה וחודשים שאני דוחף את זה הצידה בגלל שאני לא חזק באנימה ואין לי כוח לקרוא כתוביות באנגלית כשהאודיו בשפה שאני לא מכיר.

התחלתי וסיימתי באותו לילה. פאק. אני בדר"כ יכול להתאפק ורואה רק פרק פרקיים ביום. אבל כנראה שכחתי מה זו סדרה שאי אפשר להפסיק לצפות. מדהים.

אם למישהו יש המלצה לאנימה טובה, אני אשמח.

Bs Bane

New member
האמת שהגזמתי, צפיתי ברצף רק בחצי השני שזה 5 שעות

ויצאתי מזה מותש.
&nbsp
שמעתי על One Peice. עשרים עונות. זו אחת הסיבות לסלידה שלי מאנימה כל השנים האלה.
&nbsp
שווה?

avivs

New member
מחכה לסרט

הטריילר נראה מעולה. מעניין אם המנגה גם טובה

Bs Bane

New member
כמה כבר הם יכולים להכניס בסרט?

וגם כולם שם יפנים כשבסדרה זה פרט די חשוב שבני האדם התערבבו ומיקאסה היא בין האוריינטלים היחידים. מה הם יעשו עם שחקנים יפנים בתפקידים של דמויות בשם לוי אקרמן, ארווין סמית או סאשה בלאוס?
&nbsp
בכל זאת מעניין לראות מה יהיה שם. אם כי אני בספק אם זה יהיה טוב כמו האנימה.

avivs

New member
קשה לי עם אנימות.

משהו בתגובות שם של ה"שחקנים" תמיד מרגיש מוגזם מדי.
&nbsp
מצד שני, גם עם קומיקס הייתה לי בעיה במשך שנים, ועכשיו אני מכור קשות.

Bs Bane

New member
אצלי דווקא בהכל חוץ מאנימה אני רגיש למשחק מוגזם

גם כשהוא לא מאוד מוגזם. אבל באנימה זה דווקא מתאים.

שוּלה

New member
על מה אתה מדבר, הרוב זה קטעים מתים

רוב הקטעים בסדרה הזאת הם:
פתיחה (יותר מ-2 דקות כל פעם!!!!)
סיום (גם משהו כזה)
המון צעקות (איזה 5-8 דקות בכל פרק)
המון קטעים של אגו ורגשי שלא מוסיפים כלום לעלילה (5-10 דקות בכל פרק)
נשאר נטו 2-8 דקות עלילה בכל פרק, אפשר לשים על זה סרט באורך מלא וישאר מקום לפרסומות

Bs Bane

New member
דווקא ממש לא הרגיש לי מרוח

היו כמה פרקים קצת מרוחים וכן ה"בפרקים הקודמים" באורך שלוש דקות זה מוגזם אבל הווליום של הסיפור ממש הפתיעה אותי.
&nbsp
אולי הם יוכלו להכניס את החצי הראשון של הסדרה בסרט אחד וזה עם לחתוך המון פרטים מהעלילה, אבל את החלק השני שהם יוצאים למשימה עם הSurvey Corps, שכח מזה.

morashty

New member
הנה כמה כיוונים -

הקריטריונים העיקריים היו, סדרות מהשנים האחרנות, קצרות יחסית ולא אפיזודיות, שמספרות סיפור שלם.

Parasyte - גזע של טפילים שהגיע ממקור לא ידוע תוקף בני אדם, משתלט על הגוף שלהם וממשיך לאכול בני אדם אחרים כמקור תזונה עיקרי. שיניצי' הוא תלמיד תיכון שמותקף על ידי טפיל כזה אבל הוא מצליח לכלוא אותו ביד הימנית שלו מה שמותיר אותם תקועים אחד עם השני. אחת הסדרות הכי מוצלחות מהשנה האחרונה, האינטרקציה בין שיניצ'י ומיגי (ימין ביפנית) נהדרת, והסדרה עושה עבודה טובה בלתאר לא רק את המאבק הפיזי שלהם בטפילים האחרים אלא גם את הקשיים הנפשיים של שיניצ'י בהסתגלות למצב החדש.
Psycho-Pass - בעתיד דיסוטופי בו מערכת בשם 'סיביל' מתייגת אנשים על פי מדדים פסיכולוגיים, קיים כוח שיטור שאמור לעצור ובמידת הצורך לחסל אנשים שהמערכת הגדירה כפושעים פוטנציאליים. היא קצת יומרנית ואפשר לנטפק אותה מכאן ועד להודעה חדשה אבל מעבר לזה יש בה שפע רעיונות מגניבים וסיפור לא רע.
Space Battleship Yamato 2199 - מלחמה ארוכת שנים בין כדור הארץ לאימפריה חייזרית הותירה את כדור הארץ גוסס, כוכב מרוחק בשם איסקנדר מציע עזרה וטכנולגיה שיוכלו לשקם אותו, בתנאי שמישהו יבוא לקחת. רימייק נהדר לסדרת אנימה קלאסית משנות השבעים, שעוקב די בנאמנות אחרי הסיפור המקורי אבל מעדכן או חותך החוצה את כל מה שלא עבד או לא רלוונטי יותר. הקאסט והסיפור מצוינים והקרבות בכלל מעולים.
Shinsekai Yori - עולם פוסט אפוקליפטי בו האנושות פיתחה יכולות על טבעיות, אבל התוצאות היו קטסטרופליות. מה שנותר מהאנושות חי בכפרים לכאורה בשלווה, אך למען האמת תחת משטר רגשי מאוד נוקשה כדי לוודא שאף אחד לא מאבד שליטה. עם אוירה שנעה בין פנטזיה לאימה, הסיפור שהסדרה הזאת מספרת הוא מרתק ומלא רבדים. ביחס לשאר הסדרות פה, הסדרה הזו קצת יותר אומנותית ומצריכה קצת יותר מאמץ, אבל היא לגמרי שווה את זה.

Y. Welis

New member
היאמאמוטו (המקורית) נקראה כאן 'חלוצי החלל', כששודרה ב-81'

וגם באיזה כנס אחד. מעניין באמת לבדוק איך שונתה.
&nbsp
רז גרינברג באתר האגודה המליץ בזמנו על כמה דברים מעניינים. זה בהנחה שהקלאסיקות כבר מוכרות ('אקירה', 'גוסט אין דה של', 'ביבופ קאובוי' + מיאזאקי-ים).

Y. Welis

New member
בזה, בתקוה שיהיה טוב

אגב נראה שהבנתי מה הבעיה שלי עם כריס פראט (הכוכב שם וב'שומרי הגלקסיה') - הוא נראה כמו חיקוי של ג'ק בלאק... קצת יותר חטוב ומיופיף, אבל מתחת לזה הוא רוצה להיות ג'ק בלאק. זו ההשראה שלו בתחום המשחק.

והרמה בהתאם.

אין ספק שהדור פוחת, אם זה הקאסט שאמור לרשת את סאם ניל ולורה דרן שלפני 22 שנה. אפילו וינסנט ד'אונופריו לא יעזור (אם כבר, היה צריך להכניס את מארק רופאלו).

avivs

New member
חשבתי שהוא יוצא רק בסופ"ש הבא.

מהטריילר נראה שהוא יהיה מהנה.
&nbsp
&nbsp

Y. Welis

New member
בחמישי הקרוב. קצת הקדמתי לטובת התמונה המצויינת (מדע מול טבע)

avivs

New member
Hemlock grove

מטופש, הזוי, מגניב, ממכר.
&nbsp
אני בפרק 11 של העונה הראשונה. ברור לי שיש סדרות טובות בהרבה שאני יכול לראות במקום, אבל התחלתי ואי אפשר להגיד שאני סובל.
&nbsp
כיפי.

למעלה