במה צפינו השבוע?

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

מיכאל ג

New member
Jonathan Stange and Mr. Norrell

העיבוד מאוד נאמן לספר, בניכוי הערות השוליים והיכולת להבין מה עובר בראש של הדמויות. בינתיים אני נהנה, למרות שזה ספר שאני זוכר לא רע אז הפתעות אין כאן.

מיכאל ג

New member
wayward pines - פרקים 1, 2

סוכן חשאי מאבד את הכרתו ומתעורר בעיירה מוזרה ממנה אי אפשר לצאת. כוח מסתורי שוטף את מוחות התושבים וצופה בהם כל הזמן.
נשמע כמו האסיר אבל לצערי למרות שחלפו כמעט 50 שנה מאז אמנות בניית עיירות-הכלא רק הדרדרה. ב"כפר" של האסיר לפחות הם לא טורחים להעמיד פנים שהם משהו אחר. זה מקום מוזר והם אומרים לו ישירות שהם מנסים להוציא ממנו מידע. אבל מי שלא יהיו שמנהל את הניסוי מדעי/גן חיות חללי/בית גידול לאוכל ערפדים הזה, עשה עבודה ממש גרועה. הוא מנסה לשכנע את הגיבור שהוא נמצא בעיירה רגילה וזה עובד בערך חמש דקות, אולי החומה הענקית שמקיפה את העיירה היא רמז לכך שמשהו מוזר, אולי זה העובדה שאין טלויזיות או עיתונים מבחוץ וכל הטלפונים החוצה מובילים לתא קולי או למזכירה אחת משועממת שמחקה את שולחן הקבלה של השירות החשאי. אבל למרות שהשריף ואיתן נפגשים למרגלות החומה זה לא מפריע לו להגיד למחרת שאיתן שצוות של CSI מבויזי הגיע לעיירה. אני באמת לא מבין מה הטעם בכל השקרים השקופים האלו שלא משכנעים אף אחד. בנוסף אמצעי הריגול הטכנולוגיים שלהם דפוקים לחלוטין וכל אחד יכול לעקוף אותם תוך חמש דקות. זה פשוט מביך. אני הייתי יכול לבנות עיירת-כלא-ביזארית יותר טובה עם יד קשורה מאחורי הגב.

avivs

New member
מרגלת.

כל כך מצחיק. אחלה סרט.
ברוב הקומדיות אתה מגחך מדי פעם, אבל הפעם היו הרבה קטעים של צחוק מתגלגל.
פשוט כיף אחד גדול. מומלץ בחום.

אני מפחדת מסדרות כאלה

ליוצרים שלהן יש נטיה לחשוב שכל מי שצופה בהן מבין במחשבים כמו אמא ממוצעת והם לא מתביישים לדחוף לשם בולשיט.
וכאילו, ראיתי שהסדרה הזאת קיבלה 9.4, ומצד אחד הייתי כזה, 9.4. מצד שני היתה הסדרה הזאת סקורפיון, שגם קיבלה איזה 9, ובפרק הראשון היתה סצינה שבה מכונית נוסעת מתחת למטוס ומישהו משלשל כבל USB מהמטוס ללפטופ שנמצא במכונית

אני חושבת שבינתיים אשתמש בך כשפן נסיונות. אם לא תסבול יותר מדי, אני אנסה גם.
בעולם המקביל ההוא שבו יש לי זמן פנוי

Y. Welis

New member
לא יותר מדי טכנובאבל. ובחלקו אפילו נראה אמיתי (כמו גם

ב'בלאקהאט' שהשלמתי לא מזמן - סרט מעניין אבל לא מאוזן. כולל כמה רגעים שווים).
&nbsp
אגב שורה מעניינת בפיילוט -
&nbsp
הבלונדה שואלת
what's a Rootkit?
גיק סיני אחד עונה -
It's like a crazy serial rapist with very big dick
&nbsp
שזה לא שיגרתי. אגב השחקן הראשי באמת creepy. גם נדיר בתחום.

MonicaF

New member
משחקי הכס

מה שקורה לי בכל צפיה בסדרה הזו הוא רצון עז לקרוא את הספרים ולעשות תחרות עם הזמן: האם אצליח להדביק את הקצב ואספיק לקרוא הכל לפני הפרק הבא? אבל בסוף אני מקדישה את הזמן לספרים אחרים ולחיים עצמם.
אני מתחילה להסכים אם מה שכתבתם על אריה, שבקושי מתפתח שם משהו. ובכל זאת, אני מרותקת למסך ומתלהבת בקולניות

תמר עדי

New member
בעונה הזו הם לא בדיוק נאמנים לספר. יש הרבה שינויים שמצד אחד

זה טוב כי סוף סוף אני קצת "מופתעת" אבל מצד שני - איך הם מעזים. אבל כנראה בגלל שספר שישי עוד לא יצא הם צריכים לדעת איך לסגור את העלילה (הבנתי שיהיו רק 6 עונות).

avivs

New member
6 עונות?

זה אומר שהסדרה תסתיים הרבה לפני שהספרים יסתיימו לא?
&nbsp
הם הרי צריכים להוציא את העונה השישית עוד שנה בדיוק.

תמר עדי

New member
לפי IMDB יהיו 6 עונות ובסוף כנראה יהיו סרט או שניים.

הבת שלי דיווחה לי מארה"ב.
כנראה בגלל זה כל השינויים העונה.

avivs

New member
טוב, סרט זה מאוד

חכם כלכלית מבחינתם.
הם יכולים להרוויח עליו הרבה יותר מאשר על עונה, וגם התקציבים יזנקו.
&nbsp
מעניין לראות איך זה יתפתח.
&nbsp
&nbsp

אז זה בעצם אומר שאו ש:

1. הסדרה והספרים יתפצלו מנקודה זו ואילך וכל אחד ילך לדרכו (שזה יכול להיות די מגניב. אם אני אמאס באחד מהם אני אוכל פשוט להתעלם מקיומו. זה לא שפשוט ידחפו סוף בפרצוף שלי ואני אצטרך להתמודד איתו).
2. העונה השישית תסתיים בנקודה לא ברורה ואז נחכה 70 שנה עד הסרטים (=הזמן שיקח למרטין למות, לקום לתחיה בתור זומבי ולכתוב את הספרים עליהם יתבססו, מה שהוא יעשה הרבה יותר מהר בתור זומבי כי הוא לא יצטרך לישון). אם הם באמת ילכו על זה, מעניין איך הם יתמודדו עם העובדה שאריה ובראן וכל הילדודסים יתחילו לנוע לכיוון ה-30 שלהם בזמן שבספרים הם בני 11 (בהתחשב בעובדה שעכשיו הם בני 17...וכל הקטע של אריה שלובשת את אותם בגדים במשך 4 עונות שגדלים איתה באורח פלא לא עבד עליי).
איך שלא יהיה, אני לא אתבאס עליהם כי תכל'ס מרטין דפק אותם. אין להם דרך הגונה באמת לצאת מזה.

avivs

New member
אני חושב שהם תכננו

את השלבים האלה כבר לפני כמה שנים.
אחרי שהעונה הראשונה הייתה כל כך מצליחה, יפתיע אותי אם הם לא ישבו ותכננו את העונות הבאות, כולל הפיצול בין הסיפורים.
&nbsp
&nbsp

Y. Welis

New member
לקראת הפרק הראשון. ראיתי חצי בערך - מוזר ביותר

ושוב ההתלבטות - כמו לשבת לארוחה שאתה יודע שהשקיעו שעות בהכנתה, מחשבה ומאמץ, ובכל זאת התוצאה בלתי-אכילה...
&nbsp
האם זו האומנות הבאה, או שמא זו ההתרסקות הגדולה ביותר בהיסטוריה של ה-TV? ואולי שתיהן יחד? ואולי זה לא מה שמשנה?
&nbsp
שאלות קשות. אפילו המוזיקה לא משכנעת...
&nbsp
היו סדרות שלא הסבירו את עצמן לפחות ב-3 הפרקים הראשונים, כמו Charlie Jade המצויינת והשכוחה, אבל שם האוירה המיוחדת, נופי קייפטאון והמוזיקה המופלאה, החזיקו אותך בפנים. לא בטוח שכאן משהו יחזיק.
&nbsp

למעלה